Veşti teribile despre Nicu Covaci. Legendarul lider al trupei Phoenix este grav bolnav: „Mă lupt, este ceva la creier”

Nicu Covaci este grav bolnav şi a fost la mai multe spitale, atât în Spania, cât și în România, dar medicii nu i-au putut pune un diagnostic exact. Artistul bănuiește că are o problemă la creier şi abia se mai poate mişca!

06 feb. 2024, 15:03
Veşti teribile despre Nicu Covaci. Legendarul lider al trupei Phoenix este grav bolnav: „Mă lupt, este ceva la creier”

Veşti teribile despre Nicu Covaci. Artistul susţien că se simte ca și când ar fi beat, dar fără a consuma un strop de alcool. Abia se mai poate ține pe picioare, iar fiecare ieșire din casă este una foarte dificilă pentru că nu îşi poate păstra echilibrul. Deşi a fost la nenumărați medici, nu a reușit să primească un diagnostic clar.

„Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că nu pot spune. Sunt beat de cinci săptămâni, sunt beat tot timpul. Mă concentrez cu greu să îmi fac treaba, mă lupt. Nu sunt beat de la alcool, să fie clar, mă simt ca beat. Nu știu ce am, presupun că s-a întâmplat ceva la creier”, a spus Nicu Covaci pentru Fanatik.

Citeşte şi: Nicu Covaci lansează acuzaţii devastatoare la adresa lui Mircea Baniciu: „Presupun că a dat cu subsemnatul. Nu cred că era nevinovat”

„Am fost la două spitale de aici din Spania, la două în Timișoara și unul în București. Fiecare medic îmi spune altceva, nu am încredere acum în nimeni. Unii spun că, în ultimă instanță, este ceva la creier. S-a întâmplat ceva acolo. Eu, dacă șed, e bine. Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic”, a mai spus liderul trupeiPhoenix.

Din cauza bolii, Nicu Covaci nu poate cânta sau picta. „Nu pot să fac nimic. Nu pun mâna pe chitară, nu pun mâna pe pensulă. Nu fac absolut nimic. Sper să vină unii. Vine un prieten pe la mine, sper. Dan Pandrea o să vină. Cei din gașca veche au treaba lor, nu au timp să vină aici”, a spus Nicu Covaci, care locuiește de 35 de ani în Spania.