Simona Halep, primele declaraţii despre finala cu Caroline Wozniacki de la Australian Open 2018

Simona Halep a declarat, joi, după calificarea în finala de la Australian Open 2018, că este mult mai experimentată, mai puternică psihic decât la finala pierdută la Roland Garros în 2017, astfel că speră ca sâmbătă să-şi treacă în palmares primul ei titlu de Grand Slam.
Filip Stan
25 ian. 2018, 14:13
Simona Halep, primele declaraţii despre finala cu Caroline Wozniacki de la Australian Open 2018

Simona Halep susţine modul în care joacă acum este diferit faţă de cel din trecut.

„Sunt mult mai experimentată, mai puternică psihic, modul în care joc este diferit. Simt că sunt mai agresivă, am dat 50 de winner-e şi 8 aşi, dacă puteţ să vă imaginaţi – antrenorul mi-a spus. E ceva diferit şi vreau să păstrez asta şi pentru sâmbătă. Încredere mea este la cote înalte acum, deşi sunt foarte obosită, e normal, după ce am jucat atâtea meciuri şi am petrecut atât de multe ore pe teren, dar sunt fericită şi în acest moment nu mai contează nimic, decât faptul că am câştigat acest meci şi pot să joc finala din nou. Poate această a treia finală o să fie cu noroc, vedem sâmbătă. Abia aştept să joc ultimul meci al acestui turneu”, a declarat Halep, în conferinţa de presă organizată după meciul cu Angelique Kerber, din semifinalele AusOpen.

Simona Halep, anunţ îngrijorător înainte de finala cu Caroline Wozniacki. „E chiar mai rău!”

Simona Halep se aşteaptă la o finală dificilă cu Caroline Wozniacki, dar spune că o va aborda ca pe un meci normal: „Nu o să schimb nimic pentru finală, e un meci normal, asemănător o să fie, cu cel de azi. Am jucat de multe ori împotriva ei, trebuie să muncesc, sunt pregătită pentru asta, o să fie o mare provocare, poate cea mai mare, după modul cum au mers lucrurile la acest turneu, primul grand slam al anului, prima dată în finală aici, o iau ca pe un lucru frumos, cu gânduri bune. Modul în care joacă (n.r.. – Wozniacki) o face o adversară dificilă, nu greşeşte, aleargă foarte bine, aşa că e o rivală puternică. Am jucat de multe ori cu ea, am câştigat de câteva ori, dar va fi alt meci, unul dificil, pentru că emoţiile sunt acolo, presiunea e acolo pentru amândouă, aşa că o să vedem ce o să se întâmple”.

„Nu cred că o să fie important că joc pentru numărul 1 mondial, nu mă afectează şi nu m-a afectat, va fi doar un alt meci. Am fost fabvorită şi la French Open. Acum poate o să fac o partidă mai bună, poate o să fiu mai relaxată, luând meciul ca pe unuil normal, fără să mă gândesc la rezultat, aşa cum am făcut de-a lungul acestui turneu. Şi a fost o senzaţie plăcută să merg pe teren şi să lupt pentru fiecare minge, pentru fiecare ghem, nu pentru meci, să o iau pas cu pas. Mă ajută mult modul calm al lui Darren, deşi nu mi-a fost uşor, pentru că eram prea negativă înainte şi încerc să schimb asta. Am schimbat deja, dar am nevoie să lucrez mai mult la asta, să-mi îmbunătăţesc această stare şi dacă o să fiu mai concentrată la aceast lucru, o să fiu mai bună în viitor”, a mai spus liderul WTA.

Simona Halep, primele declaraţii după calificarea în finala Australian Open 2018

SImona Halep spune că un eventual al treilea eşec într-o finală de grand slam nu o va opri să creadă şi să vsieze în continuare la un asemenea trofeu.

„Am mai avut de două ori această oportunitate, e dificil când eşti aproape, ultima dat fiind foarte aproape, şi poate sâmbătă va fi mai bine. Nu ştii niciodată, dar dacă am ajuns din nou în finală pare că am avut suficentă putere să repet acest rezultat. Dacă nu o să se întâmple sâmbătă, o să rămân puternică şi o să mă gândesc şi o să visez la alte finale. E un sentiment plăcut să nu-ţi mai fie frică să pierzi, îmi dă încredere mai multă şi rezultatul nu mai contează. Cum am spus, acest turneu nu a contat şi acest mod de gândire m-a ajutat”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat pentru prima dată în finala Australian Open, a treia oară la un Grand Slam, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, pe Angelique Kerber. Finala turneului, dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki, va avea loc, sâmbătă, de la ora 10:30, pe Rod Laver Arena din Melbourne Park.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?