PROGNOZA METEO. Vreme închisă şi temperaturi scăzute în următoarele zile

PROGNOZA METEO: Meteorologii anunţă că începând de duminică valorile termice vor marca o scădere şi se vor apropia de cele specifice datei din calendar. În Bucureşti vremea va fi închisă, iar temperatura maximă va fi de 10 grade.
Alina Costache
19 nov. 2016, 13:48
PROGNOZA METEO. Vreme închisă şi temperaturi scăzute în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE: Nebulozitatea joasă va cuprinde treptat sudul şi estul ţării, unde local se va semnala ceaţă sau burniţă. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin, dar spre dimineaţă pe spaţii restrânse mai ales în zonele joase din Transilvania se va forma ceaţă, care poate favoriza apariţia de polei în special în depresiuni. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte şi local în Banat şi Moldova. Valorile termice, mai ridicate decât în noaptea precedentă în majoritatea regiunilor, se vor situa peste normele perioadei şi vor fi cuprinse între -3…-2 grade în depresiuni şi 9…10 grade în dealurile vestice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vor fi nebulozitate joasă, ceaţă şi trecător burnită. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi mai ridicată decât în noaptea anterioară, dar şi decât mediile multianuale ale perioadei şi se va situa în jurul valorii de 6 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. În regiunile sudice si estice, valorile termice diurne vor marca o scădere şi se vor apropia de normele specifice datei, vremea va fi predominant închisă şi local va fi ceată sau burnită. În restul teritoriului vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit, cerul va fi mai mult senin şi doar dimineaţa şi noaptea, pe spaţii mici se va semnala ceaţă, care poate favoriza apariţia de polei în zonele depresionare. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în Banat, Moldova si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade in estul Transilvaniei si sud-vestul Olteniei 17 grade in vest si nord-vest. (indeosebi in zona de deal de acolo)

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va fi închisă, iar valorile termice diurne vor marca o scădere usoară fată de ziua precedentă. Trecător va fi burnită şi, îndeosebi dimineata si noaptea, se va semnala şi ceată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

PROGNOZA METEO LUNI: În regiunile extracarpatice vremea se va mentine predominant închisă, iar pe arii restrânse va mai fi ceaţă sau burniţă. În restul teritoriului, valorile termice vor fi, în continuare, mai ridicate decât normele perioadei, cerul va fi mai mult senin dar, pe arii restrânse dimineata si noaptea, se va semnala ceată. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în Delta Dunării, sudul Banatului, nordul Moldovei si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 si 14 grade. (3…4 grade in estul Transilvaniei si in Moldova, unde ceata va fi foarte persistenta si 15….16 grade in Maramures)

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea se va mentine închisă si vor fi conditii de ceată si burnită. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

PROGNOZA METEO MARTI: În sudul si estul tării vremea se va mentine închisă si local se va semnala ceată, burnită sau ploaie slabă. În restul teritoriului valorile termice vor fi, în continuare, uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, cerul va fi variabil si doar izolat, dimineata si noaptea, va fi ceată. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în Delta Dunării si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in nordul Moldovei si 14 grade in Maramures.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.Vremea se va mentine în general închisă si vor fi conditii de ceată si burnită sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

TENDINTA: MIERCURI – În regiunile extracarpatice vremea va fi în continuare închisă si local se va semnala ceată, burnită sau ploaie slabă. În restul teritoriului valorile termice se vor mentine uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, cerul va fi variabil si doar izolat, dimineata si noaptea, va fi ceată. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in estul Transilvaniei si 12 grade in Dealurile de Vest.

JOI si VINERI – Valorile termice se vor mentine în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a tării. În zonele joase de relief local se va semnala ceată şi, mai ales în regiunile extracarpatice, pe arii restrânse va fi burnită sau ploaie slabă.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru DECEMBRIE, IANUARIE, FEBRUARIE: Cum va fi vremea de CRĂCIUN şi REVELION

 

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Capital.ro
Statul plătește 719 lei de persoană. Se schimbă legea. Banii se aprobă în 5 zile
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Anunțul momentului despre alegerile prezidențiale! Când încep consultările cu partidele la Palatul Victoria
Adevarul
Țara care ar putea dona Ucrainei opt sisteme Patriot. Cu ce arme de ultimă generație ar fi înlocuite
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Ungurii provoacă România. Mesajul care face înconjurul Europei
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Cel mai mic oraș din România este invadat de turiști. 500.000 de oameni vizitează anual perla din inima României
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
Gabi FIREA, în lacrimi! Primul anunț după tragedie: A plecat spre o lume poate mai bună
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților
substantial.ro
Liderii democrați resping înlocuirea lui Joe Biden în cursa prezidențială
MediaFlux
LEGE NOUĂ pentru posesorii de CÂINI și PISICI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?