Vestea dată de Maria Constantin, la patru luni de la nuntă. Artista e în culmea fericirii: „Familia se va mări”

Cântăreața de muzică de petrecere este în culmea fericirii. În familia Mariei Constantin va apărea un nou copil, mai exact o fetiță care se va numi Maria.

05 dec. 2023, 23:22
Vestea dată de Maria Constantin, la patru luni de la nuntă. Artista e în culmea fericirii: „Familia se va mări”

Maria Constantin are mari motive de bucurie, chiar în prag de sărbători. Moș Crăciun pare-se că a venit mai repede pentru ea, pentru că familia ei se va mări în curând. Artista se va afișa cu o fetiță în brațe, care îi va purta și numele, însă nu ea va fi cea care îi va da naștere, ci cumnata sa. Astfel, artista va deveni mătușă pentru a treia oară.

Citește și: Maria Constantin îi ia apărarea lui Pescobar în scandalul momentului. „Să mai zică cineva că nu este bună mâncarea. Eu sunt mare fan, vin de fiecare dată când am poftă de fructe de mare”

Maria Constantin, anunțul despre mărirea familiei

Prezentă în cadrul evenimentului de deschidere a afacerii lui Jean de la Craiova, Maria Constantin a dezvăluit că este în culmea fericirii, mai ales că nepoțica sa îi va duce numele mai departe. În curând va pleca la Târgu Jiu, acolo unde se va întâlni inclusiv cu fiul său, dar se va ocupa și de treburile tradiționale de sărbători, cum ar fi tăierea porcului.

„Pentru a treia oară, fratele meu o să aibă o fetiță pe care o să o cheme tot Maria, duce numele de Maria Constantin mai departe și cumva sunt tare fericită. O să mergem la Târgu Jiu, și la fiul meu, și o să îi ajut cu ceea ce pot, după am o tăiere de vreo doi porci”, a declarat Maria Constantin în cadrul unei emisiuni TV.

Maria Constantin și soțul său își doresc să devină părinți, însă este reținută când vine vorba de o nouă sarcină. Artista a întâmpinat o serie de complicații la prima sarcină, motiv pentru care în prezent nu știe cu exactitate dacă lucrurile se vor concretiza sau nu.

„Nu știm. Dacă Doamne, Doamne vrea, îți dai seama că noi ne dorim, se lucrează. Da, ne-am dori, dar având în vedere că eu am avut probleme și prima dată când am rămas însărcinată am făcut tratament, așa că nu știu dacă Dumnezeu mai vrea, fac totuși 37 de ani”, a mai spus Maria Constantin.

Citește și: Maria Constantin, dezvăluiri din căsnicia cu Robert Stoica. Ce s-a întâmplat în noaptea nunţii: „El e mai timid”