9 dintre cele mai cunoscute capcane întinse de bărbaţi pentru femeile cu care vor doar aventuri

Există un tip de bărbați care schimbă femeile ca pe ciorapi și au în acest sens adevărate ritualuri și tehnici probate. Dar nu trebuie să fii dezamăgită, doar acest gen de relații nu e sortit unei perioade lungi de timp și dacă vrei stabilitate, sigur trebuie să eviți acest tip de bărbați. Ca să nu cazi în plasa acestori seducători de profesie, am făcut pentru tine o listă cu cele mai comune șiretlicuri la care apelează și ți-am dat și soluția pentru ele.
Filip Stan
11 feb. 2018, 08:56
9 dintre cele mai cunoscute capcane întinse de bărbaţi pentru femeile cu care vor doar aventuri

1. În primele zile el nu dă niciun semn
Dacă ați stabilit că revine el cu un telefon, iar tu după două zile de așteptare vrei să renunți la această legătură, să fii sigură că el va apărea exact atunci. Dar să nu-ți pui speranțe mari în gestul lui, e un comportament întțlnit des printre distrugătorii de inimi profesioniști.

2. Are extrem de multă încredere în sine
Acest tip de bărbați știe că încrederea în sine e cea mai mare calitate a lui. și în plus, acest truc funcționează chiar dacă el nu-ți dă motive să ai încredere în el. Important este să-ți arate ce macho e și că are totul sub control. Partea proastă e că nu vei ști cum stau lucrurile de fapt.

3. Cochetează cu alte femei în fața ta ca să-ți atragă atenția
E un șiretlic foarte vechi, dar care funcționează încă. Dacă el se folosește de popularitata pe care o are și le face pe fetele din jurul lui să ofteze, înseamnă că e cineva în acel grup. Bineînțeles, el nu va întrece măsura, doar cât să-ți atragă ție atenția. Observă cum se poartă el cu tine când ieșiți cu prietenii și dacă el se preface, te vei prinde imediat.

4. Vrea să te atingă cu orice preț
Există diferențe între cum te atinge un bărbat care te iubește și unul care vrea să te folosească. Chiar dacă sună ciudat, primul te va atinge mai rar decât al doilea. Cel care va căuta doar distracție te va atinge în orice situație, fie că e sau nu cazul.

5. Îți spune exact ce vrei să auzi
Dacă într-o singură întâlnire ai auzit ceea ce nu ai auzit în toate cele de mai devreme, să știi că e un motiv să te gândești. Scopul seducătorului e să-ți creeze cele mai intense sentimente, să te cucerească iremediabil. PRacticile pun că un bărbat obișnuit nu e atât de interesat să-ți ia mințile.

6. Ați făcut cunoștință într-un mod ciudat
Dacă mai trăiești cu impresia că sunteți personajele unui film, poate chiar povestea voastră e regizată. Cel mai important pentru el e să-ți trezească cele mai puternice sentimente, ca să nu mai ai cale de întoarcere.

7. Arată întotdeauna perfect
Aspect îngrijit, vestimentație asortată, un parfum puternic. De obicei, bărbații obișnuiți nu sunt așa atenți la detalii. Și această grijă pentru aspect nu ar fi o problemă, dacă acesta nu ar avea motive ascunse.

8. Dă impresia unui om educat
Din nou, dacă ai întâlnit pe cineva foarte citit și la curent cu noutățile, nu e neapărat că el e și un profitor. Trebuie să te îngrijoreze dacă el și le expune intenționat și jonglează cu ele. Doar cineva cu adevărat erudit știe mai mult decât o poezie, nu?

9. E secretos
Încă din cele mai vechi timpuri femeile au fost atrase de bărbații misterioși. Cu cât mai puține cunoaștem despre ei, cu atât vrem să știm mai multe. Dacă la ploaia ta de întrebări nu ai primit niciun răspuns, cel mai probabil este vorba despre un bărbat misterios și plin de șarm.

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
Ce a găsit un bărbat din Neamț într-o fântână la care lucra. A venit imediat poliția
Capital.ro
Avertisment pentru cei cu termopane la bloc. Sunt obligați prin lege. Amenda e 4000 lei
Playtech.ro
WOW ce schimbare totală! Păpușa de la Glina e de nerecunoscut ACUM. Dumnezeule, cât e de frumoasă
DailyBusiness
Românii dau năvală la Lidl pentru acest produs. E delicios și APROAPE GRATIS!
Adevarul
Mesajul Mongoliei după ce nu a pus în aplicare mandatul de arestare emis pe numele lui Putin: „Mâinile noastre sunt cam legate”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Generalul Dumbravă a depus în dosarul de la DNA o înregistrare cu denunțătorul Hideg
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Familia lui Radu Brînzan, polițistul care a murit în timp ce tundea iarba în curte, nu va primi pensia de urmaș
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Pisica Vasi ar fi fost găsită! Oana Zăvoranu intervine, și ea, în cazul mascotei aeroportului Otopeni: „Mă doare sufletul! Nu există legi care să protejeze animalele”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor și cântăreț s-a stins. România se roagă pentru sufletul lui
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului
substantial.ro
Polițist din Sibiu reținut după agresarea unui șofer în trafic
MediaFlux
Pensiile se CALCULEAZĂ din nou! ANUNȚUL Șefului Casei de Pensii, Daniel Baciu
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...