Sebastian Burduja, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a spus, după retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, că vrea să propună „un model liberal de administrație”.

23 apr. 2024, 18:00
Sebastian Burduja, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic”

„Politica trebuie să fie despre cetățeni și viața lor, nu despre politicieni și cariera lor”, a susținut Sebastian Burduja.

Sebastian Burduja a mai spus că vrea să candideze la Primăria Capitalei fiindcă „în viață să nu faci ce poți, în viață să faci ce trebuie”.

Citește și Marcel Ciolacu i-a cerut scuze public lui Cătălin Cîrstoiu: „Îmi doresc din tot sufletul să-mi rămână prieten. Atacurile nu au fost împotriva dânsului, ci împotriva acestei alianțe electorale”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic”

„Am văzut cu toții ce se întâmplă când oamenii buni stau pe margine, iar oameni fără principii fac jocurile. Bucureștiul și România nu mai au timp de pierdut. Candidez pentru Primăria Capitalei pentru că vreau ca bucureștenii, pentru prima dată după mulți ani, să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic”, a declarat Sebastian Burduja pe rețelele sociale.

După retragerea candidatului comun PSD – PNL, Cătălin Cîrstoiu, de la Primăria Capitalei, liberalii au ales să meargă mai departe cu Sebastian Burduja, în timp ce social – democrații au ales-o pe Gabriela Firea.

„Am un Plan pentru Bucureștiul Viitorului. Și știu că nu sunt singurul care vrea schimbare. Vă aștept alături. Înainte, împreună”, a mai scris Sebastian Burduja alături de o poză în care își promovează noua carte, „Planul pentru București” care va fi lansată de Editura Litera la începutul lunii mai.

Citește și Cristian Popescu Piedone, după retragerea lui Cîrstoiu: „Firea e mai bărbat ca toți bărbații politici!”

Gabriela Firea și-a lansat candidatura la Primăria Capitalei: „Îi voi convinge pe bucureșteni să mă voteze”

„Am fost și sunt motivată să muncesc, mereu am fost o persoană activă și implicată și am știut să fac echipă cu primarii de sector și cu autoritățile statului. Acum avem o șansă în plus pentru că avem o relație mai bună și sunt convinsă că toți membri și simpatizanții noștri se vor mobiliza, nu doar pentru a strânge semnături, ci și pentru a încerca să le explicăm bucureștenilor că, deși timpul e foarte scurt, votul trebuie să fie util, 1, pentru curațenia Capitalei, fără șobolani, fără gropi, fără parcuri neîngrijite, și 2, să ne facă plăcere să trăim și să muncim în București. Cu siguranță vom avea timp și de strâns semnături.

Intru cu gândul de a-i convinge pe bucureșteni că suntem echipa bună. Sunt convinsă că după 9 iunie, Rareș Hopincă va fi primarul Sectorului 2. Va fi un primar tânăr, dar cu multă experiență. Ce se întâmplă acum nu este o normalitate, nu se mai lucrează pe niciun șantier. Bani au fost, fonduri duble față de mandatul meu. Bucureștenii au nevoie de primari care să aibă idei. Intru cu optimism”, a declarat Gabriela Firea.