Aviz bărbaţilor: 15 tipuri de sex pe care le adoră femeile

Bărbaţii se gândesc mai des decât femeile la sex, dar noi vorbim mai mult despre el. Ne place să îl analizăm, aşa că nici nu-i de mirare că putem indentifica…15 tipuri de sex pe care pur şi simplu le adorăm.
Alina Costache
15 nov. 2014, 11:22
Aviz bărbaţilor: 15 tipuri de sex pe care le adoră femeile

1. Sexul de despărţire

Ai fi putut avea o verighetă pe deget şi o viaţă minunată cu el, dar lucrurile au luat o întorsătură tragică. De ce să nu profitaţi o ultimă dată de faptul că în pat nu existau divergenţe?

2. Sexul de împăcare

Aţi ţipat, v-aţi contrazis, v-aţi aruncat vorbe grele, iar acum vă aruncaţi hainele de pe voi şi pe voi pe pat. Canalizaţi adrenalina din timpul conflictului într-un scop mult mai productive acum.

3. Sexul de mulţumire

Ţi-a cumpărat flori pentru prima data după 3 luni de relaţie sau a mers cu tine la cinema să vedeţi o comedie romantică. Pentru un bărbat cea mai bună răsplată e “cea în natură”, după cum ar spune ei. Iar ţie nu îţi displace ideea…

4. Sexul antistres

Nu le înţelegi pe cele care au nevoie de relaxare totală pentru a se simţi sexy. Tu consideri sexul un medicament pe care abia aştepţi să ţi-l administrezi după o zi stresantă la muncă.

5. Sexul sălbatic

Atunci când nici măcar nu vă obosiţi să vă dezbrăcaţi complet, poziţiile nu mai arată ca în catalog, iar după remarci că ai căpătat şi un semn de bună purtare… înseamnă că ai avut cea mai tare partidă de sex din viaţa ta!

6. Sexul de-o noapte

Să faci sex ca şi cum n-ar mai fi ziua de mâine se poate dovedi a fi extreme de eliberator. Aşa că o aventură de noapte trebuie bifată măcar o dată.

7. Sexul lent

Uneori mai încet înseamnă senzaţii mult mai intense. Un ritm lent şi o bună încordare a muşchilor PC îţi pot dărui cel mai lung orgasm pe care l-ai avut vreodată.

8. Sexul de dimineaţă

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, mai ales dacă în loc de sărutul fugitiv, vă puneţi ceasul să sune mai devreme şi daţi startul unui sărut… mai lung şi mai elaborat.

9. Sexul pe fugă

Eşti aşa de înfierbântată încât nu îţi mai pasă că momentul nu este ideal pentru că în 15 minute trebuie să ieşi pe uşă. Tu vrei să îl ai pe iubitul tău atunci şi acolo!

10. Sexul din toiul nopţii

Te-ai trezit cu chef de acţiune doar că în toiul nopţii? Trezeşte-i şi lui cheful de tine! La fel de incitant este şi să fi tu cea trezită în plină noapte.

Citeşte mai mult pe unica.ro

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!