Tatăl lui Sebi, studentul ucis în accidentul de la 2 Mai, dezvăluiri cutremurătoare în lacrimi. ”Am rugat medicii să îi pună corpul la loc. Soția mea nu poate dormi fără pastile, la fel și fiica mea”

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre cei doi tineri uciși de către Vlad Pascu, în accidentul din 2023 de la 2 Mai, a fost invitat în cadrul podcast-ului ”Fain&Simplu”, acolo unde, cu lacrimi în ochi și durere în suflet, a povestit momentele tragice prin care au trecut atât Sebi și Roberta, cât și cei apropiați, după aflarea veștii care i-a marcat pentru toată viața.

12 apr. 2024, 18:40
Tatăl lui Sebi, studentul ucis în accidentul de la 2 Mai, dezvăluiri cutremurătoare în lacrimi. ”Am rugat medicii să îi pună corpul la loc. Soția mea nu poate dormi fără pastile, la fel și fiica mea”

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre cei doi tineri uciși de către Vlad Pascu, în accidentul din 2023 de la 2 Mai, a declarat, în cadrul podcast-ului ”Fain&Simplu”.

Citește și Mărturia tulburătoare a tatălui lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul din 2 Mai: „Vor să-l scape pe ucigașul fiului meu!”

Ultimul podcast postat de Mihai Morar a înlăcrimat o țară întreagă. Invitatul a fost Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre cei doi tineri decedați în urma tragediei de la 2 Mai.

„Am fost să îmi ridic băiatul de la morgă. A doua zi, duminică. Până să ajung la morga din Mangalia, am trecut prin Constanța la poliței să îmi iau bunurile băiatului meu.

Am ajuns la ora 7 30, am intrat, era un polițist în tură, m-a băgat într-o cameră, a venit cu un sac la mine și mi-a zis că sunt bunurile băiatului meu. Le-a scos pef iecare, o pereche de pantaloni scurți, plini de sânge, o cameră Go Pro, poliția nu a luat nimic din ea. Mi-a fost dată așa”, a spus tatăl studentului decedat în tragedia din stațiunea 2 Mai.

Bărbatul a continuat să povestească, pas cu pas, momentele cutremurătoare prin care a trecut din acel moment și până în prezent.

Vizibil îndurerat, tatăl lui Sebi abia a putut rosti în cuvinte ceea ce se poate numi un destin tragic.

„Am dus băiatul la capelă, am ajuns acasă, era multă lume la mine, ne pregăteam pentru înmormântare.. am urcat sus la el în cameră, am luat camera GoP ro, am pornit-o, am văzut niște poze în care erau fericiți, filmulețe cu ei în club, râdeau, nu știu ce club era. Apoi am văzut un filmuleț de 35 de minute, i-am dat drumul, era fără imagini, s-a auzit impactul când l-a lovit, mașinile cum treceau pe lângă el.

Deci știu tot ce s-a întâmplat în cele 35 de minute până s-a terminat bateria Go Pro-ului, cuvânt cu cuvânt mi s-a întipărit în minte…primii martori care au venit erau îngroziți. Prima dată l-au văzut pe Sebi pe șosea, mi-am promis că nu voi spune cum era Sebi, pe urmă au găsit-o și pe Roberta”, a continuat Valentin Olariu.

„Mama lui Sebi nu a putut să se uite la el?”, a întrebat Mihai Morar.

„Ba da…am ajuns de unde l-am luat pe el, cei de la morgă mi-au spus că nu ni-l pot da decât capsulat, cum de altfel și Roberta a fost. Coșciugul capsulat, ea neavând jumătate din cap…I-am rugat cu toată puterea mea să facă în așa fel ca pe Sebi să îl facă exact cum a fost, a fost o muncă de două ore…am stat acolo, el avea capul….singurul lucru din el care era întreg… și așa am putut să îl vedem și să îl ducem la groapă exact cum era el întreg.

Este foarte greu, vă rog să mă iertați dacă nu îmi găsesc cuvintele, niciodată nu am fost în fața unei camere de luat vederi… încerc să mă adun și să spun tot ce s-a întâmplat”, a mai spus el.

„Seara, soția mea se duce la el în cameră, vorbește cu el… el fiind doar o poză pe scaunul lui de la birou…face același lucru și o văd când coboară pe scări cu ochii umflați de plâns. Ea nu poate să doarmă, ea este pe pastile, ia pastile ca să poată dormi, Serena la fel. Serena are bacul la anul, e clasa 11 acum, ea nu își poate reveni.

Ea trece de la o stare la alta, acum râde, dintr-o dată trece în pasa cealaltă, nu vorbește cu nimeni, inclusiv cu prietenii lui Sebi care îi sunt alături”, a continuat bărbatul îndurerat.

„Spuneai că multe persoane încă vin și vă sprijină, vă ajută”, a spus Mihai Morar.

Citește și Ce a apărut la mormântul lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu. Tatăl lui a filmat totul și a publicat imaginile: „Vrem viața pe care o aveam înainte”

Valentin Olariu spune că prietenul din copilărie al lui Sebi, Bogdan, este un tânăr pe care acum acesta îl consideră fiu. Mai mult decât atât, Bogdan, prietenul din copilărie al lui Sebi, și totodată coleg de clasă încă de când erau mici, este născut în aceeași dată cu Sebi.

„Oamenii ăștia, nu există zi să nu ne fi fost alături, prietenul lui Sebi pe care îl cheamă Bogdan si a fost în clasă cu el și e născut în aceeași zi cu Sebi, el mereu se duce și vede pe cruce data lui de naștere. Este ca și băiatul meu, îl sun de fiecare dată când simt nevoia să vorbesc cu el, Serena îi spune ”fratele meu”, a continuat el.

Cazul Vlad Pascu a șocat o țară întreagă, dar mai ales, a frânt inimile celor ce acum vor plânge o viață întreagă după bieții copii ce au pierit în tragedia petrecută în stațiunea 2 Mai.