Două zodii binecuvântate, le-a pus Dumnezeu magnetul de bani, vor avea noroc divin la bani în 2024

Află care sunt cele mai norocoase zodii din luna iulie. La jumătatea verii, unii nativi au atât de mulă baftă, încât vor simți că renasc și toate lucrurile merg în favoarea lor. Vezi dacă te numeri printre norocoși și află ce surprize te așteaptă.
Alina Costache
22 iun. 2024, 18:45
Două zodii binecuvântate, le-a pus Dumnezeu magnetul de bani, vor avea noroc divin la bani în 2024
Zodiile care au parte de noroc divin în săptămâna Floriilor! Se vor bucura de bani mulți, măriri de salariu și prime consistente

În timp ce două zodii beneficiază în 2024 de „anul de smarald”, asta nu înseamnă că celelalte 10 semne trebuie să își aștepte rândul la noroc.

1. Berbec
Berbecii sunt zodii care nu se descurcă deloc rău în ultima perioadă. Ei cred oricum că nu se află jos prea multe timp. Conduși de Marte, Berbecii au energia, puterea și capacitatea intuitivă de a ști când să acționeze. Nu se sperie de prea multe și nici nu amână lucrurile. De fapt, de cele mai multe ori ai putea fi considerați chiar neînfricați.

Horoscop karmic iulie 2024. Lună de foc pentru zodiile de apă, schimbări colosale pentru multe zodii

În acest an, Jupiter le vine în ajutor nativilor acestei zodii, așa că se vor descurca și mai bine. Acest tranzit are loc doar o dată la 12 ani, așa că pentru a vedea ce va urma, gândește-te la perioada iunie 2011 – iunie 2012, care a fost ultima dată când Jupiter a tranzitat a doua ta casă.

Uranus, planeta imprevizibilului, tranzitează și a doua ta casă. Uranus s-a unit cu Jupiter pe parcursul lunii aprilie. În timp ce Uranus este asociat cu perturbarea, poate aduce, de asemenea, un câștig neașteptat, pe măsură ce se conectează cu Jupiter. Această combinație are potențialul de a aduce dezvoltări noi și interesante, inclusiv bani, dragoste și oportunități neașteptate.

Jupiter a părăsit Taurul pe 25 mai și a intrat în Gemeni, a treia ta casă, care guvernează ideile și gândirea în următoarele 12 luni. Nu fi surprins dacă mintea ta se bate cu toate posibilitățile și potențialul pe măsură ce începem vara.

Jupiter în Gemeni va forma un sextil cu Soarele sau ascendentul tău în acest an. Sextilele sunt considerate norocoase. Comunicarea cu ceilalți va fi importantă. Așteaptă-te ca ideile tale să fie mari și îndrăznețe – în același mod în care îți trăiești viața. Dacă te-ai născut după 11 aprilie sau dacă ascendentul tău este mai mare de 22 de grade, Jupiter îți va face sextil cu Soarele anul viitor.

2. Leu
Jupiter, planeta norocului, tranzitează a 10-a casă a carierei tale până la sfârșitul lunii mai. Când Jupiter trece prin casa a 10-a, vedem de obicei avansări în carieră, câștiguri și noi oportunități. Acum este momentul să te concentrezi mai mult pe carieră. Această oportunitate nu se va întoarce în următorii 12 ani.

Zodiile cărora le-a pus Dumnezeu mâna în cap! NOROC și BANI cu carul în luna iulie

Jupiter în conjuncție cu Uranus va fi în casa 10-a. Acest lucru înseamnă apariția de oportunități bruște și neașteptate, așa că fii pregătit și nu refuza crearea de rețele sau alte oportunități în care poți să progresezi deoarece oportunitățile apar atunci când te aștepți mai puțin.

Deși se pare că te vei descurca mai bine în acest an în carieră, economisește-ți banii pentru că Saturn care tranzitează a 8-a casă și s-ar putea să nu ai foarte mult sprijin financiar din partea partenerilor, așa că va trebui să depinzi de tine pe toată durata a lui Saturn în Pești, până în februarie 2026.

Jupiter a intrat în Gemeni, pe 25 mai, în casa ta a 11-a, care guvernează grupurile, prietenii, speranțele și dorințele tale. Aceasta înseamnă că norocul tău va sta în această zonă pentru tot restul anului. Profită de toate oportunitățile pentru a crea rețele sociale.

Leului îi place oricum să facă lucrurile într-un stil grandios, dar acum va fi momentul să avansezi în visele pe care le-ai păstrat ani de zile deoarece ai șanse mai mari decât media de a realiza acele lucruri pe care le dorești. Casa a 11-a guvernează și prietenii. Poți să-ți faci mai mulți acum.

Eclipsele au favorizat casele tale a 3-a și a 9-a, idei noi, călătorii, educație și viziunea asupra lumii, notează yourtango.com.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
De unde provine, de fapt, carnea de la Aldis. Românii cumpără porc și pui, cârnați, mici și mezeluri. Puțini s-au uitat însă pe etichetă
Capital.ro
Intră în vigoare de luni, 1 Iulie. Șoferii sunt obligați să plătească
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Șoferii trebuie să știe! Apare un nou indicator rutier în România
Adevarul
Cum arăta cu adevărat voievodul Ștefan cel Mare. Potretele cunoscute nu au nicio legătură cu realitatea istorică
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Bacalaureat 2024. Informații de ultimă oră pentru candidați
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal de proporții! Și-a desfigurat iubita lui “E diavol și bolnav psihic!” + “I-am făcut plângere penală”
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit
Capital.ro
S-a stins cel mai iubit actor. A fost una dintre cele mai adorabile ființe
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Stație GPL în flăcări după un accident rutier în Mehedinți
MediaFlux
DISPAR banii CASH și CARDUL! Cu ce vom PLĂTI din 2 IULIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?