Ponta, atac dur la adresa lui Orban: Legea ta penibilă şi idioată a fost votată de PSD şi PNL. Acest măscărici sinistru trebuie oprit!

Victor Ponta, liderul Pro România, a catalogat pe premierul Ludovic Orban ca fiind un "măscărici mincinos şi ticălos" pe motiv că legea privind carantina şi izolarea a fost votată de PSD şi PNL în Camera Deputaţilor "fără să o citească cineva". De asemenea, fostul premier susţine "acest măscărici sinistru trebuie oprit".

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 06:15
Ponta, atac dur la adresa lui Orban: Legea ta penibilă şi idioată a fost votată de PSD şi PNL. Acest măscărici sinistru trebuie oprit!

„M-am săturat de acest MĂSCĂRICI mincinos şi ticălos / şi cred că s-au săturat toţi românii!!!

Lucovid – Impostor nesimţit ! Intră pe WEB siteul Camerei Deputaţilor şi o să vezi că Legea ta penibilă şi idioată a fost votată de PSD şi PNL ( fără să o citească cineva) / deputaţii PRO România au votat ÎMPOTRIVĂ ( iar ALDE nu mai există în Cameră impostorule)!!!

Când minţi şi aberezi non stop şi cu atâta nesimţire, nu ai cum să conduci România în momente atât de dificile !!! Absolut normal că nimeni nu te mai crede – nimeni nu mai respectă indicaţiile tale mincinoase! Chiar nu înţelegi? Sau obrazul tău este mai gros decât soriciul?

Acest măscărici sinistru trebuie oprit!

Suntem PRO Romania şi ţinem doar cu Romania!”, a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta a declarat, joi, la România TV, că deputaţii Pro România au fost singurii care au împotriva legii privind carantinarea pe motiv că „încalcă drepturi fundamentale”. Fostul premier susţine că e convins că legea va fi promulgată şi acuză o înţelegere între PSD şi PNL pe motiv că au votat actul normativ „noaptea ca hoţii”.

Victor Ponta dinamitează legea privind izolarea. „PSD şi PNL s-au luptat să o votăm noaptea ca hoţii. E clar o înţelegere”

Senatorii din Comisia Juridică urmează să reia luni dezbaterile asupra proiectului de lege privind carantinarea şi izolarea, după ce, sâmbătă, parlamentarii PSD au cerut amânarea discuţiilor.

Proiectul de lege privind carantinarea şi izolarea, dezbătut în continuare în Comisia Juridică din Senat