6 cele mai toxice combinaţii de zodii. Fereşte-te de partenerii din aceste semne zodiacale!

Nu toată lumea este compatibilă cu toată lumea și când vine vorba de relații, este foarte important ca partenerii să se potrivească pentru că numai așa pot avea o relație sănătoasă și de lungă durată. Astrele ne dezvăluie care sunt zodii care nu se vor potrivi niciodată și care nu pot fi niciodată împreună.
Alina Costache
20 nov. 2017, 08:42
6 cele mai toxice combinaţii de zodii. Fereşte-te de partenerii din aceste semne zodiacale!

LEU + RAC: 

Aceste două semne zodiacale se atrag foarte tare, însă o relație între cei doi nu va dura pentru că leul vrea siguranță, iar racul nu poate oferi acest lucru pana nu este sigur de sentimentele partenerului.

Relația lor va fi cu multe coborâșuri și vor exista multe episoade în care se vor certa. Leii vor face comentarii acide la adresa racului, iar racii vor răbda până în momentul în care vor exploda și nu va fi deloc bine.

CAPRICORN + VĂRSĂTOR: 

Aceste două zodii au comun determinarea și ambiția, totuși au moduri de abordare diferite. Capricornii vor claritate și siguranță, în timp ce nativii din vărsător vor performanțe.

În relație, vărsătorii vor vrea să fie cei care domină și care își controlează partenerul, iar capricornii nu pot tolera acest lucru pentru nu suportă să fie supuși.

FECIOARĂ + GEMENI: 

Fecioarele tind să fie practice, iar gemenii sunt visători. Totuși, și fecioarele sunt visătoare, însă stau să analizeze, cercetează și apoi trec la acțiune.

Ceea ce-i deranjează cel mai tare pe gemeni la acești nativi este faptul că fecioarele par să fie mai interesate de muncă decât de relație.

BALANȚĂ + TAUR: 

Aceste două semne zodiacale sunt asemănătoare și de aceea nu se prea înțeleg. Ambele sunt încăpățânate, dar foarte romantice.

Totuși, balanța nu poate fi ea în preajma taurului. Nativii din balanță sunt foarte sociabili și le place să cunoască tot timpul persoane noi, iar taurul este extrem de gelos.

SCORPION + PEȘTI:

Aceste două zodii se bazează mult pe emoții și sentimente, însă și le exprimă în mod total opus și de aici apar neînțelegerile.

Scorpionul este foarte pasional și intens, iar peștii sunt moi și delăsători. Peștii nu-i vor trezi nici un interes scorpionului pentru că gelozia peștilor nu va cunoaște limite și este foarte iritant pentru scorpioni.

SĂGETĂTOR + RAC: 

Racii și săgetătorii nu au nimic în comun. Racii sunt familiști convinși și țin foarte mult la cămin, iar săgetătorii sunt aventurieri și vor să încerce lucruri noi tot timpul.

Deși aceste două zodii se pot iubi, această dragoste le va face mai mult rău pentru că îl vor consuma mult pe rac și va fi obositor pentru el. Săgetătorii vor mult amor, racii vor și ei, dar doar dacă există sentimente pure de ambele părți.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!