9 lucruri pe care experţii în sex le recomandă fiecărei femei

Ne indoim ca ceri sfatul unui expert in materie de sex de fiecare data cand lucrurile par sa nu mearga bine, insa nu ai refuza putina ghidare.
Alina Costache
22 dec. 2014, 15:09
9 lucruri pe care experţii în sex le recomandă fiecărei femei

Chiar daca esti singura sau ai un partener, te asiguram ca nu te poti lipsi de urmatoarele sfaturi din partea unor terapeuti sexuali, pentru ca sa te poti bucura de o viata sexuala cat mai frumoasa si interesanta!

Nu aspira la perfectiune in timpul unei partide de sex. Sexul nu este si nici nu ar trebui sa fie perfect. O preconceptie a oamenilor este ca o partida buna de sex este una in care amandoi partenerii stiu exact cum sa isi foloseasca propriul corp. Ei bine, nu exista partide de sex perfecte si lipsite de momente mai haioase sau poate chiar un pic jenante. Nu ar trebui sa tinzi sa incadrezi aceste momente in anumite tipare stabilite de cultura pop. Sexul este memorabil atunci cand este natural si fun, atunci cand ambii parteneri sunt naturali, se lasa purtati de val si comunica unul cu celalalt.

Fiecare femeie a visat cel putin o data in viata la o viata sexuala plina de momente spontane si pasionale. Insa, ar trebui sa realizam ca realitatea este diferita, iar pasiunea intr-un cuplu nu este ceva de care te impiedici la orice colt. Ne dorim spontaneitate, momente romantice si pasionale, insa refuzam sa acceptam ca pasiunea trebuie cultivata in fiecare zi a relatiei noastre. Expertii in domeniul sexului afirma ca o modalitate de ne a ingriji de prezenta entuziasmului intre asternuturi, si nu numai, este sa ne acceptam emotiile si sa le facem simtite in viata sexuala. Esti suparata, entuziasmata sau fericita? Incearca sa simti toate aceste trairi in timpul partidelor de sex pentru a le mentine vii si firesti.

Numarul partenerilor de sex nu este niciodata un indicator al abilitatilor dintre asternuturi, nu conteaza daca ai avut parte de doi sau 15. Un numar mai mare de parteneri nu garanteaza neaparat un set de abilitati sexuale mai avansate. Fiecare noua partida de sex este diferita si important este cum abordezi fiecare moment in parte, de cat de prezenta si deschisa esti fata de partener. Nu te ingrijora niciodata ca nu ai fi suficient de experimentata, sexul nu este o proba de gimnastica la olimpiada. Fii naturala!

Majoritatea femeilor se masturbeaza! Gata, am zis-o! Aceasta informatie nu este de ultima ora, insa, inca nu a reusit sa iasa din suita subiectelor tabu a societatii. Este adevarat ca o mare parte din femei au fost educate sa creada ca acesta ar fi un subiect delicat si discutat, cel mult, in soapta. In realitate, masturbarea te poate ajuta sa realizezi ce iti ofera placere din punct de vedere sexual, astfel iti poti invata partenerul mai multe despre corpul tau.

Daca nu ai parte de sex, nu inseamna ca nu ar trebui sa te gandesti la sex! Unii experti in aria sexului ar afirma ca una dintre modalitatile de invigorare a vietii sexuale este sa te gandesti la ce ti-ar placea sau ce iti displace in ceea ce priveste partidele de sex, pentru a ne pregati pentru viitor. In majoritatea instantelor, nu reusim sa ne gandim la rolul de fiinta sexuala a propriei persoane. Fiecare dintre noi are nevoi si dorinte, incearca sa realizezi care sunt ale tale pentru ca sa ai parte de experiente sexuale din ce in ce mai bune.

Nu iti fie frica sa arati initiativa intre asternuturi! Toate femeile au cate o lista de fantezii sau lucruri pe care si-ar dori sa le incerce, insa multe dintre noi sunt inhibate de frica de a nu fi acceptate de catre parteneri si de sentimentul de jena. Nu lasa aceste frici sa te impiedice sa ai parte de satisfacerea propriilor dorinte,pentru ca in timp ai putea acumula anumite frustrari. Vorbeste despre nevoile tale, sugereaza lucruri noi pe care ti-ai dori sa le incerci in pat si ai putea avea surpriza sa realizezi ca partenerului tau ii place aceasta preluare de initiativa din partea ta!

Citeşte şi pe elle.ro

DailyBusiness
Decizia momentului! Românii află dacă se vor vaccina obligatoriu începând cu anul acesta
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Cea mai mare țeapă pentru românii care vor să-și pună panouri fotovoltaice pe casă. Unii au rămas deja fără bani
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe benzină, taxați în plus în România. Se aplică de azi, 1 octombrie
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
Vestea cea mare! O nouă majorare a pensiilor, după actuala recalculare
Adevarul
Operaţiunea „Săgeţile Nordului”. Divizia armatei israeliene care a rupt spatele Hamas este vârful de lance al invaziei din Liban
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
A început marele război. primele rachete au fost lansate
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
„Astăzi a plecat la Domnul”. El este Ion, tânărul care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier, în Italia. Bărbatul participase la o slujbă religioasă înainte de tragedie
Cancan.ro
Ce se întâmplă în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu! Vecinii sunt disperați, nu mai suportă situația. Imagini dezolante
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Decizie șoc pentru Elena Udrea. Instanța Supremă a anunțat fix acum
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Elena Lasconi propune declararea lui Viktor Orban persona non grata în România
MediaFlux
Se dau VOUCHERE de 660 de LEI! Românii care vor BENEFICIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov