Veşti extraordinare. Ce se întâmplă în aceste momente cu fiica lui Marius Ţeicu. Tânăra fusese diagnosticată cu o boală gravă

In sfarsit, vesti bune pentru fiica lui Marius Teicu! Femeia, in varsta de aproape 40 de ani, a iesit din spital si starea ei de sanatate pare din ce in ce mai buna!
Iulian Tudor
24 sept. 2016, 11:07
Veşti extraordinare. Ce se întâmplă în aceste momente cu fiica lui Marius Ţeicu. Tânăra fusese diagnosticată cu o boală gravă

Dupa luni intregi de chin, Patricia Teicu poate respira usurata, scrie wowbiz.ro. Diagnosticata cu o boala de sange, fiica apreciatului compozitor a reusit sa depaseasca momentele critice. Mai mult, ea s-a externat si merge pe picioarele sale, in conditiile in care, cand a venit la medic, sansele date la supravietuire erau rezervate.

Citeşte şi Fiica lui Marius Ţeicu suferă de o boală gravă, are nevoie de sânge

Tot cosmarul a inceput in primavara, atunci cand lumea mondena era zguduita de o veste de neimaginat! Fiica marelui compozitor Marius Teicu suferea de o boala de sange si avea nevoie urgent de transfuzii. Pe adresa ei de socializare, tanara a cerut ajutorul celor care aveau grupa A2 (RH pozitiv) si a asteptat o minune. La fel a procedat si tatal sau, care, prin intermediul televiziunii, a incercat sa isi salveze fata.

Oamenii au marsat imediat si au mers la centrele specializate de donare de sange. Efectele s-au vazut rapid, fiindca starea Patriciei s-a ameliorat. Din pacate, nu atat de mult incat sa se vindece si sa paraseasca Spitalul Fundeni, acolo unde era tratata. Culmea, ca totul sa fie si mai negru, Patricia a inceput sa aiba si probleme la stomac, iar doctorii nu au avut alta solutie decat sa o opereze.

„A facut o interventie de hemiperitoneu. Dupa o seara de stat la Terapie Intensiva, starea ei s-a ameliorat si a fost transferata din nou la Transplant Medular. Din nefericire, daca problema la stomac a fost rezolvata, maladia de care sufera ii da iarasi batai de cap, intrucat a pierdut mult sange in momentul operatiei, asa cum se intampla in asemenea cazuri. De aceea, acum, ea trebuie sa faca iarasi transfuzii si are nevoie disperata de donatori care sa o ajute sa depaseasca si acest punct critic din viata ei”, au dezvaluit, atunci, apropiatii fetei. 

Citeşte şi Anunţul GRAV pentru fiica lui Marius Ţeicu. Medicii le-au dat vestea

Din fericire, dupa o perioada dificila, medicamentatia s-a dovedit a fi eficienta in cazul Patriciei! Incet, incet, fata compozitorului si-a revenit, iar in urma cu putin timp s-a externat. „A fost sa isi scoata firele de la interventia chirurgicala si i-a surprins pe toti cu starea sa de spirit. In plus, mergea singura, avea vitalitate, iar urmele bolii parca i-au disparut complet”, au relatat persoane de la fata locului, in timp ce prietenii ei au sustinut ca dincolo de minunile medicale, Patricia a avut vointa sa revina alaturi de familie si copiii ei.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
Capital.ro
NU ai voie să te urci așa la volan. Legea rutieră a intrat în vigoare din martie 2022
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Obiectele care îți influențează viața. Ce ar trebui să poarte fiecare zodie
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Este obligatoriu în România. S-a dat ordin de la UE. Măsura se aplică în toate statele membre
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?