Cât NOROC ai în viaţă, în funcţie de culoarea OCHILOR

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, dar cat de multe putem citi de fapt in ei? Ei bine, putem citi destul de multe, caci fiecare culoare a ochilor este asociata cu anumite trasaturi de personalitate si, implicit, cu anumite predispozitii in viata care pot influenta norocul fiecaruia.
Alina Costache
15 oct. 2013, 06:08
Cât NOROC ai în viaţă, în funcţie de culoarea OCHILOR

Ochi albastri

Persoanele care au ochi albastri ar trebuie sa se considere foarte norocoase in primul rand pentru ca au acea culoare a ochilor dupa care tanjeste majoritate! Dincolo de acest lucru, oamenii cu ochi albastri au un spirit tanar, caci aceasta culoare este asociata adesea, in minte celorlalti, cu tineretea. Cu cat oamenii din jur te considera tanar, cu atat asimilezi si tu mai mult aceasta stare de spirit si te comporti ca atare.

Mai mult, oamenii cu ochi albastri sunt foarte rasfatati si apreciati fizic in copilarie si adolescenta, rudele si apropiatii laudand adesea aceasta trasatura fizica. Pe acest fond, persoanele cu ochi albastri se bucura de noroc mai ales in prima parte a vietii, in adolescenta, cand toate lucrurile par sa fie in favoarea lor.

Abia la maturitate, in perioada 30-40 de ani, incep sa resimt aspectele dure ale vietii, caci nu mai beneficiaza de menajare din partea nimanui. Odata trecuti de aceasta perioada, persoanele cu ochi albastri ajung sa inteleaga ca ei insisi isi influenteaza starea de spirit in functie de cum reactioneaza la situatiile problematice, abia atunci ajung sa inteleaga puterile karmice, modul in care acestea ii influenteaza viata, dar si cum sa le intoarca pe toate in favoarea lor. Persoanele cu ochi albastri invata cum sa-si intoarca norocul de partea lor dupa varsta de 40 de ani.

Ochi caprui

Caldura, incredere, dragalasenie – iata ce transmit ochii caprui. Persoanele cu aceasta culoare de ochi sunt grijulii, atente, dar si independente si pragmatice. Persoanele cu ochii caprui sunt, deseori, mai sceptice, motiv pentru care considera ca-si faci de unele singure norocul. Insa fie ca cred, fie ca nu cred, exista anumite energii care le influenteaza norocul. Pana una alta, nu ai cum ca fix in ziua in care te-ai trezit tarziu si intarzii la serviciu sa constati ca nu ai apa calda, sa te opreasca politia in trafic sau sa faci o pana in drum spre munca, iar acolo sa pice pe capul tau responsabilitati care nu tineau, de fapt, de tine.

Cu toate acestea, persoanele cu ochi caprui sunt perseverente si vor face face oricarei situatii, chiar daca bombane adesea si se isterizeaza. Dincolo de toate, sunt persoane care un incredere in sine. Insa tocmai aceasta calitate poate deveni un dezavantaj in materie de noroc. Cu cat esti mai reticent si consideri ca doar tu iti influentezi destinul, cu atat iti alungi norocul de langa tine. Abia spre finalul vietii persoanele cu ochi caprui constientizeaza ca exista puteri care nu sunt palpabile, evidente, dar care exista si de care ar fi trebuit sa tina cont la un moment dat in viata. Astfel ca norocul trece de partea persoanelor cu ochi caprui abia in a treia parte a vietii.

Continuarea pe lyla.ro.

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din România supranumit litoralul de la munte. Puține persoane știu de existența lui, deși zona e plină de atracții turistice
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Te obligă să plătești. S-a dat ordinul în România
Playtech.ro
Cât costă să mergi cu elicopterul la festivalul Electric Castle 2024. E ultima fiță
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. Cum se apără vedeta. Update
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Răsturnare de situație în cazul morții Mariei Diana, tânăra ucisă de urs la Jepii Mici: ”Băiatul era singur și
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Raed Arafat a dat ORDINUL în România. Este obligatoriu de joi, 18 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Top 5 atracții turistice în Oslo: ce nu trebuie să ratezi
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'