Iliescu, despre situaţia din USL: Oameni suntem. Şi în familie, soţul şi soţie se mai ciondănesc

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a fost întrebat, luni, cum comentează situaţia actuală din USL şi dacă sunt oportune discuţiile din uniune, el răspunzând că şi într-o familie soţul şi soţia se mai "ciondănesc" şi arătând că în opinia sa nu e vorba de lucruri esenţiale care să zdruncine USL.
Romania TV
07 oct. 2013, 09:06
Iliescu, despre situaţia din USL: Oameni suntem. Şi în familie, soţul şi soţie se mai ciondănesc

„Măi, oameni suntem. Şi în familie, soţ şi soţie, se mai ciondănesc. Totul e să fie privit cu înţelepciune totul, inclusiv observaţiile unora sau altora. Eu nu cred că sunt lucruri esenţiale care să zdruncine elementul de bază şi conştiinţa faptului că numai uniţi se poate continua”, a spus Iliescu.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, luni, înaintea şedinţei USL, dacă în această reuniune se va tranşa, aşa cum aprecia vicepremierul Liviu Dragnea, dacă Uniunea merge mai departe, el răspunzând: „Mergem mai departe, ce să mai tranşăm?”.

Solicitat să comenteze pe marginea criticilor reciproce din ultima perioadă, Ponta a răspuns: „În ce mă priveşte, nu cred că m-aţi auzit cu vreo critică şi nici nu o să mă auziţi vreodată în public cu vreo critică la adresa colegilor mei”.

Ponta a precizat, pe de altă parte, că el nu s-a oprit din a-şi face treaba ca premier.

Solicitat să comenteze declaraţia lui Antonescu, potrivit căruia în USL e ca în marile iubiri, în fiecare zi se ia totul de la capăt, Ponta a răspuns: „Eu nu m-am oprit niciodată din a-mi face treaba ca prim-ministru al USL şi nici nu mă voi opri cât timp voi fi prim-ministru”.

În ceea ce priveşte sondajele de opinie, despre care Antonescu a spus că nu denotă faptul că ar scădea în sondaje, Ponta a precizat că, în această situaţie, totul este perfect.

„Atunci e excelent, e perfect. Deci, dacă e în urcare, înseamnă că ne-am atins toţi scopul. Eu asta vreau. (…) Nu sunt eu şeful de campanie al domnului Antonescu. Eu sunt doar alături de toţi cei din USL, suntem cei care o să-l votăm”, a mai spus Ponta.

El a precizat că nu a fost „năucit” de declaraţiile lui Antonescu de vineri, când liderul liberal s-a pronunţat asupra problemei procurorilor, arătând că declaraţiile au fost „năucitoare”.

„Năucit, eu? Nu sunt năucit deloc. Păi staţi aşa, declaraţiile pot fi năucitoare. Eu nu sunt năucit deloc, dimpotrivă”, a mai spus Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, înaintea şedinţei USL, că în Uniune este „ca în marile iubiri”, în sensul că în fiecare zi se ia totul de la început.

Solicitat să comenteze o declaraţie a preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, potrivit căruia luni se decide dacă în USL se merge mai departe, Antonescu a răspuns: „Nu ştiu dacă azi decidem. Putem decide la fiecare şedinţă dacă mergem sau nu. E ca în marile iubiri, în fiecare zi se ia totul de la început”.

Antonescu a precizat că el nu are alte planuri, aşa cum a sugerat Dragnea, respectiv că poate ar vrea să fie candidatul dreptei la prezidenţiale.

„Nu am alte planuri, eu respect planurile pe care le-am angajat în faţa cetăţenilor”, a spus Antonescu.

Solicitat să comenteze afirmaţia premierului Victor Ponta, care a spus că ieşirea lui Antonescu de vineri, pe tema procurorilor, a fost „năucitoare”, preşedintele PNL a răspuns, ironic: „Cine era năucit?”.

El a mai arătat că sondajele pe care le-a văzut el referitor la prezidenţiale nu concordă cu cele văzute de premier.

Solicitat să comenteze declaraţia premierului, care a spus că Antonescu scade în sondaje dacă atacă guvernarea, liderul PNL a replicat: „Nu ştiu ce sondaje a văzut domnul Ponta. Ultimele două sondaje pe care le-am văzut eu nu arătau acest lucru, dar asta are mai puţină importanţă. Nu tot ceea ce facem facem cu gândul numai la sondaje”.

Antonescu a susţinut că în şedinţa de luni a USL se discută agenda parlamentară şi guvernamentală.

„Nu facem acum prelucrări de materiale. Nu avem nimic de explicat. Avem de discutat chestiuni de agendă parlamentară şi chestiuni de agendă guvernamentală”, a spus Antonescu.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
I se spune aurul negru. Fructul delicios care a ajuns să fie la mare căutare în România, însă acum se găsește cu greu
Capital.ro
Ungurii au luat fața României. Ungaria e deja la ani lumină: Știu că voi deranja multe persoane
Playtech.ro
Cine sunt românii care vor avea pensia mărită cu 700 de lei. Ce se întâmplă până pe 15 august
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru românii care au un împrumut la bancă
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Capcană uriașă pentru șoferi. Toți sunt vizați. Informațiile au venit chiar acum
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Destin tragic pentru un adolescent din Galați. Băiatul în vârstă de 16 ani și-a găsit sfârșitul în apele Siretului, după ce a plecat la scăldat cu prietenii
Capital.ro
Decizie pentru cei cu mașini pe motorină. Vor fi taxați mai puțin de azi, 30 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Osteotomia tibială proximală, soluție pentru amânarea protezării genunchiului
MediaFlux
SE DAU 15.000 de lei de FAMILIE! PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT
Shtiu.ro
Cele mai bune glume la postarea lui Iohannis despre reușita lui Popovici!