Răzvan Marin, prima reacţie despre transferul la Ajax. Ce spune despre suma de transfer de 12 milioane de euro

Răzvan Marin a declarat că nu ştie nimic de vehiculatul său transfer de la Standard Liege la Ajax Amsterdam, dar consideră că gruparea olandeză reprezintă un mare club european şi că suma de transfer prezentată de presă, de 12 milioane de euro, ar fi corectă.

27 mart. 2019, 11:58
Răzvan Marin, prima reacţie despre transferul la Ajax. Ce spune despre suma de transfer de 12 milioane de euro

Răzvan Marin, este aproape de un transfer la Ajax Amsterdam, unde este considerat succesorul lui Frenkie De Jong. Potrivit De Telegraaf, citat de presa belgiană, Ajax a ajuns la un acord cu Standard pentru transferul lui Marin pentru suma de 12 milioane de euro. Românul ar urma să semneze un contract pe cinci sezoane.

Gică Hagi, super lovitură după transferul lui Răzvan Marin la Ajax. Câţi bani încasează „Regele”

„Nu ştiu nimic, aştept să mă întorc la echipa mea de club şi probabil săptămâna aceasta voi afla şi eu mai multe detalii. Băieţii toţi au venit la mine, dar le-am transmis şi lor că deocamdată nu ştiu nimic. Cred că Ajax sună bine, e un club improtant din Europa, un club mare, care a produs tot timpul jucători de valoare şi a trimis jucători pe la toate echipele de top. O să vedem ce se va întâmpla. Sincer, chiar nu am apucat să vorbesc cu nimeni despre acest subiect, nici nu m-a interesat foarte tare, am avut meciuri cu echipa naţională, am vrut să fiu concentrat pentru meciul de astăzi, aveam nevoie neapărată de o victorie. Suma de 12 milioane este una corectă, am avut doi ani de zile constanţi la Standard şi tot timpul am spus că momentan mă concenterz doar acolo, vineri am primul meci în play-off”, a declarat  Răzvan Marin după meciul România – Insulele Feroe, scor 4-1.

Răzvan Marin, la Ajax Amsterdam pentru 12 MILIOANE DE EURO. Contract pe CINCI ANI