BASEL – STEAUA. Reghe a pierdut un jucător important înaintea meciului din Liga Campionilor

Basel - Steaua, partida contând pentru etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor, se va juca miercuri seara, de la ora 21.45, iar victoria este singura şansă a echipei noastre de a se menţine în cursa pentru un loc în primăvara europeană.
Daniel Spătaru
05 nov. 2013, 08:31
BASEL - STEAUA. Reghe a pierdut un jucător important înaintea meciului din Liga Campionilor

BASEL – STEAUA. Steaua pleacă marţi în Elveţia, pentru meciul cu FC Basel, decisiv pentru calificarea în primăvara Ligii Europa, singura alternativă a roş-albaştrilor pentru ocuparea locului 3 în grupa E a Ligii Campionilor fiind victoria. Din păcate, Laurenţiu Reghecampf nu se va putea baza în jocul din Ţara Cantoanelor pe Ionuţ Neagu, jucător pe care Steaua l-a transferat în această vară de la Oţelul, pentru suma de 620.000 de euro.

Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul campioanei României, care a prefaţat la Sport.ro întâlnirea de miercuri seara. „Avem un meci foarte greu la Basel, ştim ce ne aşteaptă, dacă batem acolo avem şanse foarte mari să mergem în primavară. Bine, trebuie să câştigăm şi cu Schalke ca să putem păstra şanse. Vrem să o luăm pas cu pas, să facem un meci bun şi sunt sigur că avem calitatea pentru a câştiga un astfel de meci. Sper ca jucătorii să fie pregătiţi pentru meci, pentru că am avut multe jocuri în ultima vreme.

Încercăm să-l recuperăm şi pe Pintilii, să-l reintegrăm în echipă. El şi-a revenit, dar trebuie să avem grijă cu el. Din păcate l-am pierdut pe Neagu, care are mâna în ghips şi va trebui să stea cam 3 săptămâni pe bară„, a spus Reghecampf.

Citeşte şi Alarmă înainte de BASEL – STEAUA. Reghecampf e pus la zid de fostele glorii ale Stelei

BASEL – STEAUA.  Steaua va juca miercuri în Elveţia returul cu FC Basel, din grupa E a Ligii Campionilor, iar victoria este variantă a roş-albaştrilor pentru a mai prinde un loc în primăvara europeană. Jocul din ultima vreme al roş-albaştrilor lasă însă de dorit, iar rezultatul de egalitate, scor 1-1, obţinut sâmbătă pe terenul penultimei clasate, Corona Braşov, a sporit corul criticilor la adresa antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi Corona – Steaua: 1-1. Reghecampf e disperat: „Se putea şi mai rău”

BASEL – STEAUA. Cele mai acide atacuri vin chiar din partea fostelor glorii ale Stelei, în frunte chiar cu preşedintele de imagine, Helmuth Duckadam. „Din păcate, nu ne mai iese jocul ca anul trecut. Se vede că jucătorii îşi doresc, dar nu le mai ies execuţiile. Cel mai îngrijorător este că nu ne producem ocazii de gol pe cît ne-am dori sau cîte am avut anul trecut. Atunci ratam foarte mult, dar era un aspect pozitiv că aveam multe şanse de a marca. Stafful tehnic trebuie să analizeze şi să ia măsurile necesare„, a spus Duckadam, citat de gsp.ro.

BASEL – STEAUA.  Şi alţi foşti mari jucători ai Stelei sunt foarte critici cu Reghecampf. Astfel, Anghel Iordănescu este nedumerit: „Chiar nu înţeleg ce se doreşte. E o mare brambureală ce arată Steaua. Faptul că a schimbat sistemul e dreptul antrenorului, dar îmi e greu să înţeleg de ce să joace cu trei jucători pe linia de fund acasă, cu Timişoara, care a evoluat cu un singur atacant, sau la Braşov, penultima clasată, care a evoluat tot cu un vîrf. E greu de înţeles şi de ce a schimbat la pauză total sistemul şi a trecut tot la patru fundaşi„.

De asmenea, Ilie Dumitrescu critică dur tactica lui Reghe. „O echipă ca Steaua nu poate evolua cu trei fundaşi centrali contra unui singur vîrf. Petrescu a folosit acest sistem în Champions League, atunci cînd evolua împotriva unor formaţii cu doi atacanţi, precum Sevilla, cu Negredo şi Kanoute. Toate adversarele se apără împotriva Stelei. Ai nevoie de jucători de bandă ca să desfaci echipele adverse, să ai superioritate. Tatu nu e un jucător de bandă, are nevoie de libertate de acţiune„, a explicat Ilie Dumitrescu.

Citeşte şi Două vedete tv, suporteri înfocaţi ai Stelei. N-ai fi crezut că se manifestă aşa pe stadion

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Au interdicție. A intra intrat în vigoare de pe 18 iulie 2024
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Drum de mare viteză în România. Traseul pornește din București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Suspendare permis auto, 30 de zile. Este ilegal în sensul giratoriu, chiar dacă ești singur pe șosea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalii republicani cer demisia lui Joe Biden după retragerea sa din cursa pentru realegere
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'