Primele imagini cu iubitul Iuliei Albu. Vedeta l-a ținut ascuns până acum. Cum arată și cu ce se ocupă Mike

Iulia Albu și Mike, iubitul ei, vor participa la America Express, sezonul cu numărul 6. Cu această ocazie, creatoarea de modă l-a arătat întregii lumi pe partenerul ei de viață.

19 mai 2023, 12:15

Iulia Albu și Mike, iubitul ei, vor participa la America Express, sezonul cu numărul 6. Cu această ocazie, creatoarea de modă l-a arătat întregii lumi pe partenerul ei de viață.

Iulia Albu și Mike au o relație serioasă de mai mulți ani și au plan să-și formeze o familie. Totuși, în toată această periaoadă au fost foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală și au ținut-o departe de ochii curioșilor.

Cei doi au apărut pentru prima dată într-o emisiune televizată anul trecut, când Mike a apărut pe scena de la iUmor pentru un moment de roast încheiat cu ceea ce a părut a fi o cerere în căsătorie a Iuliei. Designerul a spus ulterior că au planuri de căsătorie, dar nu au făcut alte declarații pe acest subiect.

Mike lucrează în publicitate și în marketing, iar mutarea lui în România a venit ca urmare a faptului că Iulia se află în imposibilitatea de a se duce ea la Londra, având în vedere că fostul ei soț nu și-ar da acordul să plece cu fiica lor.

Citește și Iulia Albu, imagine rară cu fiica sa. Cum au fost fotografiate cele două: „Haideți să celebrăm împreună aceasta zi!”

Iulia a mărturisit că iubitul ei se implică foarte mult în proiectele ei și o sfătuiește pe plan profesional.

„Am alături un om care are foarte mare încredere în mine, care-mi poate spune și când greșesc și când fac lucrurile bine, și pe care-l ascult. Ceea ce e un lucru important. El lucrează cu mine în anumite proiecte, dar nu în televiziune. Dar ne sfătuim”, a declarat Iulia Albu, pentru playtech.ro, în urmă cu câteva luni.

Iulia Albu: „El este Mike. Partenerul meu de nebunie și viață”

Dacă până acum s-au ținut departe de lumina reflectoarelor, a venit momentul ca Iulia Albu și Mike să se afișeze împreună în fața întregii țări. Cei doi au acceptat provocarea America Express. „Este oficial #teamMAIIA America Express începe ACUM! El este Mike si, chiar dacă îmi cânta la vioara nu întotdeauna îmi cânta si in struna. My Partner in craziness and life . Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează”, a scris ea pe Facebook.

“America Express putea primi un singur răspuns din partea mea: un MARE “DA”! De ce Acum? Pentru că Acum este momentul nostru. Gustul pentru această aventură l-am prins încă de la participarea mea ca special guest Asia Express. Nu, nu sunt pregătită pentru ce urmează și, credeți-mă, nici voi nu sunteți! Vom descoperi locuri și oameni noi, lucruri și locuri nebănuite, atât pe traseu cât și în noi înșine. Suntem aici pentru EXPERIENȚA COMPLETĂ!”, a declarat Iulia Albu pentru Antena 1.

“Când Iulia mi-a lansat provocarea de a o însoți in America Express am știut clar care va fi răspunsul meu. In fond, nu aveam cum sa o las singura in aceasta aventura. Iulia este curajoasa si determinata DAR, la finalul zilei este ca un copil mic care are nevoie constanta de atenție si afecțiune. Așadar, America Express începe ACUM! Si cu mine, aparent!”, a completat-o Mike.