3 ZODII vor experimenta NOROC și ABUNDENȚĂ de acum și la final de septembrie 2024 –

Săptămâna 23-29 septembrie 2024 aduce schimbări dramatice, iar trei zodii vor experimenta noroc și abundență.
Alina Costache
23 sept. 2024, 21:50
3 ZODII vor experimenta NOROC și ABUNDENȚĂ de acum și la final de septembrie 2024 -

Horoscop septembrie 2024. Ultimul pătrar de Lună în Rac va ajuta la tăierea legăturilor emoționale puternice cu persoane sau planuri care s-ar fi putut dovedi problematice. Prin eliberarea a ceea ce te-a tras în jos sau nu a funcționat, vei crea mai mult spațiu pentru ca imposibilul, ba chiar uimitorul, să se manifeste în viața ta.

Pe măsură ce Mercur se mută în Balanță, acest spațiu este exact ceea ce îți va permite să profiți de noi oportunități. Te ajută să realizezi că cheia norocului și abundenței nu ține doar de munca ta și de conexiunile benefice pe care le creezi cu ceilalți.

Până la sfârșitul săptămânii, pe măsură ce Marte în Gemeni se aliniază cu Saturn retrograd în Pești, vei fi gata să acționezi, știind că ești pregătit pentru acest nou capitol și având încredere că, datorită colaborării tale cu universul, poți manifesta tot ceea ce îți dorești – chiar dacă părea imposibil odată.

Iată care sunt cele trei zodii care vor experimenta noroc și abundență de acum și până pe 29 septembrie 2024.

Horoscop septembrie 2024. Scorpion
Pentru a vedea cu adevărat toate oportunitățile din jurul tău, dragă Scorpion, trebuie să renunți la planurile de care te-ai agățat prea strâns. Este în regulă să te simți dezamăgit sau dezorientat atunci când anumite evenimente nu decurg conform planului, dar nu poți lăsa aceste sentimente să devină mai mari decât planul universului. Jelește acele planuri, dar apoi eliberează-le în mod conștient; altfel, nu te vei simți suficient de puternic pentru a profita de toate oportunitățile posibile.

Pregătește-te pentru ultimul pătrar de Lună în Rac, permițându-ți să reflectezi asupra a ceea ce vrei să eliberezi sau să închei pentru a crea mai mult spațiu pentru abundență și succes. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a practica afirmații sau a scrie în jurnal despre cum viața ia o altă cale decât sperai.

Indiferent unde te duce această eliberare, renunță la gândurile autodepreciative, la poveștile despre ce este destinat pentru tine sau la ideea de cât de dificil pare totul. Vei experimenta întotdeauna ceea ce crezi, așa că acum este momentul să îți reformulezi percepțiile, să te concentrezi pe acceptare și să plantezi semințele pentru noi speranțe.

Nu te teme să spui cu voce tare universului ceea ce visezi sau să ceri să fii condus spre destinul tău. Este timpul să te predai universului, pentru că această alegere va permite planului divin pentru viața ta să se manifeste.

Horoscop septembrie 2024. Vărsător
Trebuie să îți permiți să crezi în cel mai bun rezultat posibil, dragă Vărsător. Aceasta înseamnă că, atunci când noile oferte sau oportunități de călătorie încep să îți apară în viață, le poți profita cu încredere, știind că meriți ce e mai bun din tot. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat în trecutul tău, este normal să porți în tine temeri sau dureri, dar acestea nu definesc niciodată ceea ce poți crea în această viață.

Meriți să crezi în cel mai bun rezultat posibil, pentru că meriți ca viața ta să fie percepută ca darul care este. Ești demn să primești ceea ce îți dorești fără efort, și totul începe cu credința în ceea ce este bun, norocos și abundent atunci când intră în viața ta.

După ce Mercur intră în Balanță joi, 26 septembrie, vei deveni conștient de noile oferte și oportunități pe care le vei primi. Acestea vor fi axate pe noi începuturi în carieră, pe drumul abundenței, educației și spiritualității. Energia Balanței adesea reprezintă și călătoriile pentru tine, ceea ce înseamnă că, fie este legat de muncă, fie doar urmezi un vis, abilitatea ta de a rupe rutina și de a risca devine crucială pentru a manifesta ceea ce îți dorești.

Mercur în Balanță va necesita, de asemenea, munca în echipă, networking-ul și colaborarea. Chiar dacă te simți mai în siguranță urmărindu-ți visele pe cont propriu, asta nu înseamnă că vei fi nevoit să o faci în acest nou capitol. Permite-ți să lucrezi cu alții, să ceri ajutor și să nu subestimezi niciodată semnificația relațiilor potrivite.

Citește și: Alina Bădic anunţă ce se întâmplă cu zodiile în toamnă: „Haosul din jur poate afecta numeroase domenii. Atenţie mare la Mercur retrograd!”

Horoscop septembrie 2024. Rac
Începe să acționezi în privința viselor tale, drag Rac. Chiar dacă au existat recent obstacole sau teste divine pentru a vedea dacă ești pregătit pentru acest nou capitol, trebuie să continui să persiști. Acum nu este momentul să amâni acțiunile pentru o altă zi sau să încerci să ignori unde te îndrumă intuiția.

În schimb, este momentul să te familiarizezi cu o parte nouă a ta: una curajoasă, îndrăzneață și determinată să trăiască viața pe care o meriți. Din acest motiv, s-ar putea să fie mai benefic să devii mai discret în privința viselor tale.

Aceasta nu înseamnă neapărat că acționezi în secret, ci doar că trebuie să fii atent cu cine îți împărtășești informațiile în această perioadă, deoarece nu vrei ca opiniile altora să interfereze cu intuiția ta.

Duminică, 29 septembrie, Marte în Gemeni se va alinia cu Saturn retrograd în Pești, creând un echilibru între planificarea atentă și acțiunea inspirată. Cu Saturn retrograd, acum ai o perspectivă mai clară asupra deciziilor din trecut și, datorită acestui fapt, o claritate mai mare în ce direcție trebuie să te îndrepți.

Citește și

Zodii care vor avea noroc toată luna octombrie. Scapă de ghinion pe plan finaciar, iar oportunitățile apar pe neașteptate

Marte în Gemeni va fi forța decisivă, deoarece vei simți la un nivel profund că trebuie să începi să te asculți mai mult și să îți asumi riscuri pentru tine. Încearcă să nu te pierzi în gânduri și nu te îndoi de munca pe care ai făcut-o anterior.

Este timpul să ai suficientă încredere în tine pentru a începe exact de unde te afli acum. O viață complet diferită nu se va manifesta peste noapte, dar se întâmplă cu fiecare moment în care alegi să urmezi chemarea intuiției tale. Această energie nouă este despre a lăsa în urmă siguranța și confortul vieții pe care ai crezut că o vei trăi, astfel încât să poți experimenta, în sfârșit, viața care ți-a fost menită de la început.

Citește mai multe pe sfatulparintilor.ro

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Permis de conducere reînnoit din 2 în 2 ani. Legea nu-ți permite să conduci dacă nu faci testele
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Viața la bloc. Probleme foarte mari cu panourile fotovoltaice
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
UE a dat ORDIN! Mașinile pe benzină și motorină sunt INTERZISE! De când NU se mai vând
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore