Sorin Ovidiu Vântu, avertisment șocant: „Sunt șanse uriașe să te trezești târât în războiul cu Rusia. Rușii vor folosi bomba atomică, nu vor avea vreo reținere. Dacă trimit în România, s-a terminat. Riscul a devenit cu adevărat real”

Sorin Ovidiu Vântu avertizează că România ar putea fi târâtă în războiul cu Rusia. "Generație, pregătește-te să crăpi de dragul lui Iohannis și al americanilor. Dacă trimit o bombă atomică în România, s-a terminat, acest risc a devenit real".

05 mart. 2024, 09:57
Sorin Ovidiu Vântu, avertisment șocant: „Sunt șanse uriașe să te trezești târât în războiul cu Rusia. Rușii vor folosi bomba atomică, nu vor avea vreo reținere. Dacă trimit în România, s-a terminat. Riscul a devenit cu adevărat real”

„Astăzi vom vorbi puțin despre ce urmează să se întâmple cu România în perioada imediat următoare. Evident, nimic nu e 100%, dar sunt șanse uriașe să te trezești târât în războiul cu Rusia. Americanii se pregătesc serios să intre în Ucraina și de acolo să se bată cu rușii. Evident, prin intermediul NATO. Ministrul Apărării din Anglia , mai nou Macron, pun pe masă această posibilitate testând puțin piața, să vadă reacții. Evident, Occidentul este în pragul unei înfrângeri dezastruoase în Ucraina. Carnea de tun este a ucrainenilor din cauza imbecilului ăla de Zelenski și aproape tot armamentul este occidental. Europa e în dezastru economic, de unde se profila ca un centru economic uriaș la nivel mondial, la bătaie cu America și China, UE a ajuns o vacă stearpă. Disperarea este maximă, vor intra cu trupele în Ucraina”, a declarat Sorin Ovidiu Vântu.

Citește și Războiul dronelor. Rusia afirmă că Ucraina a atacat Crimeea cu 38 de drone, Viktor Orban: „Sfârşitul războiului nu se întrevede”

Sorin Ovidiu Vântu mai spune că riscul ca rușii să trimită o bombă atomică în România este real.

„Generație, pregătește-te să crăpi de dragul lui Iohannis și al americanilor. Se va întâmpla. Din nefericire, se va întâmpla lucrul de care mi-a fost teamă. Să nu-ți imaginezi că se discută de o confruntare cu tancuri, nu. Rușii vor folosi bomba atomică, nu vor avea nicio reținere. De aceea măsurile de asigurare cu tot felul de buncăre sunt niște glume. Dacă trimit o bombă atomică în România s-a terminat. Acest risc a devenit cu adevărat real”, a spus afaceristul.

„Și uite cum se bâlbâie autoritățile. Am văzut faza cu înregistrările cu generalii germani. Sunt la fel de proști ca ai noștri. Unii spun că e dezinformare rusească, altul face cercetări să vadă de unde au ieșit înregistrările. Și nemții au o conducere de tot râsul. Iohannis, Ciolacu. La fel de tâmpiți sunt și germanii. Deci Europa s-a dus dracu. E momentul să sărim din tren, generație, să plecăm din UE. Să te duci să-ți lași oasele cine știe pe unde, de dragul americanilor, trebuie să fii tâmpit. Epoca americanilor a apus deja, gata. Nu vor mai dicta așa cum au dictat până acum nici măcar în România.

Deci dacă nu va fi un război mondial nuclear, România va ieși de sub dominație americană. Din nefericire, s-ar putea să intre slugă la ruși. România poate fi neutră, autonomă, cu o condiție, să-i măturați pe ăștia, pe toți. Vin alegerile, ori alegi una dintre slugile americanilor ori Simion cu AUR, marele naționalist, care s-a dus în America să-și caute stăpân. Îți trebuie un singur lider luminat, cum a fost Ceaușescu, care să-ți aducă suveranitate și neutralitate. România trebuie să aibă relații bune cu toată lumea, cu rușii, cu chinezii, cu americanii, cu turcii. Nu există tabere în realitate, există doar jucători. Ești jucător inteligent, te descurci, ești un bou, ai să-ți lași oasele cine știe pe ce câmpuri”.

Citește și Volodimir Zelenski, un nou apel pentru sprijinirea din punct de vedere militar a Ucrainei în războiul cu Rusia