7 DATE din octombrie 2024 care aduc SCHIMBĂRI semnificative în viața fiecărui semn zodiacal

O nouă lună începe și aduce oportunități noi și, conform astrologiei, acesta este cu siguranță cazul pentru fiecare zodie din octombrie 2024.
Alina Costache
09 oct. 2024, 09:11
7 DATE din octombrie 2024 care aduc SCHIMBĂRI semnificative în viața fiecărui semn zodiacal

Horoscop octombrie 2024. O mare parte din această transformare se datorează eclipsei solare de Lună Nouă din Balanță. Eclipsele sunt un moment pentru reflecție și inițiază noi începuturi. Destinele noastre se schimbă și vom vedea că se va realiza după eclipsă.

Dar asta nu este tot ce vom experimenta pe parcursul lunii, deoarece mai multe tranzite puternice urmează puternica eclipsă de 2 octombrie, care va avea un efect semnificativ asupra fiecărei zodii.

Date din octombrie 2024 care aduc schimbări semnificative în viața fiecărui semn zodiacal:

1. 9 octombrie: începe Jupiter retrograd în Gemeni
Pe 9 octombrie, Jupiter devine retrograd în zodia Gemeni. Acest lucru va crea o scurtă perioadă de agitație în colectiv, deoarece are loc o schimbare majoră în viața noastră socială, în special orice dinamică existentă cu prieteni noi și cercuri noi.

Unii dintre voi s-ar putea să retrăiască un model vechi într-o relație de prietenie sau ocazională. Indiferent dacă este nostalgic sau aducător de amintiri traume, acest Jupiter retrograd în Gemeni va fi o perioadă de învățare și acceptare și va oferi colectivului șansa de a rupe vechile cicluri cu comportamente și perspective noi.

Citeste si Ce zodii își vor umple buzunarele pe final de toamnă. Află dacă te numeri printre nativii care vor primi bani din toate părțile

2. 11 octombrie: Pluto merge direct în Capricorn
Un oftat colectiv se va auzi cu siguranță când Pluto retrograd se va încheia pe 11 octombrie. Cu toate acestea, Pluto nu este una dintre planetele frumoase din astrologie, așa că, chiar și în starea sa de mișcare înainte, energia sa va continua să provoace masele cu adevăruri și revelații despre adâncul și întuneric dedesubt al lumii și al jucătorilor de putere din ea.

Cel mai eficient mod de a trata direct cu Pluto în Capricorn este să rămâi atent în timp ce te angajezi în domeniile considerate domeniul Capricornului: carieră, servicii publice, personalități publice, guvern, structuri de putere și ierarhii.

Optimismul nu te va duce departe aici, dar acel realism testat și adevărat al Capricornului îți va permite să îți strângi cureaua, să te tragi de fire și să faci munca în lumea reală necesară pentru a preveni dinamica toxică fie să continue sau să se perpetueze, devenind brusc mai răspândită.

3. 13 octombrie: Mercur intră în Scorpion
Sunt lucruri bune de așteptat cu nerăbdare în octombrie 2024, în ciuda tuturor retrogradelor și a lucrurilor planetare exterioare de la începutul lunii. Pe 13 octombrie, Mercur intră în Scorpion, schimbând astfel colectivul din nou în ceea ce privește modul în care ne gândim despre noi înșine, despre lume și despre locul nostru în ea din punct de vedere intelectual.

Detectivii de internet s-ar putea ridica brusc, făcând săpături pe care forțele de ordine refuză să le facă. Oamenii vor fi mai atenți la motive ascunse și va exista o nevoie puternică de a se îndepărta de la socializarea uşoară, care nu face decât să treacă la suprafaţă, pentru a se interacționa cu ceilalți în mod mai substanțial, cu conversații mai profunde și inimă la inimă. Acesta este Mercur în Scorpion pentru tine.

4. 17 octombrie: Lună Plină în Berbec
17 octombrie va fi o zi fabuloasă pentru toată lumea, când sărbătorim o Lună Plină în Berbec! Orice dorințe pe care le poți avea ma În 8 aprilie, în timpul Lunii Noi (în Berbec), acum va începe să se manifeste sau s-ar putea să fi devenit deja realitate. Trimite puțină recunoștință în eter pentru același lucru. O petrecere cu foc de tabără poate fi și ea exact, mai ales că octombrie este luna Halloween și asta se potrivește doar cu vibrațiile festive!

Horoscopul iernii 2024-2025. Două zodii cu o viaţă socială foarte activă în sezonul rece. Îşi lărgesc cercul de prieteni şi au şanse să trăiască iubiri ca-n filme

Cei care doresc să folosească puterea Lunii Pline pentru noi manifestări vor beneficia de a face ritualuri fie atunci când Luna este încă în starea sa gibosă crescândă care duce la plină sau exact când este plină, dar nu este încă în starea de descreștere. Deoarece aceasta este o Lună Plină a Berbecului, speranțele și dorințele centrate pe crearea unui spațiu pentru tine în lume și pionieratul a ceva important vor fi mai potrivite pentru concentrare.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro

 

DailyBusiness
Decizie radicală privind banii cash în România. BNR face anunțul momentului pentru toți românii
Spynews
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Bzi.ro
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul
Fanatik.ro
Ce a pățit o româncă după ce a ajuns la o pensiune aflată în Delta Dunării. Plătise avans pentru rezervare, dar a trăit un șoc: “Plin de praf și insecte, jeg în bucătărie”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Vin direct în plic. Anunț de la Poșta Română
Playtech.ro
ȘOC! Valeriu Gheorghiță, schimbare ULUITOARE înainte de nunta cu Monica. Dana Budeanu a văzut imediat, ce intervenție și-a făcut medicul
DailyBusiness
Ai planuri pentru azi? Iată cum va fi vremea în toată țara
Adevarul
Ce ne facem cu bolnavii noștri? Avertismentul medicilor după ce un om a fost ucis, iar altul grav rănit
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Oana Ciocan, avertisment pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o cu noul ei iubit: ”M-ai filmat...” | FOTO
Spynews
Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se cunună religios! Când va avea loc marele eveniment
Evz.ro
Google Maps simplifică viața șoferilor. Funcție nouă, extrem de utilă
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
România introduce „salariul minim european” de la 1 ianuarie 2025. Cât vor câștiga angajații începând cu anul viitor
Cancan.ro
Delia Matache reacționează după derapajul Andrei Măruță: „Ești…” + Mesajul ei GENIAL pentru fanii care cred că umilesc artiștii
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Comisia Europeană a dat ordinul pentru statele UE. România este obligată!
StirileBZI
Se dă salariu de 650 de lei pe zi! Ce trebuie să faci și care sunt condițiile pentru angajare
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate
substantial.ro
Poștașii livrează scrisori privind amnistia fiscală în colaborare cu ANAF
MediaFlux
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ryanair schimbă politica de bagaje: Costurile suplimentare vor dubla prețul biletului