Protecţia Copilului face anchetă la Cristi Boureanu acasă după ce acesta şi-a bătut fiica pe stradă. Ar putea rămâne fără ea FOTO

Protecția Copilului va face anchetă acasă la Cristian Boureanu, după ce fiica sa l-a acuzat că a bătut-o. Boureanu deține custodia totală a fetei sale. Fosta soție a depus plângere împotriva lui pentru rele tratamente aplicate minorului și s-a deschis dosar penal. 
Iulian Tudor
13 sept. 2016, 13:02
Protecţia Copilului face anchetă la Cristi Boureanu acasă după ce acesta şi-a bătut fiica pe stradă. Ar putea rămâne fără ea FOTO

Acuzat de fiica sa, Ioana, ca a batut-o si saltat de pe strada de politisti exact in momentul in care isi brusca junioara, fostul politician a intrat deja in atentia oamenilor legii.

Citeşte şi DETALIU INEDIT. Ce avea fiica lui Cristi Boureanu pe mână la ieşirea de la audieri FOTO

Boureanu este cercetat acum sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate fetei sale minore, iar, de aseara, de la audieri, reprezentantii Directiei Generale de Protectie a Copilului din Sectorul 1 au si demarat o ancheta in privinta aflarii adevarului. Mai mult, astazi, ei au fost acasa la afacerist pentru a lua declaratii preliminare si a vedea in ce conditii locuieste Ioana.

Vizitele celor de la Protectia copilului la domiciliu vor continua in zilele viitoare, iar Cristian Boureanu va trebui sa puna la dispozitia anchetatorilor toate datele referitoare la fiica lui, in plus, va fi nevoit sa demonstreze ca el este cel care are dreptate, in caz contrar, conform legii, el poate fi decazut din drepturile parintesti. 

Un scandal de proporţii a avut loc luni după-amiază în nordul Capitalei, în care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu. Acesta este cunoscut pentru altercaţiile avute cu barmanii şi ospătarii, dar de data aceasta a devenit violent chiar cu propria lui fiică. Tânăra, aflată în maşina tatălui ei, a început să strige ca din gură de şarpe, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei, care l-au luat pe Boureanu la întrebări. Laura Dincă, iubita fostului politician, a dat primele declarații despre situația creată.

Un scandal monstru a avut loc pe o arteră circulată din Capitală, în apropierea Parcului Herăstrău. Jandarmii care aveau drept obiectiv de pază o ambasadă au observat o maşină decapotabilă negră, din interiorul căreia o tânără ţipa ca din gură de şarpe. Jandarmii au intervenit şi au constat că la volan se afla nimeni altul decât fostul politician Cristi Boureanu, şi pentru că tănăra striga că este agresată, iar ei nu aveau competenţa să facă cercetări, au procedat în mod legal la anunţarea, prin staţie, a dispeceratului 112, solicitând o echipă de intervenţie de la Secţia 2.

Citeşte şi Cristi Boureanu, reţinut în trafic după ce şi-a bătut fiica. Fata de 15 ani urlă ca din gură de şarpe: „Mă omoară! Mă rupe-n bătaie!”

Patru maşini cu agenţi de ordine publică şi-au făcut apariţia în foarte scurt timp, pentru că cearta deja escaladase. Fiica fostului politician, în vârstă de 15 ani, ţipa ca din gură de şarpe „Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare”.

Când poliţiştii l-au oprit, Boureanu nu a putut să-şi dovedească identitatea, pentru că nu avea nici un act la el. „Vă las buletin, paşaport, am totul acasă”, le spunea el politiştilor, vrând să demonstreze că este cooperant cu aceştia.

În acest condiţii, oamenii legii au luat măsurile obişnuite, escortând pe toată lumea la secţia de Poliţie.

Potrivit România TV, lui Cristian Boureanu i s-a făcut dosar penal pentru infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
Capital.ro
NU ai voie să te urci așa la volan. Legea rutieră a intrat în vigoare din martie 2022
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Obiectele care îți influențează viața. Ce ar trebui să poarte fiecare zodie
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Este obligatoriu în România. S-a dat ordin de la UE. Măsura se aplică în toate statele membre
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?