Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii martie. Care sunt zodiile norocoase

Remus Ionescu a făcut horoscopul luni martie 2017. Un început frumos de lună, cu declaraţii, jurăminte şi promisiuni în care chiar cred atât cei ce le fac, cât şi cei care le primesc. Timpul ne va arăta însă câte dintre ele vor avea şansa să se materializeze.
Alina Costache
01 mart. 2017, 15:10
Remus Ionescu a făcut horoscopul lunii martie. Care sunt zodiile norocoase

Berbec

Marte si Venus se afla in semnul lor pana pe 10 martie, iar Soarele si Mercur pana pe 13 martie in semnul Pestilor. O situatie ambigua: pe de o parte ambitii declarate (poate peste posibilitatile situatiei concrete), pe de alta dubii interne ce provin din experiente anterioare care nu au fost incununate de succes.
Ziua de 1 martie le poate aduce o declaratie de dragoste, o revedere neasteptata ce le provoaca emotii si bucurii sau un semnde viata de a cineva cu care nu s-au vazut de mult. Pe de alta parte, doresc sa isi innoiasca garderoba, sa isi schimbe look-ul: culoarea parului, frizura etc.

4-5 poate fi un sfarsit de saptamana de poveste, de visare, mai ales daca il petrec intr-un peisaj pe masura ori intr-o companie placuta. Intrerup poate un proiect, o activitate pentru cateva zile si aceasta numai pentru a reveni apoi cu forte sporite si idei ingenioase.
Din 10 martie, cu Marte in Taur, incepe o perioada in care sunt solicitati si se vor implica in diverse asocieri, colaborari care le vor spori veniturile. De asemena, un accent sporit pe tinuta, postura. Poate ca nu mai amana inceperea unui program sportiv, de exercitii fizice regulate si ar fi foarte bine pentru ca va aparea si un apetit crescut, dorinta de a incerca alimente sau combinatii inedite pentru ei care ar putea deveni obisnuinte.

In 14 si 15 martie, un moment al adevarului in relatii de cuplu aflate la inceput ori in relatii ce au vechime dar au scartait in ultima perioada. Ganduri de independenta daca partenerul nu le impartaseste preferinte, valori sau interese.
In ultima decada a lunii au de partea lor 4 planete. Se grabesc sa recupereze timpul pierdut din diverse cauze, sa demareze proiecte gandite si visate in ultima perioada. Le revine pe de-a-ntregul curajul, entuziasmul, cheful de viata.

Taur

Emotii si sperante mari la inceputul lunii pentru nativii zodiei Taur. Li se face o promisiune, li se vorbeste despre sanse, posibilitati, oportunitati, adica ceea ceea ce isi doresc. Au, cu siguranta, niste retineri, insa isi doresc tare mult sa se intample ceva frumos in viata lor si tocmai de aceea incearca sa creada ce li se prezinta acum. Oricum, o ridicata doza de idealism si de speranta acum la inceputul lunii.

O mentiune speciala legata de sanatate. Prima decada a lunii aduce provocari in acest domeniu de viata; cei care au tot tinut pe picioare o boala, au amanat o vizita la un specialist ori inceperea unui tratament ar putea avea acum surprize neplacute. Din punct de vedere astral nu traverseaza o perioada fasta, astfel incat ar trebui sa isi schimbe atitudinea fata de ei, fat de corpul lor.

Din 11 martie, Marte intra in semnul lor si le aduce vitalitate, chef de viata, pofta de mancare. Isi clarifica optiuni, au acum curaj sa isi afirme un punct de vedere, sa ia decizii importante. Evident, si decizii legate de viata entimentala, de relatii. Chestiuni mai vechi ramase nerezolvate pot rabufni in ziua de 16 si, functie de raspunsul partenerului, pot ajunge sa isi piarda increderea sau bucuria de a ramane in relatie.
In general o luna buna din ounctul de vedere al castigurilor, mai ales pentru cei care au profesii liberale sau activeaza pe cont propriu.

La fel de bine s-ar putea gasi in situatia negocierii comisioanelor ori al altor suplimente, astfel incat intr-un final sa ajunga la sporirea veniturilor lor.
Din 20 martie vor simti nevoia sa se odihneasca, sa faca un pas inapoi si sa evalueze evenimente, sa elaboreze planuri, sa viseze. Foarte probabil sa actioneze cu jumatate de inima (Marte ii indeamna la actiune, dar planetele din Berbec le aduc in atentie eventuale pericole, astfel ca vor oscila intre actiune si asteptare).

Gemeni

Un bun inceput de luna pentru nativii zodiei Gemeni. Se bucura de prezenta si de compania prietenilor dar pot avea parte si de unele favoruri, avantaje, circumstante favorabile. Important totusi ce spun, ce promit si ce fac in zilele de 1 si 2 martie si, de asemenea pe 4 si 5 martie, pentru ca acestea pot fi destul de usor rastalmacite in defavoarea lor; sa evite orice echivoc, orice incercare de a se da in spectacol.
Oricum, o perioada favorabila a anului pentru ei de care ar trebui sa profite, sa raspunda ”prezent” oricarei cereri sau oportunitati, sa nu lase ”pe alta data” caci se poate ca acea data sa nu mai apara prea curand (vorbind in termen de luni de zile).

Noroc si in plan financiar si au mari sanse sa primeasca ce solicita (comisioane, reduceri si alte facilitati, ba chiar o crestere a salariului, tinand cont totusi de rezultate, vechime, experienta etc); sigur, este nevoie de echilibru si bun simt dar si de incredere, curaj, onestitate.
Din 10 martie se instaureaza o perioada fragila in planul sanatatii. Raceli, viroze, inflamatii se pot tine scai de ei, dar numai daca ei insisi nu se protejeaza in mod elementar la conditiile vremii.
Succese si realizari ale lor pot atrage invidii, astfel incat este bine sa se bucure in mod retinut ori sa recunoasca si meritele celor ce le-au fost de folos si i-au sustinut.

O perioada de fertilitate crescuta de care ar trebui sa profite femeile care isi doresc sa devina mame; pot ramane insarcinate chiar si femei care au nascut de multa vreme, insa nu au ajuns la menopauza.
O nota pentru cei aflati inca in cautarea partenerului sau pentru cei care doresc sa reia o relatie, sa obtina intelegerea sau iertarea partenerului daca este cazul. Este momentul unor explicatii, declaratii, al asumarii unor responsabilitati si ar putea apoi obtine ceea ce spera.

Rac

Primele zile ale lunii se arata a fi aglomerate, cu multe lucruri ramase de rezolvat sau ultimele pregatiri pentru lansarea unui proiect, realizarea unei oferte competitive care sa ii aduca in prim-plan.
O perioada excelenta pentru cei aflati in cautarea primului loc de munca ori pentru revenirea in activitatea profesionala dupa o sarcina, boala si chiar pentru cei care doresc sa abordeze un alt domeniu compatibil cu pregatirea lor profesionala.

Ar trebui sa observe daca nu cumva solicitarile sau ambitiile lor din plan profesional influenteaza negativ relatia de cuplu, cea cu copiii sau cu parintii. Ar trebui sa nu lase ca situatia sa degenereze, caci lucrurile pot lua o intorsatura nefavorabila, greu de estimat si de anticipat.
Presiune sufleteasca in legatura cu oportunitati profesionale, chemari din strainatate pentru ei; vor pune in balanta emotia si durerea despartirii cu sansele care li se ofera acum. Vor lua, evident, decizii individuale, in acord si cu harta lor natala (multi sunt patrioti convinsi, altii cred ca isi pot ajuta mai bine tara sau rudele prin realizarile profesionale sau financiare pe care le obtin pe alte meleaguri).

Din 10 martie bune va trebui sa faca si ei pasi in calea oportunitatilor care le apar, sanse de obtinere a unor venituri suplimentare. Acestea nu li se ofera pe tava, insa au mari sanse sa le obtina daca le solicita, le negociaza; poate chiar dintr-o activitate suplimentara, eventual temporara.
Dupa data de 20 martie, un plus pentru ei in plan profesional. Eforturile lor nu trec neobservate, ajung in apropierea unor persoane de decizie sua cu influenta, cererile si propunerile lor le sunt ascultate cu atentie; este momentul sa dea ce au mai bun in ei.

Toata luna se anunta incarcata pentru domnisoare mai ales; sunt curtate, iar cele care au depasit primii pasi ai unei relatii ajung si la discutii cu partenerul referitoare la mutare impreuna sau chiar cereri in casatorie, de la caz la caz.

Citeşte mai mult pe spynews.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!