Rocco Sedano, tatăl fiicei Ronei Hartner, face tot posibilul să-și ia fata alături. De ce refuză Sumayla: „Ea îi spune să nu mai vină”

Rona Hartner a plecat prea devreme de printre noi, lăsând în urma ei doar regrete. Trecutul nu îi dă pace, însă, nici după moarte, acesta întrupându-se în fostul soț și tatăl fiicei sale.

29 ian. 2024, 21:34
Rocco Sedano, tatăl fiicei Ronei Hartner, face tot posibilul să-și ia fata alături. De ce refuză Sumayla: „Ea îi spune să nu mai vină”
Rocco Sedano, tatăl fiicei Ronei Hartner, face tot posibilul să-și ia fata alături. De ce refuză Sumayla: „Ea îi spune să nu mai vină”

Au trecut aproape două luni de când Rona Hartner s-a stins din viață, iar fiica acesteia încă încearcă să se împace cu ideea că mama ei nu mai este. Sumayla locuiește acum în Franța, alături de fratele mamei sale și are o decizie importantă de luat: dacă va locui în continuare cu rudele sau va pleca alături de tatăl său, Rocco Sedano.

Citește și: Decizia luată de sora Ronei Hartner la două luni de la moartea artistei. Cum vrea să îi celebreze memoria veșnic

Cum vrea Rocco Sedano, tatăl fiicei Ronei Hartner, să-și ia fata alături

În urmă cu ani de zile, Rona Hartner a crezut că și-a găsit marea dragoste în Franța. Rocco Sedan, un dansator de origine argentiniană, părea că este bărbatul vieții ei, având o relație pasională, dar care s-a temrinat la doar un an după nuntă. Din iubirea lor a apărut, însă, cea mai mare realizare, Rita Sumayla Hartner, care acum are 16 ani.

Cum părinții ei s-au despărțit când ea era încă mică, Sumayla a rămas în grija mamei sale. Cele două au avut o relație foarte apropiată și făceau aproape totul împreună. Nu la fel se poate spune și despre Rocco Sedano, care a fost mai mult absent din viața fiicei sale. Abia acum, după moartea regretatei artiste, acesta a apărut în peisaj și vrea să își ia fata alături.

Încă de la moartea Ronei Hartner, argentinianul a încercat să se apropie mai mult de fiica lui. Bărbatul încearcă să recupereze timpul pierdut și să construiască acum o relație mai solidă cu Sumayla, însă adolescenta nu pare că vrea acest lucru. Deși ea apreciază eforturile pe care tatăl său le face, nu este totuși foarte confortabilă în prezența lui.

Potrivit declarațiilor făcute de sora Ronei Hartner, bărbatul vrea să o viziteze destul de des și să ăi fie alături fetei, însă uneori este respins. Chiar și așa, bărbatul nu se dă bătut. Deși îi respectă dorințele fiice sale, nu și-a pierdut speranța că o poate convinge să rămână alături de el.

El (n.r. Rocco Sedano) își dorește să fie aproape de Sumayla pentru că are autoritate parentală acum și la 16 ani, totuși ce zice ea, chiar dacă e minoră, statul ascultă ce spune ea. Mai vine din când în când să o vadă, dar câteodată fata îi spune să nu vină și atunci nu vine”, a declarat sora Ronei Hartner, în cadrul unei emisiuni.

În ceea ce o privește pe Sumayla, adolescenta este încă foarte bulversată de trecerea în neființă a mamei sale. Suferă și tot ce își dorește este ca lucrurile să nu se mai schimbe pentru ea. Pentru moment, tânără nu vrea să se mute din Franța, iar acest lucru este înțeles și de familie, care s-a mobilizat și îi este alături la orice pas.

Sumayla e Ok, e încă foarte amărâtă, e foarte supărată că și-a pierdut mama. Nu și-a serbat ziua de naștere pe 5 ianuarie dar este în Franța, în Toulon, cu fratele meu și cu mama. Fratele meu a rămas acolo, poate să lucreze de la distanță. Ce își dorește Sumayla cel mai mult este să rămână în Franța, la Toulon. Fratele meu a aranjat cu familia lui ca el să rămână acolo atât timp cât este necesar pentru Sumayla și să o ajute pentru a se reîntoarce la școală, a-și face pasiunea pe care o vrea și să ajungă la maturitate când o să poată să decidă singură pentru ea”, a declarat sora Ronei Hartner, potrivit ciao.ro.

Citește și: Factorul principal pentru care boala Ronei Hartner a recidivat. Medicul Vlad Ciurea avertizează toți românii: ”În niciun caz”