VOCEA ROMANIEI 2013, din nou cu scandal. Moga către Brenciu: „Ai început ca mascotă Robingo, ai uitat?”

VOCEA ROMANIEI: Ultima ediţie a Vocii României a fost marcată de noi şicane între Marius Moga şi Horia Brenciu. Cei doi antrenori au antecedente, însă aseară, lucrurile s-au precipitat, pe măsură ce concurenţă dintre echipe s-a înteţit.
Alina Costache
17 nov. 2013, 10:50
VOCEA ROMANIEI 2013, din nou cu scandal. Moga către Brenciu:

VOCEA ROMANIEI a avut parte iar de scandal. Totul a pornit de la duelul din echipa lui Smiley, între Stela şi Andrei. Cei doi au cântat melodia “Beneath your Beautiful”, apreciată de toţi membrii juriului şi despre care Randi a spus că acesta a fost “cel mai bun duet al serii”.

Doar că Smiley a simţit că ceva nu e în neregulă şi a mirosit că ceilalţi membri ai juriului încearcă să-i “fure” cei mai buni concurenţi. El a ales-o pe Stela în echipa să, considerând că această ar putea să câştige “Vocea României”.

În schimb Andrei a fost dorit şi de Marius Moga şi de Horia Brenciu, motiv pentru care cei doi membri ai juriului au început din nou să se şicaneze. Atunci Moga i-a spus lui Brenciu: “Ai un discurs de politician. Nu se lasă până nu câştigă Mamaia. Ai început ca mascotă Robingo, ai uitat?”.

Şi la ediţia de săpămâna trecută a  „VOCEA ROMANIEI„, replicile răutăcioase dintre cei doi s-au transformat într-un adevărat război. Totul a plecat de la Horia Brenciu, care l-a atacat pe Randy, ajutorul lui Moga din emisiune, dar şi prietenul lui bun.

„Îmi pare rău că nu am fost acum 10 ani la Mamaia să îl văd pe Randy cu trofeul în mână”, a spus Brenciu ironic către Randy, moment în care Moga a reacţionat dur: „Tu ai câştigat vreodată un concurs de creaţie? De creaţie, nu de interpretare…”. „Eu am început mai târziu”, nu s-a lăsat nici Brenciu din tachinare.

Numai că după acest episod a urmat o nouă luptă între cei doi eterni certăreţi. Discuţiile contradictorii dintre Marius Moga şi Horia Brenciu au ajuns la un alt nivel, cei doi aruncându-şi vorbe grele.

“Te tot lauzi că ai câştigat al doilea sezon de Vocea României cu Jiulie Mayaya, dar nu o văd nicăieri, nici la TV, nici la radio, mă, băiatule. Îmi pare rău să zic, dar degeaba câştigi dacă nu ai ce să le oferi după aia”, i-a reproşat Moga lui Brenciu.

Acesta nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dat o replică la fel de acidă colegului său: “Oricâte premii de creaţie ar lua Moga, tot Brenciu e cel mai bun. Tu vorbeşti de radio de parcă tu le dai la fiecare câte un radio. Mai bine ţi-ai deschide un magazin de electrocasnice”.

 

VOCEA ROMÂNIEI. Loredana Groza nu încetează să-şi uimească fanii. După ce acum câteva săptămâni şi-a arătat chiloţii la tv din toate poziţiile, de această dată cântăreaţa şi-a pus în evidenţă sânii. Vedeta a apărut cu o rochie foarte scurtă şi cu un decolteu adânc, scrie libertatea.ro.

Apariţia Loredanei l-a fascinat pe Pavel Bartoş, care nu a contenit cu complimentele la adresa antrenoarei. „Ce bine arăţi în această seară”, i-a transmis moderatorul showului.

VOCEA ROMÂNIEI. Smiley a deschis seara confruntarilor cu un duet surprinzator, dar echilibrat ca valoare, între Cosmin Arsene, doctorul în genetică, si Nicoleta Ticala, „leoaica senzuală”, după cum a numit-o chiar antrenorul sau.

Cei doi au interpretat piesa “Delicate” “ca o mângâiere”, asa cum i-a sfătuit Smiley, insa reactiile pe care le-au starnit au fost amestecate. Desi i-au apreciat din punct de vedere muzical, antrenorii s-au amuzat pe seama “coregrafiei” incercate de catre Cosmin, care s-a straduit să o mângâie pe Nicoleta. “Simţeam cum iti tremura mana pe spatele ei”, i-a spus Lori, “vocea in schimb nu te-a tradat, te-ai stresat prea mult cu miscarea”. “E ca si cum ai lua o pisicuta alba, inocenta, si o bagi in ring cu puma”, a fost impresia pe care i-a lăsat-o duetul lui Marius Moga. Smiley s-a declarat multumit de prestatia celor doi, însă a decis să mearga mai departe cu Nicoleta: “L-a dominat tot cântecul, de aceea am ales-o”.

VOCEA ROMÂNIEI. Andi Grasu si Răzvan Pasca au plecat de pe picior de egalitate in duetul alcătuit de Marius Moga. Apreciati de antrenor ca „spectaculosi in registrul acut”, „micul Mozart” a decis să îi scoata din zona lor muzicala de confort a pieselor „mellow” si i-a pricopsit cu „Summer of ’69”, o melodie plina de ritm a lui Bryan Adams.

VOCEA ROMANIEI. Spectacolul difuzat de ProTV are reguli noi în acest sezon: după fiecare duet, concurentul eliminat de către propriul antrenor poate fi “furat” şi adus în altă echipă de oricare dintre ceilalţi trei prin apăsarea butonului verde. Cei patru antrenori au fost foarte atenţi la concurenţii de pe scenă şi profită din plin de dreptul de a “fura” câte doi concurenţi din echipele colegilor.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'