3 zodii scapă de ghinion până la sfârșitul anului 2024. Pentru acești nativi, urmează o perioadă înfloritoare, în care toate le vor merge ca pe roate

A doua jumătate a anului 2024 este marcată de răsturnări de situație de tot felul. Planeta Mercur va mai retrograda de două ori până la sfârșitul anului, pe 28 august și pe 15 decembrie. Dificultăți de comunicare și tehnologice sunt de așteptat în această perioadă crucială.
Irina Dumitrescu
26 iun. 2024, 17:40
3 zodii scapă de ghinion până la sfârșitul anului 2024. Pentru acești nativi, urmează o perioadă înfloritoare, în care toate le vor merge ca pe roate

Zodii care scapă de ghinion până la sfârșitul anului 2024. Marea favorită, planeta Jupiter, cea a expansiunii, a norocului și a abundenței, se află în Gemeni până la sfârșitul anului. Planeta Pluto, aflată în Vărsător, promite schimbări. Este o schimbare importantă, deoarece Pluto schimbă semnul doar o dată la 20 de ani. Această mișcare astrală anunță revoluții, așa că nu fiți surprinși dacă apar mari schimbări. Ultima dată când Pluto a intrat în Vărsător, au avut loc revoluții sociale importante.

Zodii care scapă de ghinion până la sfârșitul anului 2024

Cele trei semne cărora li se va schimba norocul până la sfârșitul acestui an sunt Taurii, Capricornii și Vărsătorii. Iată ce-i așteaptă pe acești nativi în lunile următoare.

Taur

O perioadă extraordinară va fi la îndemâna acestor nativi până la sfârșitul anului. Norocul și oportunitățile le sunt aproape. Vor trebui să se îndrepte către un obiectiv nou, să lanseze un proiect sau să concretizezeze o idee. Acești nativi trebuie să se asigure că au grijă de ei în această perioadă intensă pentru semnul lor.

Citeste si Horoscop evreiesc în funcție de luna în care te-ai născut. Află detalii despre personalitatea ta, dar și despre partenerul de viață

Capricorn

Abundența și norocul vor bate la ușa Capricornilor în 2024. Planetele Jupiter și Uranus le vor aduce noroc în cantități generoase. Nativii acestui semn vor fi împliniți la toate nivelurile: trebuie doar să fie vigilenți pentru a vedea semnele și oportunitățile. Dacă au în plan să accepte o provocare, să își asume riscuri sau chiar să se lanseze într-o aventură, acum este momentul să îndrăznească și să se implice. Astrele sunt de partea lor dacă rămân determinați!

Vărsător

În 2024, nativii Vărsătorului sunt favorizați pe plan sentimental, deoarece iubirea intră pe ușa mare. Cu Uranus, acești nativi se pot aștepta la câteva schimbări bruște și neașteptate. Începând din iunie, planeta Jupiter va aduce oportunități frumoase Vărsătorului. A doua jumătate a anului 2024 va facilita realizarea obiectivelor importante pentru semnul independent al Vărsătorului. Este un moment potrivit pentru a introduce schimbări în proiectele și viața lor. Această energie nouă va persista în următorii 15 ani!

Citeste si Semnul zodiacal care va avea cea mai bună perioadă în carieră, în a doua parte a anului

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Turiștii români au ajuns să se certe în vacanțele din Grecia. Motivele sunt incredibile: “Vin în concediu, nu vreau să fiu deranjată”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Emiterea deciziilor de recalculare a pensiilor nu va fi amânată: Daniel Fenechiu „Sunt convins că sunt dificultăți, pentru că în momentul de față este și un proces de informatizare al Casei Naționale de Pensii”
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Guvernul va finanța academiile de fotbal pentru copii și juniori
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!