3 ZODII ale căror GREUTĂȚI se încheie până la finalul săptămânii. Cine răsuflă ușurat în weekend după supa cosmică!

Săptămâna aceasta ne aduce sezonul Gemeni, o Lună opusă lui Mercur, Soarele trigon Pluto, o Lună Săgetător, Venus în Gemeni, o aliniere Jupiter/Neptun, Luna pătrat Saturn, Jupiter în Gemeni și Luna pătrat Marte.
Alina Costache
22 mai 2024, 07:12
3 ZODII ale căror GREUTĂȚI se încheie până la finalul săptămânii. Cine răsuflă ușurat în weekend după supa cosmică!

În săptămâna 20 – 26 mai 2024, trei zodii vor ști că este timpul să ne ridicăm jocul în ceea ce privește credulitatea și speranța falsă. Ne uităm la situațiile cosmice care ne arată cât de naivi am fost și cum putem schimba asta dacă vrem. Se pare că pentru aceste semne particulare, schimbarea era de mult așteptată.

Săptămâna aceasta ne aduce sezonul Gemeni, o Lună opusă lui Mercur, Soarele trigon Pluto, o Lună Săgetător, Venus în Gemeni, o aliniere Jupiter/Neptun, Luna pătrat Saturn, Jupiter în Gemeni și Luna pătrat Marte. Această supă cosmică poate ajunge să fie foarte „gustoasă” pentru multe zodii, dar după cum știm cu toții, lăsăm ingredientele să fiarbă la foc mic înainte de a ieși ceva „comestibil” din amestec.

Horoscop Minerva: Marte este în Berbec, în casa carierei. Luna aduce infuzie de energie

Aceasta înseamnă că vom avea ocazia să reflectăm la naivitatea noastră prostească în acest timp, dar ne vom face și o imagine clară a ceea ce trebuie făcut în viitor, astfel încât să nu mai luăm decizii din naivitate. Săptămâna aceasta ne face să învățăm multe lecții grozave, iar puterea este în ideea că aceste lecții vor veni la noi în zilele următoare. Nu ne vom mai lăsa păcăliți, sau mai degrabă… nu ne vom mai lăsa pradă unor alegeri naive.

Rac
Poate te-ai gândit că ai putea scăpa cu totul datorită farmecului și abilității tale de a fi foarte amabil cu oamenii. Cu toate acestea, ai învățat să-ți folosești bunătatea ca pe o armă, astfel încât cei cu care ai fost amabil să nu se poată simți niciodată bine să te confrunți cu ceva care ar putea provoca un răspuns din partea ta care ar putea să nu fie „la fel de amabil”.

Ceea ce îți arată săptămâna aceasta, Rac, este că ai fost naiv când vine vorba de modul în care îi percepi pe ceilalți. Te-ai comportat subtil agresiv, iar oamenii pleaca.

Jupiter în Gemeni 2024-2025. Marele Benefic schimbă zodia pe 25 mai

Ai crezut că poți scăpa cu ceva și vei fi dezamăgit că nu toată lumea își dorește ceea ce tu ai. S-ar putea chiar să fii numit „fals”, iar asta îți va aduce tristete.

În primul rând, ești aici pentru toate lecțiile pe care le poți obține. Dacă te simți prea confortabil să fii persoana bună care se bazează pe personalitatea lor fermecătoare pentru a obține ceea ce își dorește și descoperi că nu toată lumea este neapărat de acord cu asta, vei asculta. Universul face totul pentru a te ajuta să fii autentic amabil. Ai toată bunătatea în tine, Rac. Aceasta este șansa ta de a înțelege cu adevărat.

Fecioara
Ai crezut că poți s-o faci, dar nu poți, și e în regulă, Fecioară. Ești cunoscut drept perfecționistul zodiacului, ceea ce uneori pune puțin prea multă presiune asupra ta. Ai crede că totul ar fi legat de așteptările tale de la ceilalți care ar cauza cea mai mare dezamăgire. Vei descoperi că singura dezamăgire este cea pe care o vezi în tine.

Ai un mare simț al sinelui. Deși acesta este, într-adevăr, un lucru fantastic, este și ceea ce te face să crezi că poți face lucruri pe care nu le poți face neapărat, iar asta îți poate arăta latura naivă. În timp ce, pe de o parte, poți vedea că ai mari speranțe și mari aspirații, s-ar putea să te fi păcălit și să crezi că ești mai presus de toate și așa îți arată săptămâna aceasta contrariul.

Ești dispus să înveți și să crești. Ceea ce iese din această săptămână este o etalare a naivității și prostiei tale, iar ideea ei este atât de dezgustătoare pentru tine încât simți că îți datorezi să nu mai acționezi niciodată în acest fel. Deci, nu vei face, Fecioară. Te duci la lecții foarte ușor, în principal pentru că ești super inteligent. Vei învăța și vei crește. Este atat de simplu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
S-a dat lege în România! Aceste produse nu se vor mai putea vinde din iulie 2024!
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Nuggets de pui, un deliciu acasă. Marele secret al crustei crocante
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Avem subiectele care au picat la limba maghiară, la proba de azi de la Bacalaureat
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a avut loc vineri noaptea în România: La ce adâncime s-a produs și ce magnitudine a avut
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Aurora boreală filmată de astronauții de pe Stația Spațială Internațională
MediaFlux
Schimbări MAJORE privind PERMISUL de CONDUCERE din ROMÂNIA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!