X FACTOR 2017 LIVE VIDEO: Prezenţă neaşteptată pe scenă. Vom afla cine este în spatele măştii Carla’s Dreams?

X FACTOR 2017 LIVE VIDEO: Prezență neașteptată pe scena X Factor, în cel de-al șaptelea sezon, care va avea premiera pe 10 septembrie, la Antena 1. Unul dintre tinerii concurenți din prima ediție a emisiunii este nepotul uneia dintre cele mai frumoase actrițe de pe scena românească, Mariana Buruiană.
Alina Costache
10 sept. 2017, 14:47
X FACTOR 2017 LIVE VIDEO: Prezenţă neaşteptată pe scenă. Vom afla cine este în spatele măştii Carla's Dreams?

X FACTOR 2017 LIVE VIDEO: O ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Povești și personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor” în fiecare seară de vineri, la Antena 1.

Astăzi este ziua X. X Factor. Show-ul de talente al Antenei 1 debutează astăzi cu cel de-al șaptelea sezon, de la ora 20.00. Jurații rămân aceiași Horia Brenciu, Delia, Carla`s Dreams și Ștefan Bănică.  

Născută într-o familie cu spirit de artist, cu un tată poet și o mamă pictoriță, Mariana Buruiană a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Remarcată pentru frumusețea sa desăvârșită și talentul nativ, Mariana Buruiană a făcut roluri memorabile în producții precum ”Domnișoara Christina” sau ”Să mori din dragoste de viață”.

Deși mulți critici și colegi de breaslă, precum Marcel Iureş sau Adrian Pintea, o vedeau ca pe una dintre actrițele care vor face istorie în cinematografia din România, Mariana Buruiană a uimit pe toată lumea când, la începutul anilor 1990, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se apropia de Dumnezeu și a scrie cărți religioase.

Deși mulți critici și colegi de breaslă, precum Marcel Iureş sau Adrian Pintea, o vedeau ca pe una dintre actrițele care vor face istorie în cinematografia din România, Mariana Buruiană a uimit pe toată lumea când, la începutul anilor 1990, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se apropia de Dumnezeu și a scrie cărți religioase.

Talentul său artistic s-a păstrat însă în familie, astfel că nepotul acesteia, Alin, în vârstă de 22 de ani, este acum student la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, secția ”Canto clasic”. Alin Buruiană a povestit la X Factor că talentul l-a moștenit de la tatăl său, care a fost biolog și profesor universitar, însă a trăit mereu apropiat de muzică.

Ce a făcut la audiții concurentul de 22 de ani, care i-a cucerit pe jurați cu râsul colorat,  telespectatorii vor afla pe 10 septembrie, de la 20.00, când spectacolul prinde culoare în noul sezon al supershow-ului „X Factor”.

O ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Povești și personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor” în fiecare seară de vineri, la Antena 1.

Duminică, 10 septembrie, odată cu marea premieră „X Factor”, de la 20:00, pe Antena 1, Antena Group şi cea mai mare familie de vedete duc mesajul „Mereu cu tine” mai departe prin evenimentul care deschide toamna, Ziua  X. Ziua X reprezintă o serie de concerte live, la nivel naţional, în trei dintre cele mai mari oraşe ale ţării, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, susţinute de cele mai mari nume din industria muzicală. Delia, Carla’s Dreams sau Holograf sunt doar câţiva dintre cei care vor face show în Piaţa Universităţii din Bucureşti, în Piaţa Operei din Timişoara şi Palatul Culturii de la Iaşi.


Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Capital.ro
Se CONFISCĂ totul pe loc. Legea pe care o uită mulţi. Nu mai scapi, de acum
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Schimbare uriașă pentru clienții Băncii Transilvania! Iată ce este nou!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Soții Dolănescu, tarif de lux la cântări. Cât încasează pentru fiecare spectacol
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 27 iunie 2024. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE. Iată ce premii sunt puse în joc la extragerea din această seară
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Nicușor Dan își va anunța favoritul în cursa pentru Cotroceni în timpul campaniei electorale
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?