Românii au talent 2024. Strong Junior și Deniss Trifanovs i-au impresionat pe jurați. Cu toții au plecat cu 4 de DA în etapa următoare

Ediția a 8-a a emisiunii Românii au talent a adus în fața juraților și a telespectatorilor concurenți incredibil de talentați și de dornici să arată ce pot. Printre cei mai apreciați s-a numărat trupa de copii Strong Junior și Deniss Trifanovs, care au demonstrat că își merită locul printre cei mai buni.

22 mart. 2024, 22:33
Românii au talent 2024. Strong Junior și Deniss Trifanovs i-au impresionat pe jurați. Cu toții au plecat cu 4 de DA în etapa următoare
Românii au talent 2024. Strong Junior și Deniss Trifanovs i-au impresionat pe jurați. Cu toții au plecat cu 4 de DA în etapa următoare

Românii au talent nu este doar despre talente, ci și despre poveștile de viață ale concurenților. Fiecare vine în fața unei țări întregi pentru a-și spune povestea și pentru a demonstra că nu sunt niște oameni obișnuiți, ci au avut norocul să fie înzestrați cu capacități unice.

Citește și: Adelina Nedelcu, fetița-fenomen de la Românii au Talent 2024: „Mama este casnică, tata este agricultor, sunt cei mai buni părinţi”

Românii au talent 2024. Strong Junior și Deniss Trifanovs i-au impresionat pe jurați

Trupa Strong Junior, din cadrul Asociației Love to Dance, a pus în scenă o coregrafie de zile mari ce i-a impresionat pe jurați, dar și pe spectatori. Sunt din Sfântu Gheorghe și au între 11 și 21 de ani. La Românii au talent au decis să vină îmbrăcați cât mai strălucitor tocmai pentru a atrage Golden Buzz-ul juraților. Nu l-au primit, dar nici fără 4 de DA nu au plecat.

„Aveți ceva energie, se vede că sunteți uniți, că vă mișcați bine, sunteți pe drumul cel bun. Eu cred că puteți să ajungeți și-n semifinale! Puteți să cuceriți și sufletele oamenilor, dar până la Golden Buzz mai e un picuț”, le-a spus Dragoș Bucur.

„Strong Junior, pentru faptul că pe durata întregului dans ați zâmbit, mie îmi spune că vă cam place ce faceți”, a spus și Mihai Bobonete în timp ce a votat cu Da.

Nici povestea lui Deniss Trifanovs nu este una de ignorat. În vârstă de 29 de ani, el este un fost barman din Letonia care acum participă la competiții internaționale de flair, considerat un adevărat sport.

În timpul numărului său, Deniss le-a luat la propriu ochii juraților. Mișcările lui cu greu au putut fi urmărite, semn clar că este foarte bun în ceea ce face. El a plecat acasă mulțumit și cu 4 de DA la purtător.

„Bravo Deniss. Păi lucrurile ăncep să devină destul de clare. Deja ești acrobat. Faza cea mao tare e că tu pregătești și băuturi în același timp. Ai început cu partea de acrobație sau invers?”, l-a întrebat Andi Moisescu la finalul show-ului.

„Ultima parte, pentru că nu aveam 18 ani și nu puteam lucra cu alcool. Eu am început la 16 ani să exersez, iar în cele din urmă ajunsesem barman. Acum mă concentrez mai mult pe concursuri mondiale și alte competiții. M-am îndepărtat de partea cu barurile și m-am îndreptat spre partea sportivă a domeniului”, a explicat Deniss.

„Mie îmi place genul ăsta de spectacol, mai ales jongleria cu lichid. Momentul în care iese din pahar și apoi cade la loc”, spune Dragoș Bucur.

„Ești genul de barman de care mie nu îmi place. Dacă vreau să beau una de 100, păi vreau s-o beau, nu să stau să aștept”, a spus, râzând, și Bobonete.

„Mi-ai luat ochii. Felicitări! Ești foarte bun în ceea ce faci!”, a afirmat și Andra.

Citește și: Rareş Prisăcariu, puştiul-fenomen de la Românii au talent, şi-a schimbat viaţa radical. S-a mutat la Bucureşti şi vrea să devină actor sau politician