3 ZODII care depășesc provocările din RELAȚII la final de săptămână. Soarele în Balanță va crea energie tensionată cu Marte în Rac

Mercur ar putea dori să te ajute să determini ce îmbunătățiri trebuie aduse stilului tau de relație. Totuși, Pluto s-a săturat și de vechiul mod de a face lucrurile, așa că rezultatele pot fi catastrofale dacă nu alegeți calea unirii și a compromisului.
Alina Costache
11 oct. 2024, 23:05
3 ZODII care depășesc provocările din RELAȚII la final de săptămână. Soarele în Balanță va crea energie tensionată cu Marte în Rac

La finalul săptămânii 7 – 13 octombrie, trei zodii își vor depăși provocările relaționale cu ajutorul Soarelui și Marte. Soarele Balanță se confruntă cu Marte în Rac pe 12 octombrie, creând fricțiuni între încercarea de a menține un parteneriat și onorarea dorințelor tale. În timp ce Soarele Balanță te încurajează să faci compromisuri și să treci prin lucruri, Marte în Rac iti intensifică satisfacția emoțională, făcându-va greu să lucrați împreună în relația voastră. A fi conștient de acest lucru și a-ti permite să alegi diferit te va ajuta să faci lucrurile să funcționeze.

Aceeași energie a puterii alese de tine este intensificată duminică, 13 octombrie, deoarece Mercur în gradele finale ale Balanței aduce o realitate dură, deoarece formează un aspect tensionat cu Pluto în Capricorn. Mercur ar putea dori să te ajute să determini ce îmbunătățiri trebuie aduse stilului tau de relație. Totuși, Pluto s-a săturat și de vechiul mod de a face lucrurile, așa că rezultatele pot fi catastrofale dacă nu alegeți calea unirii și a compromisului.

Deși uneori s-ar putea să simți că nu ai putere asupra modului în care problemele din relația ta progresează în această săptămână, este important să reții că întotdeauna ai de ales când vine vorba de modul în care reacționezi sau ce spui. Luarea deciziei corecte te ajută să discuti toate problemele care duc la acest moment.

Capricorn
Fii răbdător cu tine, dragă Capricorn, pentru că trebuie să fii centrat în săptămâna care urmează. Esti încă prins în lecția actuală de a găsi echilibrul în viața ta, în special între cariera ta și relația ta romantică.

O parte din aceasta este sezonul actual de eclipsă în Berbec și Balanță, dar pare să fie intensificat în acest timp. Scopul final al acestui lucru este să te ajute să ai o viață complet împlinită față de una în care trebuie să alegi între succes și iubire.

În acest proces, te-ai simțit, de asemenea, destul de stresat să navighezi în ceea ce se întâmplă și să-ți menții angajamentele la locul de muncă și în problemele inimii. Spre norocul tău, această lecție s-a terminat. Cu toate acestea, nu înseamnă că ceea ce alegi să faci în săptămâna următoare nu va fi semnificativ.

Sâmbătă, 12 octombrie, Soarele Balanță se va ciocni cu Marte în Rac, creând un moment în care simți că, indiferent ce faci, cineva nu este fericit sau ceva nu se leaga. Trebuie să realizezi că acesta este motivul pentru care simțul tău al echilibrului contează atât de enorm: nu poți să-ți evaluezi acțiunile pe baza opiniilor celorlalți, ci mai degrabă pe ceea ce simți.

Horoscop Urania 12 – 18 octombrie 2024. Luna Plină în Berbec vine cu o transformare interioară majoră. Se încheie relații, se schimbă modul în care interacționăm cu cei din jur

În timp ce Soarele Balanță te încurajează să apari cu dedicație și motivație pentru cariera ta, partenerul tău nu simte că ai apărut în mod constant sau că ai strâns de greutate acasă. Acest lucru nu se datorează faptului că relația sau familia pe care ai creat-o nu contează pentru tine; este o provocare să rezolvi ce să faci când încă încerci să faci totul.

Deși poate fi dificil atunci când acea confruntare vine cu partenerul tău, reține că, deși există multe locuri de muncă, nu există multe persoane cu care poți avea o relație autentică.

Și dacă ei sunt dispuși să lupte pentru asta, poate că ar trebui și tu. Vrei să-ți îndeplinești responsabilitățile de serviciu în această săptămână, să încerci să fii acasă mai devreme, să-ți acorzi mult timp de calitate și să planifici o întâlnire surpriză – iar dacă este vorba de un anumit eveniment, asigură-te că participi. În caz contrar, această relație s-ar putea termina prematur.

 

Berbec
Se pare că întâmpini dificultăți să te prezenti pentru dragoste în toate modurile pe care le doresti cu adevărat, Berbec, și probabil din cauza unei situații critice acasă sau cu familia. Deși se poate aștepta să încerce să-ți compartimenteze viața, problema este că nu există versiuni diferite ale ta.

S-ar putea să simți că îți dorești această mare dragoste, dar vrei și să susții și alte relații din viața ta, fie cu familia sau cu copiii – totuși, capacitatea ta de a îmbina aceste aspecte ale vieții tale va face toată diferența.

În loc să iti vezi timpul împărțit între întâlniri sau dragoste față de investirea timpului în alte relații apropiate, încearca să faci totul mai dinamic. Acest lucru ar putea însemna să iti decompartimentați viața, să te întâlnesti cu dragostea vieții cu familia sau să alegi să mergeți la o întâlnire în loc să rămâi acasă.

Ce zodii care au parte de noroc în 2025. Berbecii sunt cei mai avantajați din tot zodiacul

Realitatea este că dacă vei continua să faci ceea ce ai făcut, nimic nu se va schimba. Trebuie să începi să-ți vezi viața ca un întreg pentru că ești întreg. În caz contrar, s-ar putea să pierzi o iubire cu adevărat spectaculoasă.

Soarele în Balanță va crea energie tensionată cu Marte în Rac sâmbătă, 12 octombrie, creând o criză între viața ta romantică și familia sau casa ta. Această situație este menită să te ajute să înveți să îmbine aceste două secțiuni ale vieții tale sau să te ajute să știi să-ți împarți mai bine timpul, astfel încât să cultivi viața pe care vrei să o trăiești.

Nu este vorba despre a sacrifica nimic pentru că, în timp ce îi iubești pe cei cu care ești într-o relație strânsă, cum ar fi familia sau copiii, îți dorești profund și un parteneriat romantic.

Marele Benefic JUPITER este RETROGRAD până în 4 FEBRUARIE 2025: 4 ZODII care ar trebui să încetinească ritmul

Onorând această dorință, îți oferi ceea ce ți-ai dorit întotdeauna; înseamnă că va trebui să schimbi modul în care iti faci planuri, să iti împarti timpul sau să iti separi părțile vieții. Renunța la teama că vei strica ceva dacă începi să te bucuri de timp cu toți cei pe care îi iubesti sau să ieși o seară. Meriți fericire deplină, ceea ce înseamnă să-ți creezi timp pentru tot ceea ce este important pentru tine; altfel, s-ar putea să te regăsești singur în curând.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

DailyBusiness
Mircea Geoană ripostează dur la adresa Austriei: „Încetați acest joc ostil și populist la adresa țării noastre!”
Spynews
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Orașul surpriză din România care se ridică de la zi la zi. E cel mai bogat din țară, se construiește pe bandă rulantă și sunt mai mulți angajați decât locuitori. Până și biserica are acoperișul poleit cu aur
Capital.ro
Directivă pentru cei cu permis luat înainte de 19 ianuarie 2013. Trebuie reînnoit până la 19 ianuarie 2033!
Playtech.ro
Cum arăta Anca Țurcașiu la 17 ani. Imaginea a șocat, e de NERECUNOSCUT
DailyBusiness
Tronsonul 5 al Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești. , aproape finalizat!
Adevarul
Anunțul Bruxelles-ului după ce Austria a pus din nou frână aderării României la Schengen
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
Spynews
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Evz.ro
Un mare artist român a murit în floarea vârstei. Și-a prevestit sfârșitul
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Diana Enache s-a despărțit de Ionuț Vântu, la un an după ce au devenit părinți! Prima reacție
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se alimentează cardurile. 3.500 de lei net, plătiți lunar. Ce români îi pot primi
StirileBZI
Când se dau pensiile pe octombrie 2024: Simona Bucura-Oprescu a făcut anunţul aşteptat de 2,6 milioane de pensionari
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Tragedie la o vânătoare de vulpi în Iași
MediaFlux
Răsturnare de situație în ALEGERILE PREZIDENȚIALE din SUA! CINE VA FI PREȘEDINTE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...