VIDEO Românii au talent 5 aprilie 2024. Nebunie totală pe scenă, copiii de la „Boom Boom” din Pantelimon au ridicat juriul în picioare

Copiii de la Clubul Sportiv 'Boom Boom' din Pantelimon, București, au uimit pe scena Românii au Talent cu un dans tematic cu o 'luptă' pentru o comoară între pirați și oamenii junglei.

05 apr. 2024, 21:13
VIDEO Românii au talent 5 aprilie 2024. Nebunie totală pe scenă, copiii de la „Boom Boom” din Pantelimon au ridicat juriul în picioare

Românii au talent 5 aprilie 2024. Copiii de la ‘Boom Boom’ din Pantelimon, ‘nebunie totală’ pe scena Românii au Talent. „Nebunie totală pe scena noastră. Hai să mergem să furăm noi comoara”, a spus Pavel Bartoș.

„La un moment dat, nu mai știam unde să mă uit. Eram cu ochii mari. M-a luat și amețeala. Am vrut să mă mut acolo, în ultimul rând, să văd în ansamblu. A fost o nebunie totală, dar frumoasă, ne-a luat ochii”, a spus Andi Moisescu.

„Mi-a plăcut foarte mult. Mi s-a părut un rezumat al unei povești, care, de fapt, ea durează mai mult. Acum, a fost adaptată, ca să vezi o mostră, să îți placă și să spui că ‘Da, aș mai vrea să văd!’. Mai mult, să te facă și curios de ce ar mai putea să te facă să vezi grupul acesta talentat în viitor. Din punctul meu de vedere, asta ați lăsat, și au dorința de a vă mai vedea!”, a zis Bobonete.

Phoenix reia concertele în absența lui Nicu Covaci. Muzicianul continuă recuperarea, după ce a fost externat în urma operației pe creier
„Când ați început momentul am zis Frate, să văd cum fac, să nu le spun că nu mi-a plăcut! Asta e cea mai mare temere a mea, mai ales când sunt pe scenă și copii, cum să le spun că nu mi-a plăcut prestația lor. Și, ușor, ușor, mi-am dat seama că este un număr profesionist, foarte bine făcut. Mă bucur foarte mult că pot să spun acest lucru liniștit”, a zis Dragoș Bucur.

‘Vreau să vă spun că, în timp ce dansați, m-am gândit la ce frumos ar fi să organizați spectacole pentru copii, cu povești, cu costume, cu dansuri. Cred că ați putea să faceți lucrul acesta. Vă doresc să ajungeți să bucurați cât mai mulți copii! Doamne, ce plăcere îmi face să spun că mergeți în etapa următoare cu 4 de ‘DA’, a zis Andra.

Românii au talent 5 aprilie 2024. Eduard Moldoveanu, copilul cu talent ‘colosal’ care a uimit-o pe Andra la Românii au Talent

Eduard Moldoveanu, în vârstă de doar nouă ani, i-a uimit pe toți cu vocea și talentul său ‘colosal’, fapt remarcat și de Andra. „Mă numesc Eduard Moldoveanu, am nouă ani și îmi place să cânt. Părinții mei nu cântă. Mama mea este contabilă, iar tatăl meu este consilier juridic. Lumea, atunci când mă aude cântând îmi spune că sunt fenomenal și, uneori, că sunt frumușel. Am venit la Românii au Talent ca să simt experiența de a fi la televizor.’, a spus Eduard Moldoveanu, înainte de show.

Tavi Clonda dă cărțile pe față despre relaţia cu Gabriela Cristea: „Trebuie să vrei să ai o căsnicie”
„Când o să fiu mare vreau să mă fac un artist internațional’, le-a spus Eduard Moldoveanu lui Pavel Bartoș și Smiley, înainte de a urca pe scenă. Publicul și juriul s-au ridicat în picioare și l-a aplaudat zeci de secunde pe Eduard după prestația senzațională pe care a avut-o.

‘O, ce frumos! Bravo!’ a spus Andra.

‘A fost absolut superb! Nu ai forțat nimic…’, a zis Andi Moisescu.

‘Da, totul a fost natural…’, a continuat Andra.

‘Ai făcut cel mai frumos lucru pe care poate să îl facă un artist pe scenă. Ai venit să dăruiești emoție’, a mai spus Andi Moisescu.

‘Au fost momente în care mi s-a părut că aud un posibil câștigător al concursului. Îți dau cuvântul meu de onoare că nu te mint deloc!’, a zis Dragoș Bucur.

‘Ce zici, Edi? Ai avut emoții destul de mari?’, a întrebat Andra.

‘Nu prea multe, doar o tonă’, a răspuns Eduard.

‘Pentru vârsa ta cânți foarte frumos! Ai o voce foarte frumoasă, ai o voce plină, ai un talent colosal! Din toată inima mă bucur să te întâlnesc și să îți ofer DA!’, a mai spus Andra.

‘Și de la mine ai un DA’, a zis Bobonete.

‘Din partea mea ai un mare, mare DA!’, a spus Dragoș Bucur.

‘Edi, de la mine ai un DA!’, a zis Andi Moisescu.