Victor Ciutacu: „S-a dat liber la porceală gravă în campaniile electorale care urmează”

România, țara unde poți să înjuri la scenă deschisă și nu pățești nimic. Reziştii sunt autorii unei noi actiuni la adresa partidelor. Un recital obscen la adresa partidelor, în urma căruia poliția și ANPC nu a făcut absolut nimic, observă Victor Ciutacu.

24 apr. 2024, 09:45
Victor Ciutacu: „S-a dat liber la porceală gravă în campaniile electorale care urmează”

„L-am revăzut zilele astea, nu fără surprindere, pe fostul fin prezidențial Dan Teodorescu, de la faimoasă trupă Taxi, omul care vorbește pretinzând că ar cânta, măscărind la rând întreagă clasă politică. Omul care iubește lemnul și spațiile mici, fiindcă-i pute Catedrala Mântuirii Neamului, s-a manifestat, plenar și obscen, într-o berărie gigantică. Și a împărțit, într-un spațiu suficient de public, cu generozitate, plăcuțe suedeze tuturor partidelor politice. Inclusiv, la coadă, pentru derutarea adversarului sau fiindcă n-au scos încă băieții bănișorii pe interval, reziștilor pentru care a rânit cu abnegație în trecutele campanii electorale”, a declarat Victor Ciutacu în direct la România TV.

Victor Ciutacu, epitaf la moartea interlopului Costel Corduneanu: „Toată țara a intrat brusc în fibrilație! A căzut răpus de sabie Emi Pian și nu s-a mai omorât nimeni cu nimeni”
„Că persoana fizică Teodorescu are trăiri politice nu e absolut nici o problemă. Că oamenii ieșiți cu familiile, se presupune, să se relaxeze la un concert strigau mascării la comandă ca niște papagali vorbitori, iar nu e nici o tragedie. Atâta-i duce capul, atâta fac. Că patronii cârciumii admit să găzduiască la vedere acțiuni cu vădit caracter propagandistic, e alegerea lor. Dar că virtuoasa opinie publică, ultragiată până peste poate în cazuri oarecum similare, tace adânc, asta ia nu e în regulă. Unde-s avertizorii de integritate, unde-s luptătorii împotriva corupției și a abuzurilor, unde-s marii noștri oameni de cultură și activiști civic, unde-s ONG-urile degrabă strigătoare în piața publică?”, mai spuen Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu: „Macovei condamnată, CTP autoejaculat de la Recorder, Halep julită la genunchi, rămânem fără valori”
„Toți ăia care s-au ultragiat vocal atunci când, în curte la Nae Bădălău, inegalabilii lăutari Măru și Caval micționau în versuri pe diaspora tac adânc acum. Nimeni n-a văzut, nimeni n-a auzit. Dublul standard nu-i vreo noutate. Dar e un indiciu. Că s-a dat liber la porceală gravă în campaniile electorale care urmează. Că atacurile la persoană și la familie vor fi regula, nu excepția. Și, culmea, că marile mizerii nu vor veni, de această dată, de la ăia vechi, ci de la așa-numiții oameni noi în politică. Care au mers în mandatul trecut pe competență, studii afară și politică altfel și s-au dus în cap. Iar acum, când nu mai au de furnizat nici un alt argument, au ales tactica intratului la rupere”, conchide Victor Ciutacu.