PREVIZIUNI 2016. Numerolog: Ce PERICOLE ne aşteaptă în NOUL AN. Tensiuni pe plan politic

Anul 2016 este unul în care trebuie să terminăm proiectele începute în ultimii 8 ani şi să nu ne avântăm în proiecte noi. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în exclusivitate la România TV despre provocările Noului An. 
Iulian Tudor
01 ian. 2016, 12:45
PREVIZIUNI 2016. Numerolog: Ce PERICOLE ne aşteaptă în NOUL AN. Tensiuni pe plan politic

Numerologul Mihai Voropchievici  spune că anul acesta vor avea loc schimbări majore pe întreg mapamondul, dar şi în România: 

„Intram intr-un an universal nou, este un final de ciclu de 9 ani, an material, si, la final de ciclu, e an de bilant. Tragem linia si adunam si vedem ce am facut in cei 8 ani precedenti.

Anul Nou, prin excelenta, ne obliga sa finalizam tot ce avem in derulare. La final de ciclu, nu poti sa vii cu noutati chiar daca vrei. Anul iti pune restrictii sau acele lucruri cad, se anuleaza.

Referitor la munca, vom obtine succese in afaceri cu strainatatea. Anul Nou inseamna tot ce e legat de strainatate. Cresteri financiare si scaderi: Bursele de multe ori vor fi in degringolada, fluctuatiile valutelor vor fi fantastice.

Sunt tensiuni si emotii puternice in toate tarile la nivel de Guverne. La noi, în mod pregnant pentru că este şi an electoral.

Am spus ca e an de pregatire pentru ciclul urmator. Ce trebuie sa facem? Sa ne desprindem de ce tot ce e vechi, perimat, de obiceiuri, de oameni care nu mai sunt folositaori, de forme de manipulare si de tendintele retrograde. S-a miscat ceva cu aceasta schimbare de Guvern, dar a fost una de conjunctura. Vor fi reuniuni la nivel international, multe summit-uri pe toate domeniile,  inclusiv de aparare, la niv de guverne, de ministere si tot ce inseamna aliante politice.

Oamenii trebuie sa puna punct diferendumurilor. Maimuta asta de foc vine cu două taisuri: o data te pune  mereu in garda, te tine în alertă n permanentă. Este anul oportunitaţilor: nu ai voie sa ratezi. Maimuta te pandeste si vine să iti fura banana cand iti e lumea ma mai draga…

Aduce si lucruri bune dar numai pentru oamenii care se misca, acre sunt alerti, nu pentru cei care asteapta.

Nu facem nimic nou, nu incepem nimci nou, dar finalizam cele incepute în cei 8 ani precedenti. Trebuiesc finalizate inainte de 31 decembrie 2016 pentru ca intram intr-un nou ciclu de 9 ani in 2017 si daca am intrat nepregatiti sau nu am finalizat, ramanem cu datorii.

An de mari miscari, da, sunt si realizari si transformări mari, dar si mutatii in toate planurile. Aici mutatia s-a facut undeva anticipat… aceasta cadere de Guvern si preluare de alt Guvern, dar mutaţiile  nu sunt definitive si nu sunt facute a la longue.

La nivel de mapamond apar descoperiri extraordinare, revelatii , marturisiri in urma decesului unor somitati, unor mari personalităţi. Anul care vine vine cu lucruri de incercare din toate tarile, sunt niste capete de afis care au tinut atentia si a venit punctul terminus.

Deznodamant fericit in multe domenii. Evenimente ce iau autorităţile  prin surprindere in toate tarile. Cele mai imporatnete vor fi în Statele Unite, acolo vor fi miscari de care multa lume depinde, schimbare la nivel prezidential, cu alt model de gandire si se pregatesc niste lucruri interesante.

Apar modificări ale granitelor unor regiuni geografice. Tendinta de expansiune va continua, nu s-a incheiat.

Liderii lasa animozităţile in urmă, asta e fantastic de bun si trec la masa tratativelor, vor discuta si se vor face noii aliante.”

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?