Schimbări majore la Vocea României. Vezi cum arată emisiunea din acest sezon

VOCEA ROMANIEI 2016: Pro Tv încearcă reducerea cheltuielilor de când cu noua conducere. Cea mai recentă victimă a economiilor din televiziunea înființată de Adrian Sârbu în 1996 este una dintre cele mai de succes show-uri ale postului
Alina Costache
09 sept. 2016, 15:25
Schimbări majore la Vocea României. Vezi cum arată emisiunea din acest sezon

VOCEA ROMANIEI 2016: Vineri incepe sezonul sase Vocea Romaniei! Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-au ocupat locurile in scaune, iar Pavel Bartos este pregatit sa le aduca telespectatorilor, incepand de maine, de la 20:30, spectacolul suprem al vocilor.

„Vocea României” se întoarce și cu câteva modificări importante în format. Printre acestea, și reducerea numărului de gale live. Astfel, dacă în sezonul trecut show-ul a avut cinci ediții live (cu tot cu finală și semifinală), anul acesta vor rămâne trei, două semifinale și o finală.

Măsura a fost justificată prin introducerea unei runde noi, „knockout-ul”, imediat după faza duelurilor. Fiecare antrenor va intra cu câte nouă concurenți. Toți vor pregăti câte o piesă, dar vor urca în ring, pe rând, câte trei, aflând de la antrenori, înainte de a intra pe scenă, cu cine urmează să se lupte. Fiecare antrenor va avea misiunea de a alege un singur concurent dintre cei trei. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri.

Potrivit click.ro, realitatea este că o ediție înregistrată este cu mult mai puțin costisitoare decât o transmisie live. Un profesionist în domeniu a explicat pentru Click! de ce este mai ieftin pentru o televiziune să prezinte o emisiune de divertisment înregistrată.

„Cheltuielile pentru o ediție a unei emisiuni de divertisment înregistrată ajung la 30.000 de euro, față de una în direct, care pot fi duble, de 60.000 de euro. Nu de alta, dar pentru live e nevoie de mai mult personal, de mai multe femei de serviciu, care să facă curat în timp record pe scenă, în pauzele publicitare. Dar și la cabina de machiaj e nevoie de mai mulți oameni care să coafeze și să aranjeze concurenții și invitații. În plus, sunt taxe enorme, de mii de euro, pentru difuzarea în direct, care se face prin satelit”, a explicat specialistul, care a produs mai multe show-uri de televiziune la noi.

Citeşte şi: ANDREEA ESCA, la „Vocea României”? Ştirista a făcut ANUNŢUL pe Facebook

VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE VIDEO: In prima editie a noului sezon Vocea Romaniei vom afla si cui apartin urmatoarele replici, contextele in care au fost spuse si de ce au starnit hohote de ras: ”Eu nu vorbesc cu dumneavoastra, ca nu v-ati intors!”, ”Esti facuta pentru echipa mea, dar nu m-am intors.” sau ”Tu vorbesti mai mult decat noi, greierasule!” 

VOCEA ROMANIEI, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. Un nou sezon al show-ului muzical VOCEA ROMANIEI debuteaza vineri, 9 septembrie, la Pro TV, de la ora 20.30. Concurentii din sezonul 6 Vocea Romaniei incep lupta in aceasta seara, emisiunea avand parte si de un regulament nou. Asadar vineri seara incepe cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei, competitia in care se intrec cele mai bune voci din Romania, iar juratii promit un adevarat rollercoaster.

VOCEA ROMANIEI, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. In aceasta seara avem parte de reguli noi la Vocea Romaniei! Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-au ocupat locurile in scaune, iar Pavel Bartos este pregatit sa le aduca telespectatorilor spectacolul suprem al vocilor. Vocea Romaniei, cea mai buna competitie a vocilor, va rasuna in casele tuturor romanilor, iar Pavel Bartos, gazda emisiunii, este nerabdator sa intre cu prima editie a celui de-al saselea sezon Vocea Romaniei. Loredana va impresiona si in sezonul sase Vocea Romaniei cu tinute spectaculoase, care ii reprezinta perfect personalitatea.

VOCEA ROMANIEI, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. Sezonul sase al emisiunii Vocea Romaniei va debuta cu o surpriza de proportii din partea antrenorilor, un moment emotionat, dar in acelasi timp plin de forta si determinare, care ii va cuceri pe romani.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Patru zodii primesc un cadou neașteptat în următoarele 4 zile. O mare dorință devine realitate
Capital.ro
Reguli NOI pentru românii care merg la MEDIC. Decizia se aplică legal din 1 iulie
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, aproape GOALĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu-i poate acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Românii vor avea mai mult de plată la gaze! Schimbări majore de la 1 iulie!
Adevarul
LIVE TEXT. Evaluare Națională 2024. Subiectele la Matematică, baremul și rezolvarea lor vor fi publicate pe adevarul.ro
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Rovinieta poate fi achiziționată din 27 iunie și de pe Ghișeul.ro
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE Examen Evaluare Națională 2024 proba scrisă la Matematică: Acestea sunt subiectele și baremele de azi pentru clasa a VIII-a
Capital.ro
E complet ilegal. Niciun român nu are dreptul să CEARĂ asta. Ajungi la închisoare
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Dmitri Rogozin șochează prin apelurile sale la exterminarea ucrainenilor
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?