Vlăduţa Lupău, DESFIINŢATĂ de fina ei. Scandal MONSTRU în lumea muzicii populare: „Îmi pare rău că eşti naşa copiilor mei!”

Şoc în showbiz-ul autohton. Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, nașă și fină, au ajuns să se certe pe melodiile pe care le cântă.

16 mai 2020, 10:56

Georgiana Lobonț a dezvăluit pe pagina sa de Instagram faptul că nașa copiilor ei o ia peste picior. Mai mult decât atât, întregul scandal ar fi pornit de la o melodie interpretată de ambele artiste, care acum le-a făcut să concureze.

S-a aflat! Care este tariful cerut de Vlăduţa Lupău pentru a cânta la o nuntă VIDEO

„Eu nu mă concurez cu nimeni. Toți avem loc sub soare. Dacă voiai să demonstrezi că ești bună, trebuia să fii mai bună ca varianta mea”, a scris Georgiana Lobonţ.

Vlăduţa Lupău, vacanţă de lux alături de soţul fotbalist. S-a pozat sexy, iar imaginile au devenit virale FOTO

„Să îi ascultați colajul. Este superb! Îmi pare rău că nu l-am ascultat deloc, că altfel nu cântam prima piesă tot ca ea, să creadă că o copiez, cum a crezut mereu despre mine. Și cu asta îți spun, draga mea, îmi pare rău că nașa copiilor mei ești tu. Nu îmi doream o astfel de nașă, care să fie de treabă doar la botez. Îmi pare rău dacă am deranjat, dar sincer nu mă calcă nimeni în picioare. Deocamdată știu cine sunt și de unde am plecat. Asta e viața.

Te aștepți la rău cel mai puțin dela oamenii pe care îi consideri parte din familia ta. Prietenia mea cu Vlăduța s-a stins. Tu aveai datoria morală de nașă a copiilor mei să păstrezi o relație normală cu noi, așa cum ne-am dorit de la început. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar nu mai suport să văd așa ceva, mi-ai demonstrat multe”, a mai scris Georgiana Lobonț.