10 trucuri ca să îţi recapeţi silueta după sărbători

Acum, că sărbătorile au trecut, după mesele îmbelșugate și alimentele delicioase, dar pline de grăsimi, grija principală a oricărei femei este cum să scape cât mai repede de kilogramele acumulate, într-un timp cât de scurt.
Romania TV
03 ian. 2017, 14:40
10 trucuri ca să îţi recapeţi silueta după sărbători

Există mai multe lucruri pe care le poți face pentru a-ți recâștiga silueta cât mai rapid. Ține cont de aceste trucuri care te vor ajuta să obții rezultatele dorite.

1.Uită de preparatele grase Dacă ți-ai făcut de cap de sărbători, a venit momentul să uiți o perioadă de tot ce înseamnă preparate grase. Înlocuiește carnea de porc sau de pește gras cu cea slabă, cum ar fi carnea de curcan sau de pui, macrou, sardine ori fructe de mare.

2. Fă curățenie în frigider Scapă de toate alimentele nesănătoase din frigider, ca să nu existe nicio tentație atunci când simți că nu mai ai determniare ca să ții un regim sănătos.

3. Bea multă apă Apa, deși cea mai banală băutură, este de un real ajutor în lupta cu kilogramele. Ajută metabolismul să ardă mai repede caloriile, previne depunerea de grăsimi, inhibă foamea și te menține hidratată. Iată cât de multe beneficii pentru slăbit într-un singur pahar cu apă. Bine, indicat este bei minimum 8 pahare pe zi, pentru ca rezultatele să fie cele dorite.

4. Mânâncă legume Consumul de legume bogate în fibre, precum fasolea, lintea, mazărea, ajută la prevenirea acumulării de grăsime în organism.

5. Renunță la adaosul de zahăr Fructele și legumele pe care este indicat să le mănânci zilnic sunt și așa bogate în zaharuri naturale, așa că ar fi indicat să renunți la produsele cu zahăr adăugat, cum ar fi dulciurile, sucurile – chiar și la cele așa-zis naturale, sucul de roșii etc.

Citeşte şi  Fructele uscate, ideale înainte de mesele copioase

6. Consumă migdale și nuci Deși acestea au un aport caloric ridicat, corpul nostru le procesează în mod diferit. Înlocuiește, așadar, gustările nesănătoase cu nuci, migdale, alune de pădure, caju, pentru a evita acumularea de grăsimi.

7. Sportul are un rol esențial Exercițiile de tip cardio sunt cele mai recomandate pentru arderea grăsimilor și pierderea în greutate.

8. Evită alcoolul Consumul de băuturi alcoolice a fost asociat cu o creștere semnificativă a grăsimii, în special în zona abdomenului.

9. Odihnește-te sufficient Dormi cel putin 7-8 ore pe noapte – în acest fel, organismul are timp să asimileze alimentele și să le prelucreze în mod corespunzător.

10. Relaxează-te Stresul și anxietatea cresc nivelul de insulină din organism și cresc senzația de poftă de dulciuri și de alimente grase. Deci, dacă simți că ești pe punctul de a exploda de nervi, ia un supliment de magneziu, înainte de a rupe ușa de la frigider.

Alimente minune pentru oase puternice!

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele două orașe din România care nu se suferă între ele sub nicio formă. Rivalitatea lor a ajuns să fie studiată
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
Doamne cum arăta înainte ispita Diandra înainte de operațiile estetice. Imagini șoc, pe care le-ar vrea șterse de pe internet
DailyBusiness
RECORD PENTRU AUR. A atins cel mai mare nivel din istorie
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
V-ați încheiat nasturii, dar nu ați știut asta. Marea diferență între bărbați și femei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Dansul mirilor de la nunta lui Andrei și a Cristinei Rotaru. Fanii și-au făcut cruce când au văzut! VIDEO
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Recorduri de Temperaturi doborâte: Schimbările Climatice afectează Din Ce în Ce Mai Multe Zone ale Lumii
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...