Tânăra asta sexy nu s-a epilat timp de un an. Cum arată acum GALERIE FOTO

În lunga listă de vedete pe Instragram care devin faimoase pentru 15 minute deoarece promovează câte o chestie "progresistă," apare și tipa asta, care aparent și-a lăsat părul de pe corp să crească timp de un an. Bineînțeles, internetul a înnebunit. Noi nu înțelegem de ce.
Iulian Tudor
27 nov. 2017, 14:49
Tânăra asta sexy nu s-a epilat timp de un an. Cum arată acum GALERIE FOTO

Morgan Mikenas, fitness blogger, supărată că pierdea prea mult timp epilându-se, a decis să n-o mai facă deloc, scrie noizz.ro. Scopul? Ca să inspire și alte fete să facă doar ce le face pe ele să se simtă confortabil, să demonstreze că se poate trăi foarte bine și fără să respecți standardele de frumusețe impuse de societate. Adevărat, un mesaj extrem de important, care trebuie repetat în nenumărate rânduri.

Citeşte şi Miss Univers 2017. A fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume

Morgan nu s-a sfiit din a-și arăta părul crescut într-o serie de poze pe Instagram (care i-au și adus foarte mulți followeri):

Acum probabil te întrebi – de unde nemulțumirea noastră? E simplu. De ce trebuie să glorificăm un comportament absolut normal? De ce trebuie, de fiecare dată când o femeie își arată vergeturile sau părul de la subraț, să o numim „curajoasă”, să o separăm de celelalte femei ca fiind ceva special, unic, nemaiîntâlnit?

Prin această separare, nu știu dacă reușim să avansăm gândirea societății în vreun fel. Morgan chiar încearcă să facă ceva care să ofere un exemplu, însă modul în care media tratează acest subiect lasă de dorit.

Mai intervine și faptul că Morgan este pasionată de fitnes și are un trup conform standardelor societale. Mai mult, are o fizionomie extrem de plăcută. Este, din cap până în picioare, o fată mișto. Și după cum știm deja – frumusețea atrage. Când am descoperit-o prima dată și le-am arătat câtorva prieteni, mulți dintre ei m-au întrebat: de ce face chestia asta? Cine mai face sex cu ea? E super frumușică, de ce simte nevoia să se strice așa?

Citeşte şi Top 3 zodii de bărbaţi obsedaţi de femei. Riscul să te înşele este uriaş!

Dar am și auzit opusul: e extrem de cute, ce mai contează dacă are păr pe picioare sau nu. De o parte sau de alta, toți oamenii pe care i-am întrebat s-au legat într-un fel de faptul că Morgan e frumoasă. Am aflat după, ca să-i lămuresc și p-ăia care sunt foarte curioși în legătură cu sexul, că Morgan e într-o relație de lungă durată și partenerul ei este complet de acord cu asta.

Deja, majoritatea fetelor încep să nu se mai identifice cu Morgan. Frumusețea și statutul de happily in a relationship sunt din păcate două dintre cele mai căutate lucruri de o femeie. Ea deja le are, așa că presiunea societății e mult mai mică asupra ei. E de înțeles de ce îi este destul de ușor să posteze inspirational bullshit pe internet și să nu se epileze cu anii.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Ministrul ungar al Afacerilor Externe: Donald Trump este speranța păcii pentru lume
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!