Tzancă Uraganu, veste tristă pe Internet. Motivul pentru care este nevoit să amâne botezul fiului său: „Cu durere în suflet vă anunț, este în stare critică”

Tzancă Uraganu, veste tristă pe Internet. Manelistul a făcut un anunț neașteptat pe rețelele de socializare legat de botezul fiului său și anume că este nevoit să îl amâne din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă nepoțelul lui, Lucas.

24 apr. 2024, 08:54
Tzancă Uraganu, veste tristă pe Internet. Motivul pentru care este nevoit să amâne botezul fiului său: „Cu durere în suflet vă anunț, este în stare critică”
Tzancă Uraganu, veste tristă pe Internet

Tzancă Uraganu, veste tristă pe Internet. Artistul este foarte activ pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu cei ce-l apreciază aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Tzancă Uraganu, veste tristă pe Internet

Cântărețul a anunțat pe pagina personală de Facebook faptul că există o probabilitate foarte mare ca botezul fiului său de pe data de 14 mai să fie amânat, asta pentru că unul dintre nepoții lui se află în stare gravă și nu se știe ce se va întâmpla până la ceremonia de creștinare a băiatului manelistului.

Cu durere în suflet vă anunț că botezul băiatului meu pe data de 14 mai s-ar putea mai mult ca sigur să fie amânat! Un nepoțel al nostru este într-o stare critică și Dumnezeu știe ce se mai poate întâmpla! Revin cu un live în această seară sau mâine”, a scris Tzancă Uraganu pe Facebook.

La rândul ei, și Alina Marymar a dorit să tragă un semnal de alarmă pentru părinți, asta după ce a aflat de problemele de sănătate cu care se confruntă nepotul ei, Lucas. „Simt să vă spun asta. Fiți mai buni, lăsați orice răutate care va macină și apreciați viața așa cum este… și nu vă mai plângeți pentru nimicuri, adevăratele probleme sunt altele… aveți grijă de sănătatea voastră și, în special, a copiilor! Faceți toate analizele copiilor minim la șase luni pentru că orice ar fi… luat din timp este mai ușor de vindecat. Lucas al nostru puternic!”, a fost mesajul scris de Alina Marymar, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Tzancă Uraganu, țepuit la o petrecere din Sibiu. Manelistul a primit, din nou, bani falși și le-a dat foc: „Chiar nu vă e rușine? Asta e valoarea voastră”

Cu cât a fost plătit Tzancă Uraganu ca să cânte la priveghiul lui Costel Corduneanu

La Iași, a fost organizat un priveghi desfășurat pe mai multe zile, acolo unde oamenii au avut ocazia să vină să își ia rămas bun de la fostul luptător. Printre cei care au onorat prezența se numără și Tzancă Uraganu, Narcis și Ștefan de la Bărbulești, dar și Costel Biju, Cristi Nucă. Familia interlopului nu uitat la bani, atunci când a venit vorba despre organizarea acestui eveniment.

Tzancă Uraganu a cântat neîncetat în jurul celor care au venit să își ia rămas bun de la „Stăpânul Moldovei”, iar pentru asta ar fi încasat de la 10.000 de euro în sus pentru momentul care a înduioșat lumea interlopă.

Deși nimeni nu se aștepta, Florin Salam s-a aflat printre marii absenți de la priveghiul fostului luptător. (Vezi AICI mesajul manelistului)