Un personaj din Familia Simpson va muri în actualul sezon al serialului

Un personaj din serialul animat "Familia Simpson" va muri în actualul sezon, al 25-lea, al acestei producţii TV, a anunţat unul dintre producătorii show-ului.
Alina Costache
02 oct. 2013, 15:05
Un personaj din Familia Simpson va muri în actualul sezon al serialului

Al Jean, producător executiv al serialului „Familia Simpson”, a oferit câteva indicii importante despre ceea ce urmează să se petreacă în cel de-al 25-lea sezon al acestei producţii, într-o conferinţă de presă. Unul dintre aceste indicii constă în faptul că producătorii serialului intenţionează „să ucidă” unul dintre personajele care apare cu regularitate în „Familia Simpson”, citat de site-ul revistei Variety, informează Mediafax.

„Lucrăm în prezent la un scenariu în care un personaj va muri”, a declarat Al Jean. „Pot să vă ofer şi un indiciu: actorul care interpretează acel personaj a câştigat un Emmy jucând acel personaj, dar nu vă voi spune despre cine e vorba”, a adăugat acesta.

Indiciul oferit de Al Jean nu este însă de prea mare ajutor întrucât mulţi actori din distribuţia serialului „Familia Simpson”, inclusiv cei care asigură vocile personajelor principale – Homer (Dan Castellaneta), Marge, (Julie Kavner), Bart (Nancy Cartwright) şi Lisa (Yeardley Smith) – au câştigat un premiu Emmy. Chiar şi Anne Hathaway şi Kelsey Grammer au câştigat câte un premiu Emmy pentru apariţiile lor în acest serial în calitate de invitaţi speciali.

„Familia Simpson” a prezentat moartea îngrozitoare a personajului Maude Flanders, soţia vecinului încrezut Ned, în sezonul al 11-lea, care a căzut pe pista unui circuit pentru maşini de curse. Recent, personajul Fat Tony a fost ucis în sezonul al 22-lea.

Al Jean a anunţat, totodată, că Guillermo del Toro este implicat în producţia tradiţionalului episod „Treehouse of Horror”, difuzat în fiecare an în acest serial, pe 6 octombrie, iar actorii Zach Galifianakis şi Elisabeth Moss vor asigura vocile unor personaje care vor apărea în actualul sezon.

„Familia Simpson”, un show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, „Familia Simpson” a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copiii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia şi politica internaţională.

Serialul „Familia Simpson” a introdus expresia „D’oh!” în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Orașul din Europa în care nu ai voie să mănânci la restaurant dacă ești singur. Este o destinație de top în preferințele românilor
Capital.ro
Rusia a dat ORDIN de evacuare! Decizia luată acum la granița cu Ucraina
Playtech.ro
ȘOC uriaș! Ana Bărbosu ar putea rămâne iar fără medalie? Americanii au depus dovada la TAS
DailyBusiness
O nouă veste proastă pentru români. Rata inflației a urcat în luna iulie, la 5,42%. Topul scumpirilor și ieftinirilor
Adevarul
Minivacanța de Sfânta Maria Mare în 2024. Câte zile libere au bugetarii anul acesta
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Doliul a Hollywood. Un actor celebru, găsit mort în pat  
Ego.ro
Fotografie rară cu fiicele Danei Budeanu. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă, sunt studente în Marea Britanie
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Cum arată acum Mariana Bitang? Cu greu o mai recunoști! Timpul nu iartă pe nimeni...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
O altă doctoriță face lumină în cazul medicilor arestați de la Spitalul Pantelimon: „Două copile super deștepte sunt arestate pe nedrept”
Capital.ro
Ungaria e paralizată! Pericol la granița cu România. Ungurii sunt pe marginea prăpastiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
stirilekanald.ro
Breaking news! Cine e, de fapt, bărbatul de 24 de ani care s-a împușcat în cap acasă!
substantial.ro
Creșterea accizelor la carburant și mărirea salariului minim influențează inflația și costurile serviciilor
MediaFlux
DONALD TRUMP, ATACAT! ȘOC în SUA! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!