Revoltă pe Facebook după ce o tânără din Bihor s-a pozat lângă un cerb împuşcat

Este revoltă pe Internet după ce o tânără din Bihor a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de un cerb mort, pe care îl ţine de coarne, alături de mesajul "sărbătoreste vânătorea de cerbi". 

RomaniaTV.net
29 dec. 2019, 10:03

Fata a scris la statusul său că sărbătorește împușcarea animalului. În poză, tânăra din localitatea Valea de Sus, Bihor, apare împreună cu o prietenă lângă cerbul mort, care este într-o mașină a Ocolului Silvic Sudrigiu. Fetele țin animalul de coarne ca pe un trofeu.

Fotografia a stârnit revoltă printre internauți. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Bihor au găsit-o în scurt timp pe tânără, cerbul împuşcat, precum şi pe vânătorii care l-au ucis, potrivit ebihoreanul.ro.

Din primele verificări, cerbul a fost împuşcat vineri, iar vânătorii au prezentat poliţiştilor o autorizaţie eliberată de Ocolul Silvic Sudrigiu. Documentul, care le dădea dreptul să împuşte un cerb mascul de selecţie, a fost ridicat până la finalizarea anchetei începute pentru suspiciuni de braconaj.