Triunghi amoros la Survivor România. Dezvăluiri incendiare şi tensiuni maxime între concurenţi: „Asta este o discuţie delicată!

Pe platourile emisiunii Survivor All Stars de la Pro TV pare că dragostea își face simțită prezența într-un mod spectaculos! Zvonurile despre un triunghi amoros au început să circule, iar telespectatorii sunt cu ochii pe ce se întâmplă între concurenți.

12 apr. 2024, 16:44
Triunghi amoros la Survivor România. Dezvăluiri incendiare şi tensiuni maxime între concurenţi: „Asta este o discuţie delicată!
Triunghi amoros la Survivor România. Dezvăluiri incendiare şi tensiuni maxime între concurenţi: "Asta este o discuţie delicată!

Triunghi amoros la Survivor România. Se pare că relația dintre Zanni și Ana Porgras este mult mai mult decât o simplă prietenie. Acești doi concurenți, care au fost colegi și în 2021, au avut o apropiere evidentă, dar o ceartă care a avut loc la acel moment a pus capăt oricăror interacțiuni între ei. Cu toate acestea, flacăra nu s-a stins complet, iar atenția pe care Zanni i-o acordă Alexandrei Duli a declanșat un război din partea Anei Porgras, care și-a schimbat radical comportamentul.

Triunghiul amoros a devenit subiectul principal de discuție pe platourile emisiunii. „Ana Porgras, din momentul în care tu ai pupat-o pe Alexandera Duli și i-ai dat trandafirul, s-a creat așa o mică chestie… Ana Porgras a cedat psihic, poate ține la tine”, i-a spus Andrei Ciobanu lui Zanni.

Ana Porgras a confirmat afirmațiile lui Andrei Ciobanu, făcând aluzii la așteptările ei legate de unificarea echipelor. Ea își dorește să se afle în același loc cu Alexandra Duli și Zanni în acea etapă, pentru a afla ce se întâmplă cu adevărat între ei. Pe de altă parte, tensionările și interpretările sunt la ordinea zilei. Ana Porgras pare deranjată de prezența Alexandrei Duli și de situația în care se află. Ea îl dorește pe Zanni doar pentru ea și își exprimă emoțiile fără rezerve.

„Apropierea lui cu Alexandra Duli a fost deranjantă, iar eu am simțit nevoia să mă dau deoparte. Nu pot să vorbesc despre asta, nu vreau să zic nimic, pentru că o să se interpreteze greșit și nu e ok. De abia aștept momentul unificării și sper să-l prind să văd exact despre ce vorba, pentru că ce vedem noi la jocuri nu este de ajuns”, a declarat Ana Porgras.

Citeşte şi: Câştigător Survivor România All Stars 2024. Nebunie totală, s-au aflat cei trei care s-au bătut în finală pentru premiul de 100.000 de euro

Cu trei ani în urmă, când Zanni şi Ana Progras au debutat în Survivor România, legătura lor s-a rupt brusc. Chiar dacă în timpul emisiunii păreau extrem de apropiați, speculațiile privind o posibilă relație între ei au circulat pe larg. După încheierea show-ului, cei doi au menținut contactul pentru o scurtă perioadă, dar ulterior au ajuns într-un impas și nu au mai reușit să se înțeleagă.

„Asta este o discuție delicată, cu Ana Pogras, pe care nu am vrut să o deschid în sezonul ăsta. Dar o să vă zic vouă, ca să înțelegeți. Sunt niște chestii nerezolvate, dar nerezolvate de ea. Eu nu am vrut să arăt în sezonul ăsta faptul că noi nu am mai vorbit timp de trei ani de zile, deloc”, a spus Zanni.

„Ana s-a supărat că am luat-o în brațe pe Duli. O simpatizez pe Duli, ce să facem acuma? Sunt singur și nu vreau să o rănesc pe Ana, dar ea m-a rănit pe mine acum trei ani. Și nu vreau să-i scot ochii, să-i spun acum: „Sora mea, n-ai cum să-mi reproșezi ceva. Tu m-ai rănit pe mine acum trei ani de zile și eu n-am spus nimic!”. Nu vreau să-i spun chestia asta. Nu vreau nici să mă separ de Ana, pentru că are nevoie de mine în momentul ăsta, dar nu vreau nici să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic. De ce nu-mi dă libertatea, de ce are reacțiile astea când am anumite gesturi cu Duli?”, a mai adăugat Zanni.

Astfel, fascinanta luptă pentru supraviețuire din cadrul emisiunii Survivor România este întotdeauna încărcată cu surprize și tensiuni neașteptate. În mijlocul acestei aventuri, relațiile interpersonale devin un element crucial, iar triunghiul amoros dintre Zanni, Ana Porgras și Alexandra Duli adaugă o nouă dimensiune de dramă și intrigă în competiția din Republica Dominicană.