Prea mândru să recunoască faptul că s-a ascuns în buncăr de frica atacurilor! Trump: „Am făcut o inspecţie a spaţiului”

Vineri, 29 mai, preşedintele american Donald Trump a fost dus de Serviciile Secrete într-un buncăr din Casa Albă, după ce protestatarii aflaţi în zonă au devenit violenţi. Trump nu recunoaşte, însă, că a fost dus în buncăr de teama unor potenţiale atacuri, ci are o altă explicaţie pentru transferul în acel spaţiu, informează Fox News.

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 15:28
Prea mândru să recunoască faptul că s-a ascuns în buncăr de frica atacurilor! Trump: „Am făcut o inspecţie a spaţiului”

Donald trump susţine că a mers în buncăr pentru a-l inspecta.

Am fost acolo un interval foarte scurt de timp. A fost mai mult o inspectare” a buncărului, a declarat Donald Trump pentru postul Fox News.

Liderul de la Casa Albă a explicat că mai vizitase spaţiul de securitate şi cu altă ocazie.

Am fost acolo de două ori şi jumătate„, a adăugat preşedintele american.

Citeşte şi Imagini înfricoşătoare! Cum arată armele LUNETIŞTILOR care l-au păzit pe Donald Trump de protestatari?! Counter Strike este un fleac!

În urmă cu câteva zile, Donald Trump a fost transferat scurt timp într-un buncăr. Marţi, Serviciul american de protecţie a demnitarilor (Secret Service) a închis mai multe străzi din jurul Casei Albe pentru protejarea preşedintelui Donald Trump, în contextul protestelor violente.

În mai multe oraşe din Statele Unite au loc proteste violente determinate de moartea unui bărbat de culoare, George Floyd, în timp ce era imobilizat de poliţişti în oraşul Minneapolis. Preşedintele Trump a avertizat, însă, că nu va ezita să mobilizeze Armata americană pentru restabilirea ordinii. Donald Trump a ameninţat că va trimite „mii de soldaţi puternic înarmaţi” şi de poliţişti la Washington pentru a pune capăt „revoltelor” şi „jafurilor”. 

Liderul de la Casa Albă a declarat că tulburările din capitala federală sunt „o ruşine”.