TOPUL GAFELOR făcute de politicieni. Perle şi cele mai amuzante declaraţii

Anul 2015, dar şi începutul lui 2016 au fost "bogate" în gafe ale politicienilor şi oficialilor români. Declaraţiile controversate nu au trecut neobservate şi au fost taxate. Unele dintre ele au dus chiar la demisii la nivel înalt. Pe de altă parte, politicienii români s-au întrecut în declaraţii care mai de care mai amuzante.
Iulian Tudor
31 ian. 2016, 08:44
TOPUL GAFELOR făcute de politicieni. Perle şi cele mai amuzante declaraţii

RomaniaTV.net a realizat un TOP AL GAFELOR, făcute în declaraţii de politicieni şi oficiali români:

Ioan Rus, fost ministru de Interne: „România are trei milioane de oameni din forța activă în occident, dintre care un milion fierari-betoniști, zidari, lucrează prin Europa. Au poate 1.500 euro salariu, de banii astia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate”. După aceste declaraţii, Ioan Rus a demisionat. 

 
Vasile Şalaru, fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei: „Eu aș vrea să văd o elevă de clasa a XI-a – a XII-a mergând frumos pe tocuri, dansând vals sau tango, stiind să fie o gazdă bună, dovedind cultura prin ceea ce citește, prin limbile străine pe care le vorbește. Mai în glumă, mai în serios, eu cred ca spatele drept și pieptul bombat și privirea înainte contează mai mult și optimismul pe care îl exprimă un tânăr îl ajută, după aceea, să privească altfel viața”. În urma acestor declaraţii, Şalaru şi-a dat demisia.
 
Anca Dragu Paliu, ministrul Finanţelor: În decembrie 2015, într-o discuţie despre majorarea salariului minim, minisatrul dădea exemplul unor ţări ca Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud, spunând că acolo locuitorii „sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme”. 
 
 
Mihăiţă Calimente (PNL):  „Dacă strada nu ne doreşte pe noi, atunci să îi voteze pe bulgari. Atunci pe cine, dacă românii nu îi votează pe români?”
 
Gabriel Biriş, secretar de stat la Ministerul Finanțelor: „Vrem să mai scoatem un pic la lumină, într-un fel, partea de fantome. Pentru că dacă stai să te uiți în toate cifrele statistice, câți angajați, pensionari, elevi, români emigrați în străinătate, cu domiciliul acolo sau nu încă, și scazi din numărul total de cetățeni români, oricum ar fi nu îți ies vreo trei milioane de adulți. Nu îți ies. Nu vorbim de persoanele care primesc ajutoare sociale. Vorbim de persoane care nu există din punct de vedere fiscal. Nu este posibil așa ceva. Este (depunerea declarației fiscale de către persoanele fără venituri – n.n.) una din metodele de a-i scoate la lumină”.
 

Senatoarea Cristiana Anghel: „Eşti un prost! Ministrul astăzi e, mâine nu e. Eu sunt parlamentar, eu fac legea. Mă duc sus acum şi rezolv” (discuţie în curtea Palatului Parlamentului, cu ciobanii ieşiţi în stradă)

Emil Boc: Primarul Clujului era cât pe ce să spună că a fost la „cimitir”, în loc de închisoare, atunci când a vizitat-o pre Monica Ridzi:”Da, am fost ieri în vizită la doamna Ridzi. Ea se află într-o extensie a cimit… Doamne, ce prostii vorbesc!”

 

Andreea Paul Vass: „Numai familia mea și cu mine știm câte sacrificii am făcut pentru a mă dedica politicii, adică dumneavoastră, comunității. Pe fetița mea am născut-o sâmbătă, în weekend, ca să nu pierd nicio zi de muncă”.

Citeşte şi: Andreea Paul s-a RĂZGÂNDIT: A născut într-o zi de luni, nu sâmbătă

PERLELE POLITICIENILOR
 
Politicienii români s-au întrecut în anul 2015 în declaraţii care mai de care mai amuzante. 
 
Marian Vanghelie: „Nu am văzut aşa ceva până acum în România. Vă spun că, după un sfert de oră, Oana era pe internet. Şi cea mică era… vie. Vie intre ghilimele. Aveam şi două nopţi nedormite împreună, noi doi”.

„Sunt fericit, 50 cm, 2.7 kilograme, cum zic chinezii, fiecare fulg de nea cade la locul lui, unde trebuie”,.

Traian Băsescu: „Am văzut că a fost făcut praf o tânără speranţă a medicinei, pentru că era în chiloţei şi îşi arăta pătrăţelele de pe burtica” (despre retragerea lui Andrei Baciu, propus iniţial la Ministerul Sănătăţii în Cabinetul Cioloș)

Robert Cazanciuc: Nu există un grad de rudenie, dacă vreți să fim foarte riguroși. Domnul Ponta este, evident, verișorul soției mele. Dar eu, într-o relație de rudenie cu domnul Ponta, riguroși fiind, evident nu sunt, dar, evident, soția mea este”.

 Citeşte şi: TOPUL GAFELOR FĂCUTE de candidaţi în campania electorală: ghinion, politruc, Mandela, paraşută şi popcorni

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicaţiilor: „Fac politică din 1999, am făcut campanii electorale cu Ștefan Gheorghe şi am ajuns la PDL. A fost cea mai proastă perioadă din viaţă mea.Am fost cel mai prost ministru din istoria României”.

Ministrul Muncii, Ana Costea: „Această vibraţie a mea s-a dezvoltat şi face parte din structura mea”

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
Capital.ro
NU ai voie să te urci așa la volan. Legea rutieră a intrat în vigoare din martie 2022
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Obiectele care îți influențează viața. Ce ar trebui să poarte fiecare zodie
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Este obligatoriu în România. S-a dat ordin de la UE. Măsura se aplică în toate statele membre
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?