12.500 lei salariu în prima lună. Se dă pachet consistent de relocare şi bonus la angajare

Teleperformance România, subsidiara grupului Teleperformance, unul dintre cei mai mari jucători mondiali din outsourcing, face angajări.
Filip Stan
24 feb. 2025, 08:43
12.500 lei salariu în prima lună. Se dă pachet consistent de relocare şi bonus la angajare

Candidaţii care vorbesc fluent spaniola şi care au cunoştinţe medii de engleză sunt ofertaţi cu un salariu de până la 4.300 de lei lunar “în mână”, conform anunţurilor de recrutare.

Teleperformance România, subsidiara grupului Teleperformance, unul dintre cei mai mari jucători mondiali din outsourcing, face angajări.

Iată câteva dintre posturile vacante în România, cu informaţiile corespunzătoare, despre salariile şi beneficiile oferite candidaţilor selectaţi.

Moderatori de content la Braşov, care vorbesc fluent limba franceză, recrutaţi pe venit net lunar de până la 5.000 de lei. Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi au cunoştinţe avansate de limba franceză şi cunoştinţe bune de engleză.

Candidaţii sunt ofertaţi cu salariude până la 5.000 de lei net lunar, bonus la angajare de 200 de euro net (circa 1.000 de lei), pachet de relocare de 1.500 de euro net (circa 7.500 de lei).

Moderatori de content, care vorbesc fluent spaniola, recrutaţi la Braşov, pe salariu net de până la 4.300 de lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de spaniolă şi cunoştinţe medii de engleză.

Angajatorul oferă candidaţilor selectaţi venituri de până la 4.300 de lei net lunar, bonus la angajare de 200 de euro net, pachet de relocare de 1.500 de euro net, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

10 oameni care au cunoştinţe avansate de germană, recrutaţi pentru postul de customer support specialist în Bucureşti, pe salariu net de 7.000 de lei lunar, conform anunţului de recrutare consultat.

Se califică pentru acest post candidaţii care au cunoştinţe avansate de germană şi cunoştinţe elementare de engleză.

Compania mai ofertează candidaţii şi cu primă de instalare de 5.000 de lei şi tichete de masă în valoare de 21 de lei pe ziua lucrată, potrivit anunţului de recrutare.

Românii care primesc salariu de la stat până la 12.500 de lei dacă își schimbă domiciliul

Piața muncii în România este la pământ, motiv pentru care angajatorii apelează la fel și fel de prime sau recompense prin care să își poată ține salariații aproape. Printre acestea, amintim primele de performanță, de loialitate sau de sărbători.

Prime de performanță: Multe companii recunosc și recompensează performanța angajaților prin acordarea de prime de performanță. Acestea pot fi acordate în funcție de realizările individuale, de performanța echipelor sau de performanța companiei în ansamblu.

Prime de loialitate: Unele companii oferă prime de loialitate pentru a-și încuraja angajații să rămână în cadrul companiei pe termen lung. Aceste prime pot fi acordate la aniversarea anumitor perioade de angajare, cum ar fi 5, 10 sau 15 ani de serviciu.

Prime de sărbători: În unele companii, angajații pot primi prime speciale în perioadele de sărbători, cum ar fi Crăciunul sau Paștele. Aceste prime pot fi un mod de a aprecia munca și contribuția angajaților în timpul anului calendaristic.

Este important de menționat că acordarea primelor este la discreția angajatorilor și poate varia în funcție de politica și resursele fiecărei companii.

Prime pentru tinerii care se angajează

Pe de altă parte însă, Guvernul anunță prime pentru tinerii care se angajează anul acesta. Cele mai mari sume vor fi primite de românii care vor fi dispuși să își mute domiciliul pentru că au găsit un loc de muncă la o distanță mai mare de 50 km de domiciliu.

”Ministerul Muncii și Solidarității sociale acordă, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă, stimulente tinerilor care se angajează.

Prima de activare – 1.000 lei pentru angajare minimum 3 luni pentru tinerii șomeri neindemnizați care își găsesc un loc de muncă;

Prima de inserție – 1.794 de lei  (3xISR)  pentru absolvenții din evidențele ANOFM care își găsesc un loc de muncă în termen de 60 de zile de la absolvire. Se acordă jumătate din primă la angajare, jumătate după 12 luni;

Prime de mobilitate:

  • de încadrare – maximum 55 lei/zi, timp de 12 luni, pentru tinerii care se încadrează în muncă la o distanță mai mare de 15 km de domiciliu;
  • de instalare -12.500 lei pentru tinerii care își schimbă domiciliul pentru că și-au găsit un loc de muncă la o distanță mai mare de 50 km de domiciliu;
  • de relocare – 900 lei/lună, timp de 36 luni pentru acoperirea a 75% din cheltuielile de locuire, dar nu mai mult de 900 de lei, pentru tinerii care își schimbă domiciliul pentru că și-au găsit un loc de muncă la o distanță mai mare de 50 km de domiciliu;

”Integrarea tinerilor pe piața muncii este un obiectiv major. De aceea avem măsuri concrete de sprijin în acest sens. Ne dorim ca tinerii să se formeze, să muncească și să aducă plus-valoare pentru ei și pentru societate aici, acasă.

În egală măsură ne dorim să revină în țară cât mai mulți dintre tinerii români plecați la muncă peste hotare. Asigurăm și servicii de consiliere profesională și de profilare, de formare profesională, dar și de evaluare și recunoaștere a competențelor profesionale obținute”, a declarat Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale.

Informații suplimentare pot fi obținute la ANOFM și la Agențiile Județene pentru Ocupare și Formare Profesională (AJOFM)”, scriu reprezentanții Ministerului Muncii pe o rețea socială.

DailyBusiness
Românii, luați la control! Amenzi de până la 1.500 de lei între 1 și 6 aprilie
Spynews
Anunț ANM de ultimă oră! A fost emis cod galben de vreme severă. Zeci de județe, sub atenționare
Bzi.ro
Loredana Groza s-a sărutat cu un cal! Ipostază șocantă a devenit virală! – FOTO
Fanatik.ro
Cum se pot angaja românii în a doua cea mai bogată țară din Europa. Salariile ajung la 1.000 de euro pe săptămână
Capital.ro
A murit! Doliu și durere în Familia Regală Britanică. S-a stins la 79 de ani
Playtech.ro
Surpriză de Paște de la stat: banii intră în conturi cu o săptămână mai devreme
DailyBusiness
Salarii explozive în România! Joburi de peste 10.000 lei pe lună și oportunități uriașe pentru câteva domenii în creștere
Adevarul
Mariana Moculescu, în pragul evacuării. Fostul soţ, Horia Moculescu, a sfătuit-o să-şi găsească serviciu: „Nu pot da mai mult decât pot”
wowbiz.ro
Regele Charles, la spital! Palatul Buckingham a făcut anunțul cu privire la starea de sănătate a monarhului
Spynews
Insula din Grecia perfectă pentru familii. Priveliștile sunt spectaculoase, iar apele calme sunt ideale pentru înotătorii începători
Spynews
Cine sunt și cum arată surorile lui chef Alexandru Sautner. Doina Militaru și Cristina Iacob au gătit pentru jurați și au primit cuțitul de argint
Evz.ro
Ninsorile vin din Ucraina și se extind în toată România. Ce ascunde acest fenomen ciudat
Ego.ro
Dana Budeanu... abia o mai recunoști! Cum arăta vedeta acum 15 ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă fotbalistă din lume s-a iubit cu colega ei
kanald.ro
Papa Francisc, trimis de medici acasă pentru a muri în pace. Primele declarații ale Suveranului Pontif: „Fără speranță..”
Cancan.ro
Cu cât a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Cluj-Napoca! Românii au crezut că este o eroare
Playsport.ro
Incredibil! Cum poate să arate Sandra Izbașa la 11 ani după ce s-a retras din gimnastică. Imaginile au scăpat pe net
Capital.ro
Se dă ordin în România. Românii trebuie să prezinte buletinul. Devine obligatoriu
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
FOTO. Cum arată arbitra la care s-au dat fotbaliștii pe teren: „Unii mi-au scris pe Instagram”
stirilekanald.ro
A murit! Fiica sa a făcut anunțul cutremurător
Florin Busuioc, internat de urgență la spital: „A fost o formă urâtă de gripă, m-a dărâmat complet”
MediaFlux
Creștere obligatorie a pensiilor decisă de judecători! Cine ar putea primi cu 50% mai mult la pensie
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Scenarii alternative pentru România după alegerile prezidențiale din 2025 (partea I)