Sorin Ovidiu Vîntu, dezvăluiri incendiare despre Al Treilea Război Mondial.”America și-a pierdut supremația globală. După Războiul din Orientul Mijlociu o să apară un alt focar”

Sorin Ovidiu Vîntu a rupt tăcerea și a vorbit despre Războiul din Orientul Mijlociu și efectele sale asupra populației civile din regiune, precum și despre izbucnirea unui eventual Război Mondial. Afaceristul îl acuză pe premierul israelian Benjamin Netanyahu că a ordonat un adevărat masacru asupra populației civile palestiniene din Gaza.

31 oct. 2023, 15:39
Sorin Ovidiu Vîntu, dezvăluiri incendiare despre Al Treilea Război Mondial.”America și-a pierdut supremația globală. După Războiul din Orientul Mijlociu o să apară un alt focar”
Sorin Ovidiu Vîntu, dezvăluiri incendiare despre Al Treilea Război Modial

Sorin Ovidiu Vîntu, dezvăluiri incendiare despre Al Treilea Război Modial. Mai mult, Sorin Ovidiu Vîntu a subliniat că premierul israelian este un imbecil din cauza căruia toți evreii de pe fața pământului sunt vânați astăzi de musulmani.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu, după vizita cancelarului Austriei în Bulgaria: „Ne dă palme peste palme și noi ce facem? Democrația e o mască în spatele căreia se ascunde cea mai cumplită tiranie”

Sorin Ovidiu Vîntu, dezvăluiri incendiare despre Al Treilea Război Modial

”În mod normal, ambele popoare au dreptul să existe pe acea suprafață de pământ. Din nefericire între cele două popoare există o ură de nedescris. Ce vedem noi pe data de 7 octombrie, este un episod din spirala cruzimii dintre cele două națiuni. O cruzime fără seamă, niște bestii inimaginabile să vezi că mor bătrâni, mor bebeluși. Neoamenii fac asta, nici măcar animalele nu fac asta! Să le spunem acestor indivizi animale e puțin zis. După această noapte intervine politicul, bineînțeles! O stare de revoltă generalizată în Israel și în alte părți ale lumii, inclusiv eu am fost revoltat.

Deci, domnul Benjamin Netanyahu ca orice om politic imbecil din lumea asta dă ordin să înceapă bombardarea Gazei, cu civili, cu bătrâni, cu femei, cu copii, cu spitale, cu școli, cu grădinițe, cu orice. Reacția acestui nenorocit este inimaginabilă. De ce a avut această reacție? Ca să își păstreze popularitatea pentru următoarele alegeri. Un tip la fel de imbecil la fel ca majoritatea politicienilor lumii. Merge pe principiul, în fine, nu vreau, era o poantă tâmpită: Cum se face cezariana la canibali? Se mănâncă femeia din jurul copilului. Cam așa procedează domnul Benjamin Netanyahu, omoară toți palestinienii ca să ajungă la Hamas. Este inadmisibil!”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu, pe Facebook.

Sorin Ovidiu Vîntu este de părere că revolta musulmanilor din întreaga lume este justificată și spune că de vină pentru ea este premierul israelian care nu îi poate apăra pe evreii ce în ultima perioadă au fost vânați de susținătorii Palestinei.

”Revolta musulmană din toate țările lumii este explicabilă și justificată. Iată încă un efect creat de acest imbecil: toți evreii de pe fața pământului sunt vânați de musulmani azi. Îi poate apăra imbecilul astă? Nu îi poate apăra!”, a afirmat omul de afaceri.

Afaceristul a dezvăluit că în ultima perioadă a fost asaltat de mesaje legate despre izbucnirea unui eventual război mondial. Acesta a ținut să îi liniștească pe români și a dat asigurări că nu va izbucni niciun conflict mondial, ci vor exista focare regionale.

”În perioada aceasta multă lumea mi-a dat mesaje speriată de un eventual Război Mondial. Nu va fi niciun Război Mondial, va fi localizat în zona Orientului Mijlociu. Războiul din Ucraina e localizat în Ucraina, iar Războiul din Orientul Mijlociu va fi localizat în Orientul Mijlociu, până va apărea un alt focar Coreea de Nord – Coreea de Sud. Americanii nu vor putea face față, deja sunt încărcați până în gât. O armată de imbecili, ăia din spate, marii miliardari ai lumii, niște cretini îmbogățiți, folosesc niște paiațe în față. America și-a pierdut supremația globală. Americanii nu mai pot face ce doresc în lumea asta”, a mai spus omul de afaceri.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu: „Marii câștigători ai războiului din Ucraina sunt americanii și chinezii. Occidentul a devenit irespirabil. Dacă nu mi-aș fi iubit în halul ăsta țara, aș fi plecat de multă vreme de aici”