ROMÂNII AU TALENT 2017, dans erotic în prima ediţie. O puştoaică de 19 ani a rupt scena în două: „E bună, nene!”

ROMÂNII AU TALENT 2017. Vineri seara a avut loc prima ediţie "Românii au talent". A fost un spectacol memorabil, plin de aplauze, lacrimi de bucurie, umor de calitate, emoţie, culoare, trăiri intense, graţie şi pasiune. În prima ediţie,o puştoaică de 19 ani a oferit un adevărat show erotic. Juraţii şi bărbaţii din public au fost impresionaţi de abilităţile fetei.
Alina Costache
18 feb. 2017, 11:40
ROMÂNII AU TALENT 2017, dans erotic în prima ediţie. O puştoaică de 19 ani a rupt scena în două:

ROMÂNII AU TALENT 2017. Antonina Goloseev le-a prezentat romanilor vineri un moment de strip-plastic. Concurenta i-a vrajit pe toti cu un dans senzual si cu miscari de neimaginat. Juratii au fost fascinati de numarul adus la Romanii au talent de Antonina si i-au aplaudat talentul.

„E bună, nene!”, a spus Calinescu.

„Trebuie sa vedem si lucruri din astea. Pentru ca e bine, bine, e foarte bine! Raspunsul meu este DA!”, i-a spus Andra, iar Antonina a primit la final 4 DA, potrivit romaniiautalent.protv.ro.

ROMÂNII AU TALENT 2017. În momentul în care Tatiana Kundik a urcat pe scenă în sală s-a făcut linişte. Extrem de frumoasă şi senzuală, concurenta a prezentat un număr inedit de acrobaţii pe sfoară, executând perfect elemente foarte dificile.

„Am paralizat, am uitat cum mă cheamă, am făcut pe mine. De ce viaţa e atât de nedreaptă. Mâine părăsesc România pentru Kiev. Mi s-o făcut pielea de portofel. S-a dus dracu şi întinsul rufelor pe frânghie. Trăieşti precum toată lumea? Mănânci? Dormi? Bei apă? Transpiri?”, a spus Calinescu.


„Vreau doar să te ating. Deci eşti cât se poate de reală”, i-a spus Andi Moisescu după ce a urcat pe scenă şi i-a sărutat mâna.

Tatiana a primit imediat aprecierea tuturor şi ropote de aplauze, iar Florin s-a declarat încântat.

„Am mers o viata intreaga cu trenul si ma uitam la ciori, la vrabiute pe sarmele de telegraf si am stiut ca nu e in zadar, iar ruga mea de copil a fost ascultata. Esti cea mai frumoasa randunica de pe sarma! Esti cea mai talentata! Un million de DA, ca sa-ti ajunga!”, a spus Călinescu.

Dupa un moment extraordinar, Tatiana a fost rasplatita cu 4 DA.

ROMÂNII AU TALENT 2017. Sezonul 7 a adus o premieră pe scena de la Românii au talent. Cristina Similitan si Andrei Plugaru au prezentat un numar formidabil de roller skating. Piruetele pe care cei doi le-au facut pe role si toate elementele extrem de solicitante le-au taiat respiratia juratilor si i-au tinut in suspans.

„Ce am vazut aici nu e numai un moment de dans pe role sau un moment de acrobatie, este un sport extrem si e foarte periculos si foarte frumos. Sunteti minunati, sunteti de Romanii au talent!”, le-a transmis Mihaela, iar Cristina si Andrei au obtinut 4 DA.

ROMÂNII AU TALENT 2017. Dr. Bubble si Milkshake au prezentat un moment inedit de teatru pentru copii cu baloane de sapun. Au adus la „Românii au talent” un moment magic, plin de culoare si umor, care i-a incantat pe jurati.

„Ma bucur ca puteti oferi intr-o lume de nebuni, in care suntem cu totii angrenati, si foarte periculoasa, momente absolut zanatice de copilarie”, le-a spus Florin Calinescu. Cei doi concurenti au fost rasplatiti la final cu 4 DA.

ROMÂNII AU TALENT 2017Florin Budnaru, soțul bebelușei Oana Ioniță, a urcat vineri seara pe scena de  la „Românii au talent” și a reuşit să ridice sala în picioare. Tenorul a cântat alături de Luca Rubino piesa „Il mare calmo della sera”, iar publicul și juriul au fost impresionați de vocea lui.

Cei doi au adus atmosfera de la San Remo la „Romanii au talent„. Au cucerit publicul cu vocile lor incredibile, care s-au completat perfect, si cu momentul extrem de emotionant pe care l-au creat. Luca si Florin au primit 4 DA.

„ROMÂNII AU TALENT”. O femeie de serviciu uluieşte România cu vocea sa şi face senzaţie la cea mai cunoscută emisiune de talente din ţară. Deşi a absolvit conservatorul şi are o voce impresionantă, tânăra de 28 de ani din Cluj nu a fost angajată la operă. Tot ce a găsit de muncă este un post de măturătoare.

Paula Rad este absolventă de Conservator și are 11 ani de canto. Povestea tinerei i-a revoltat pe juraţii emisiunii. Ea este în prezent femeie de serviciu. Vocea superbă a tinerei i-a emotionat până la lacrimi pe juraţi. „Este cel mai emotionat moment de aici de la Cluj, ce ai putut sa faci cu noi, cu melodia asta, asa se canta melodia asta”, a declarat Andra.  Concurenta a fost trimisă direct în semifinale de către juriu.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Experiența unei românce care a călătorit din Germania alături de Hagi: „Tot drumul doar asta a făcut!”
Capital.ro
Edi Iordănescu este în doliu. A murit după meciul România – Slovacia
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
DailyBusiness
Anunțul momentului pentru șoferii din România! Ce se va întâmpla cu punctul de amendă
Adevarul
Coșmar în Turcia. Un român a murit strivit de o mașină, de față cu soția și copilul de doar 3 ani: „Se mergea cu viteză, muzică tare”
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Mașini de vis pentru Ștefan Bănică junior. Câți bani a investit artistul
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
wowbiz.ro
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Cancan.ro
5 zodii care au parte de noroc în iulie și august 2024. Viața lor se va schimba la 180 de grade
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Alertă de tsunami în Pacific după un cutremur de 7,2 care a avut loc în largul coastelor statului Peru
Capital.ro
Se retrage din tenis! Campioana României și-a luat adio de la rachetă: Mi-e greu...
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
substantial.ro
Prințesa Anne, sora regelui Charles al III-lea, externată după accidentul de la Gatcombe Park
MediaFlux
Un nou ANUNȚ PRIVIND CANDIDATURA la PREZIDENȚIALE! El va fi NOUL PREȘEDINTE?
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?