3 ZODII depășesc un anumit OBSTACOL de acum și până pe 20 octombrie 2024

Săptămâna aceasta arată sălbatică și lânoasă cu Luna Plină din 17 octombrie în Berbec. Deși nu va fi un prevestitor de vești proaste pentru toată lumea, este unul de urmărit și de conștient și, fără îndoială, vom vedea evenimente majore în lume. Octombrie este probabil cea mai stresantă lună a anului.
Filip Stan
16 oct. 2024, 08:25
3 ZODII depășesc un anumit OBSTACOL de acum și până pe 20 octombrie 2024

Săptămâna aceasta, trei zodii vor depăși un anumit obstacol și poate dura până la 20 octombrie 2024 pentru ca lucrurile să se rezolve în sfârșit.

Berbecul conduce casa 1 sau eul.
Este considerat copilul zodiac deoarece este primul dintre cele 12 zodii. Unele dintre calitățile negative ale Berbecului includ nerăbdarea, abruptitatea și egocentritatea.

Această Lună formează o mare cruce pe cer, care arată ca o cruce și atrage energiile tuturor planetelor implicate și este considerată dificilă.

În acest caz, planetele implicate sunt Luna (Berbec), Soarele (Balanta), Marte (Rac) și Pluto (Capricorn). Observa că acestea sunt toate semne cardinale, ceea ce înseamnă acțiune, sau aceste planete practic se luptă între ele!

Luna-Marte poate provoca supărări, furie și emoții exagerate.
Luna-Pluto poate face față sentimentelor întunecate, intruzive și obsesive care tind să fie îngropate în mintea subconștientă, distrugerea și sfârșiturile.

Sextilul lui Venus față de Pluto ne poate ajuta, cel puțin la nivel emoțional, și cu conversații cu ceilalți. Mai târziu în cursul zilei, Venus intră în Săgetător, părăsindu-l pe Scorpion pentru încă un an.

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile care vor face foarte mulți bani în toamna lui 2024. Viața lor va fi mult mai ușoară și mai frumoasă

Desigur, toată lumea nu va experimenta negativitate intensă sau cel mai rău, iar majoritatea oamenilor vor fi bine. Cu toate acestea, dacă Luna atinge un punct sensibil al diagramei tale, este posibil să te descurci mai rău decât alții.

1. Berbec
Aceasta este o săptămână importantă, Berbec. Cu luna plină puternică în semnul tău, accentul este pe tine. Cu toate acestea, se opune casei tale a șaptea a partenerilor, așa că centrul acestei Luni este partenerul tău. Dacă nu ai un partener, lipsa acestuia ar putea fi problema. Această lună împachetează, de asemenea, casele tale a 10-a și a 4-a, arătând un pătrat mare în diagrama ta personală, astfel încât să poți avea de-a face cu multe probleme diferite în această săptămână, atât acasă, cât și la locul de muncă. Cauta ca problemele să înceapă înainte de luna plină de luni.

Adevărata întrebare este, această relație funcționează pentru tine? Poate fi o chestiune de resurse partajate și cine contribuie mai mult, sau ar putea fi probleme profund înrădăcinate din trecut.

Pentru unii, poate fi timpul care pună capăt unui anumit aranjament sau relație. Acest lucru ar însemna relații clatinate pe margine înainte de luna plină. Dacă acesta este cazul, această lună iti poate permite să iei o pauză și să începi din nou.

Dacă nu pui capăt relației, această lună poate crea creștere, permițându-ti să intri în puterea ta și să vorbesti despre probleme. Reține că luna Berbec ne poate face să ne concentrăm pe noi înșine (sau alții ar putea reacționa astfel), așa că cel mai important pas în depășirea conflictului ar fi să nu ne angajăm în drame și să rămânem calmi.

Citește și : Horoscop rune 14-20 octombrie 2024. Ce zodii sunt favorizate de pietrele magice. Atenţie la ANSUZ, runa marelui copac al vieţii este cu faţa în jos!

Explorând cu calm chestiunile intense după trecerea lunii pline, poți să privești lucrurile mai clar, să le evaluezi și să mergi mai departe. Dacă nu ai o relație, știi că timpul tău va veni, mai ales când Venus va intra în semnul tău în februarie.

2. Balanță
La fel ca Berbecul, problemele din această săptămână se vor concentra pe parteneri. Balanța este casa chiar vizavi de Berbec, așa că unele probleme vor fi aceleași. Reține că partenerii, în acest sens, înseamnă alții, inclusiv partenerii de afaceri, partenerii romantici sau cei din viața ta zilnică. Există șanse mari ca problema să se refere la muncă și acasă la un anumit nivel sau să se concentreze pe bani și/sau intimitate.

În cazul tău, Balanță, luna se opune Soarelui tău, ceea ce înseamnă că problema vine de la o altă persoană. După toate probabilitățile, aceasta va începe înainte de luna plină, de îndată ce luni.

Pare a fi o săptămână stresantă, probabil cea mai mare parte a săptămânii. Balanței îi place să aibă un partener mai mult decât orice alt semn. Ești conectat la celălalt pentru a-ți neglijadorința și nevoia de a oferi partenerului tău ceea ce își dorește.

În unele cazuri, această lună plină va pune capăt relațiilor. Dacă acesta este cazul, va fi o oportunitate de a pleca dintr-o relație toxică sau una pe care nu o mai poți gestiona și de a începe din nou.

Dacă nu este cazul, poti ajuta sau calma situația în mai multe moduri. În primul rând, evită dramele sau conversațiile excesiv de emoționante. Poate că trebuie să aștepti să treacă luna plină.

Ai aceleași drepturi ca și partenerul tau, așa că trebuie să acorzi prioritate comunicării deschise. Ascultă nevoile partenerului tău, compară-le pe ale tale și caută un compromis echilibrat.

Este important să stabilești limite la care nu ești deosebit de bun. Nu lăsa nehotărârea ta naturală să preia și să se retragă. Esti spre corectitudine și dreptate mai mult decât alții și dacă faci pașii de mai sus și relația ta nu eșuează în general, ar trebui să fii pe drumul cel bun săptămâna viitoare.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro

DailyBusiness
Bani pentru iarnă. Românii pot primi ajutoare de încălzire în sezonul rece!
Spynews
Când începe și cât durează vacanța elevilor în luna octombrie. În ce zi se întorc în bănci din vacanța de toamnă
Bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
Fanatik.ro
Aparatul pe care trebuie să-l scoți din priză înainte să pleci de acasă. E responsabil pentru multe incendii
Capital.ro
Băutura care te lasă fără permisul de conducere. Provoacă un rezultat fals pozitiv la DrugTest pentru amfetamină
Playtech.ro
Soțul a obținut viza, dar Otilia Bilionera S-A RĂZGÂNDIT! ”Mă retrag!” EXCLUSIV
DailyBusiness
România în criză. Suspendarea parțială a fondurilor PNRR amenință viitorul economic!
Adevarul
Planul diabolic al al lui Hitler pentru Europa de Est. Câți oameni ar fi trebuit să moară și care ar fi fost soarta României
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan despre declarațiile lui Laurențiu Reghecampf cum că ar fi fost interzisă în magazinul Hermes. Impresara îl pune la punct pe încă soțul ei
Spynews
Descoperire incredibilă în curtea Bisericii Mavrogheni
Evz.ro
România, risc major de recesiune în 2025. Taxele pot crește enorm
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Două tinere de 21 și 28 de ani au murit într-un accident teribil, în Constanța! Maria și Alexandra și-au pierdut viața după ce un șofer băut le-a împins mașina într-un TIR
Cancan.ro
Cutremur în showbiz! Andreea Esca, la Asia Express? Cum ar putea trăda știrista Pro TV pentru Antena 1
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se pune taxă pe cardul bancar. Dai 100 de lei, chiar dacă nu retragi bani de pe card
StirileBZI
România va produce carne hibridă! Ce veți găsi în parizer, pateu și crenvurști
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
„Nici unghii la mâini nu mai are” - Clipe de groază pentru Amalia, fata care a dispărut din București și a apărut, ca din senin, pe o bancă din Călugăreni
substantial.ro
Elon Musk susține campania lui Trump cu donații de milioane de dolari
MediaFlux
Se DAU BANI GRATIS pentru ROMÂNIA! SUMELE intră AZI pe CARD
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Parfumuri de la branduri celebre, un pericol pentru sănătate. Au fost găsite substanțe interzise în compoziția mai multor produse