Răzvan Fodor a avut parte de un moment amuzant într-o benzinărie. Ce i-a cerut un bătrânel să facă: „Foarte haios!”

Răzvan Fodor a împărtășit cu fanii săi un episod amuzant care s-a petrecut într-o benzinărie, după ce a fost abordat de un bătrânel.

07 mart. 2023, 17:34
Răzvan Fodor a avut parte de un moment amuzant într-o benzinărie. Ce i-a cerut un bătrânel să facă: „Foarte haios!”
Răzvan Fodor, clipe amuzante în benzinărie

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi, reușind să adune de-a lungul carierei o mulțime de persoane care îl apreciază. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, acolo unde împărtășește cu fanii săi tot ceea ce se întâmplă în viața lui.

Recent, Răzvan Fodor a ținut să împărtășească cu urmăritorii săi un episod amuzant prin care a trecut atunci când se afla într-o benzinărie. Actorul era îmbrăcat în haine de culoarea celor pe care le au uniformele angajaților din respectiva benzinărie, motiv pentru care un bărbat l-a confundat cu unul dintr anagjați.

Citește și: Irina și Răzvan Fodor, probleme în căsnicie? „Ea vede cam la fel cum văd eu situația”

„Am venit la spălătorie cu mașina. Pentru că sunt într-o benzinărie unde băieții angajați au culorile pe ei cam cum sunt eu îmbrăcat, domnul acela în vârstă, care a venit cu butelia, m-a rugat dacă pot să-i fac eu schimbul de butelie. Foarte haios!”, a povestit Răzvan Fodor, pe Instagram.

Răzvan Fodor, despre momentul care i-a marcat copilăria

Actorul și-a pierdut tatăl în adolescență, pe când avea numai 14 ani. Acesta a povestit în cadrul unui podcast că acel moment l-a marcat, iar din cauza asta pentru el sărbătorile de iarnă nu au mai fost la fel, până când a devenit la rândul lui tată.

Citește și: Povestea tragică a lui Răzvan Fodor care a rămas fără tată: „De Crăciun eram pe străzi. Nu aveam de ce să mă bucur.”

„Tata s-a încăpățânat să se ducă la cei veșnici când eu aveam 14 ani. Din momentul ăla Crăciunul s-a dus în altă zonă. Pentru mine nu mai avea niciun… De Crăciun eram pe străzi, treceam și pe la mama, dar eram în petreceri, în distracții. Nu aveam de ce să mă bucur de un brad. Am cunoscut-o pe Irina și primii doi ani nu am avut brad împodobit. Apoi a apărut copilul și lucrurile s-au schimbat”, a spus Răzvan Fodor.