Șerban Pavlu, dezvăluiri intime despre cele mai dificile momente din cariera sa: „Nu suportam asta! Pur și simplu aveam palpitații”

Șerban Pavlu este unul dintre actorii cu o prezență impresionantă atât pe scena teatrului românesc, cât și în industria cinematografică. Totuși, foarte puțină lume știe că celebrul artist a avut diverse obstacole pe care a fost nevoit să le depășească.

27 feb. 2024, 20:47
Șerban Pavlu, dezvăluiri intime despre cele mai dificile momente din cariera sa: „Nu suportam asta! Pur și simplu aveam palpitații”
Șerban Pavlu, dezvăluiri intime despre cele mai dificile momente din cariera sa: „Nu suportam asta! Pur și simplu aveam palpitații”

Sezonul final al serialului „Clanul” de pe Pro TV a fost așteptat cu nerăbdare de către fanii dornici să afle cum se desfășoară povestea în continuare și dacă personajele reușesc să descopere adevărul, în cele din urmă.  Șerban Pavlu pentru a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la ce se întâmplă în culisele producției, care este atât de apreciată de către fani. În cadrul interviului pentru Spectacola, actorul a dezvăluit mai multe secrete din această breaslă și, de asemenea, a împărtășit o experiență personală care a avut loc acum câțiva ani.

Citește și: Actorul Șerban Pavlu, îngrijorat de involuția învățământului din România: „Mă tem pentru copiii noștri. E o deteriorare treptată și sigură”

„Fiind ultimul, cred că s-au pus la punct ultimele aspecte, și din punct de vedere al scenariul, regiei și chiar și actoriei. Încă e mai multă acțiune și mai puțină vorbărie, mai mor personaje, răsturnările de situație sunt inerente în așa construcție, mor personaje îndrăgite. S-a pus accent mai mult ca oricând pe acțiune în acest sezon.”, a declarat Șerban Pavlu.

Chiar dacă are la activ extrem de multe roluri în diferite filme de succes românești, Șerban Pavlu afirmă că nu a putut dintotdeauna să urmărească propriile producții pe micile ecrane. A fost nevoie de peste un an și jumătate, povestește el, pentru a se obișnui cu această ipostază și pentru a se putea urmări „în oglindă”.

„Eu nu știu finalul în momentul acesta, nu știu cum se termină. Eu am descoperit episod, cu episod. Nu avem cum poate crede lumea de la începutul sezonului toate episoadele, le primim pe parcurs și aflăm și noi. Am emoții, eu nu mă uit tot timpul la ce fac. Mi-a luat foarte mult timp să pot vedea un film cu mine la premieră, am jucat mult teatru, iar acolo nu poți fi prezent la premieră decât pe scenă, nu te poți vedea niciodată. Te vezi așa, ca într-o oglindă, nu suportam asta, eram mult prea critic și pur și simplu aveam palpitații, nu suportam. Prima dată când am fost la o premieră cu mine într-un rol mai mare, m-am așezat și când trebuia să înceapă filmul mi s-a pus așa un gol în stomac și am ieșit afară din sală.”, ne-a mai spus acesta.

Cât despre lucrul căruia îi atribuie succesul și reușita serialului, Șerban Pavlu spune că acțiunea este cu totul inedită, față de alte producții, unde sunt puse în evidență doar câteva personaje.

„Acum m-am mai obișnuit, dar sunt în principiu critic, iar televiziunea adaugă această componentă a imposibilului de schimbat, te uiți și zici gata, asta a fost. Asta nu mai este un serial care are doar 2-3 personaje principale. S-au desfăcut atâtea linii  spre personaje importante, care au psihologia lor, schimbări mari, încât complexitatea asta în sine mi se pare că impune serialul ca un produs mai sofisticat, cu o miză mare mare.”, ne-a declarat în exclusivitate actorul.

Citește și: De la ce se ceartă cel mai des Șerban Pavlu cu soția sa: „Nu mă menajează niciodată!”