Rita Mureşan a prezis că Donald Trump va câştiga alegerile: Lumea se va schimba! Ne pregătim pentru anul 2017

Rita Mureşan pare să nu fie deloc surprinză de rezultatul alegerilor din SUA. Creatoarea de modă a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care anunţă lumea că totul se va schimba, lucru ştiut deja de ceva timp de ea. Vedeta spune că primeşte mesaje de la îngeri şi ceea ce i se spune nu este tocmai plăcut.
Alina Costache
09 nov. 2016, 15:20
Rita Mureşan a prezis că Donald Trump va câştiga alegerile: Lumea se va schimba! Ne pregătim pentru anul 2017

„Eu primisem deja de luni informatia ca o sa iasa Trump presedinte! Nu ma pricep la politica, nu stiu ce inseamna exact asta. Daca intrebati de unde stiam, va spun de la instinctul meu pentru cei care sunt sceptici in mesaje divine, sau de la ingeri pentru cei ( din ce in ce mai multi) care cred in asta! De altfel am si martori! Stiam ca ieri, 8 noiembrie 2016, lumea se va schimba! Ne pregatim pentru anul 2017! Fiti pe receptie! Azrael preda conducerea lui Raziel! Doamne ajuta! Anul acesta a fost cel putin paradoxal! Nu stiu altii, insa eu am avut de multe ori nevoie de plamani de elefant ca sa trag aer in piept si sa trec peste ce mi se intampla! Si inca mai avem pana in ianuarie cronologic! Tineti aproape unii de altii! Impreuna vom reusi!”, a scris Rita Mureşan pe pagina de Facebook.

Vezi si: Donald Trump provine dintr-o familie de imigranţi germani. Detalii NEŞTIUTE din viaţa preşedintelui ales al SUA

Donald Trump a câştigat mai lejer decât s-ar fi aşteptat oricine alegerile prezidenţiale din SUA, iar acum toată lumea aşteaptă să vadă cum va pune în aplicare ceea ce a promis în campane. Printre principalele puncte ale progamului său s-au numărat o colaborare strânsă cu aliaţii din NATO pentru înfrângerea Statului Islamic, dar şi un nou sistem de verificare a imigranţilor, pe care l-a numit „filtrare extremă”.

Donald Trump a afirmat în repetate rânduri că nu se va da în lături de la aplicarea unor măsuri extreme în ceea ce priveşte problema imigraţiei. Republicanul a vorbit în campanie despre deportarea a cinci milioane dintre cei 11 milioane de imigranţi aflaţi în ilegalitate pe teritoriul SUA şi construirea unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul.

În ceea ce priveşte adoptarea unor măsuri interne, Donald Trump a promis că va fi „preşedintele care va crea cele mai multe locuri de muncă”.

CITEŞTE ŞI PRIMA REACŢIE a Rusiei după ce Donald Trump a câştigat alegerile în Statele Unite ale Americii

În ultimele luni, candidatul republican şi-a adaptat discursul pe tema planului de reformă fiscală. Iniţial, planul prezentat în septembrie prevedea reducerea impozitului pe venit pentru categoriile sociale bogate de la 39,6% la 25%. Însă declaraţiile făcute ulterior pe această temă au generat o stare de confuzie. „Impozitele vor creşte puţin”, afirma Donald Trump într-un interviu acordat pe 8 mai. La scurt timp, Trump a revenit cu explicaţii: „Conform planului meu, impozitele vor scădea. Dar, pe durata negocierilor, vor creşte. Eu voi negocia cu democraţii, voi concepe un plan, planul optim. Şi va fi negociat. Pe durata negocierilor, va fi aplicat un alt plan. Asta este ce vreau să obţin şi voi lupta pentru acest lucru. La nivel practic, totul va fi renegociat. Iar, în opinia mea, impozitele pentru bogaţi vor creşte oarecum„, a spus el.

În august, în discursul din Detroit, Trump a anunţat: „Nimic nu i-ar bucura mai mult pe adversarii noştri străini decât împovărarea fiscală a companiilor şi cetăţenilor noştri până la eliminare”. În timpul campaniei din Partidul Republican, Trump sugera o reducere a impozitelor pentru cetăţenii americani care au venituri anuale de peste un milion de dolari. Planul iniţial prevedea introducerea a patru formule de impozitare, de 0%, 10%, 20% şi 25%. Trump a propus trei niveluri de impozitare, de 12%, 25% şi 33%. Acest lucru înseamnă majorarea cotelor de impozitare pentru categoriile sărace, dar reducerea de la 39,6% la 33% a cotei de impozitare pentru bogaţi.

CITEŞTE ŞI Cum arată şi cu se ocupă COPIII celui care va conduce cel mai puternic stat din lume

Candidatul republican pledează pentru eliminarea taxelor pe noile locuinţe, excluderea din venitul impozabil a cheltuielilor pentru creşterea copiilor şi introducerea unui plafon de 15% în impozitarea companiilor.

În privinţa creşterii salariului minim, Donald Trump a afirmat că analizează posibilitatea modificării salariului minim, însă nu a luat nicio decizie în privinţa cifrelor.

Donald Trump a promis totodată dezvoltarea infrastructurii în cazul în care va deveni preşedinte. „Administraţia Trump se va asigura că vom începe să utilizăm oţel şi aluminiu din SUA pentru infrastructura americană”, a afirmat el.

Magnatul american, care în calitatea de om de afaceri a construit hoteluri, casinouri, blocuri cu apartamente de lux, vrea acum să reconstruiască Statele Unite. Trump a promis „o nouă generaţie de şosele, poduri, căi ferate, tuneluri, porturi şi aeroporturi”.

În ceea ce priveşte tratatele comerciale internaţionale, Donald Trump s-a pronunţat frecvent împotriva Parteneriatului Transpacific (TTP), argumentând că acest acord ar avantaja China din punct de vedere economic. „TPP va contribui la scăderea preţurilor maşinilor străine menţinând însă practicile care blochează vinderea maşinilor americane în străinătate. Acest lucru nu este totul: China va intra în TTP pe uşa din spate, la o dată ulterioară. Analizează situaţia, o studiază. Nu participă acum la tratat, dar va fi în el. Dacă este bine, vor participa, dacă nu, nu. Mereu procedează la fel”, avertiza Trump în luna iunie.

Acordul de Parteneriat Transpacific (TTP) a fost semnat în februarie 2016 de Statele Unite cu Australia, Brunei, Canada, Chile, Japonia, Malaysia, Mexic, Noua Zeelandă, Peru, Singapore şi Vietnam. Acordul comercial trebuie ratificat de fiecare semnatar pentru a intra în vigoare.

CITEŞTE ŞI PROTESTE în SUA după alegerea lui Donald Trump preşedinte VIDEO

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Capital.ro
Statul plătește 719 lei de persoană. Se schimbă legea. Banii se aprobă în 5 zile
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Anunțul momentului despre alegerile prezidențiale! Când încep consultările cu partidele la Palatul Victoria
Adevarul
Țara care ar putea dona Ucrainei opt sisteme Patriot. Cu ce arme de ultimă generație ar fi înlocuite
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Ungurii provoacă România. Mesajul care face înconjurul Europei
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Cel mai mic oraș din România este invadat de turiști. 500.000 de oameni vizitează anual perla din inima României
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
Gabi FIREA, în lacrimi! Primul anunț după tragedie: A plecat spre o lume poate mai bună
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Liderii democrați resping înlocuirea lui Joe Biden în cursa prezidențială
MediaFlux
LEGE NOUĂ pentru posesorii de CÂINI și PISICI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?